homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-28

#514 2012-02-04 19:45:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

eu tot nu stiu de ce a avut copilul meu febra. inf. urinara nu, coprocultura negativa, raceala nu, dinti nu pare... ce-ar mai putea fi?  nustiu

#515 2012-02-04 19:49:20

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

garga..cat de mare...ca eu fac uneori temperatura ridicata daca imi e frig...fara sa racesc fara nimic...creste efectiv si apoi revine la normal...si asta de cand eram bebe pana in zioua de azi.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#516 2012-02-04 19:49:25

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

noi garga am avut 2 zile temp dupa care brusc a aparut eruptia pe piele de varsat mic de vant.
sper sa nu fie si la voi cazul, si noi suspectam dintii...
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#517 2012-02-04 19:50:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Garga, poate a fost ceva viral care s-a manifesat cu febra

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#518 2012-02-04 19:54:42

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

apropos de ziua d ecununie , sotul meu care ma vedea razand m-a intrebat de ce rad cu foc, " ce mai zic fetele " si in mare i-am zis , iar el f senin .." eu cand uit ma uit pe verigheta si asa imi amintesc , oricum noi avem 2 zile de serbat 19 -cununia civila si 20 sept religioasa " rotfl...logodna a fost de sf Claudiu lol, si ziua cand ne-am cunsocut 11 iulie ( ca in iunie eram la scoala ) lol si uite cum a trecut si azi examenul sotul meu, dar la ziua ma'sii balbaie lol .

flow eu incerc sa ii cam evit pe cei " neplacuti mie " cu toate ca nu prea sunt big_smile , decat unul singur si il evit tongue cat pot, i-am zis sotului ca nu imi palce de el, i-am zis motivul si atunci "ma sustine" cum poate.
Hai ca descarc un filmulet haios smile  ieri sotul meu cand a ajuns acasa  incerca si el sa manance niste sarmale de la mama cu smantana lol,dar ce il lasa copilul lol...

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-02-04 20:05:58)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Publicitate

loading...

#519 2012-02-04 20:07:12

gargarita
Moderator

hell, destul de mare, a urcat pana la 38.8 sub antitermice la 4 ore si a tinut 3 zile. fara nici un alt simptom.

andreea, nush....  nustiu

carra, am avut roseola. atunci am facut febra si mai mare.
e destula vreme de cand a avut zilele alea cu febra si n-a mai aparut nici un simptom. daca era cazul de vreo viroza eruptiva cred ca se manifesta pana acum. ce ciudat mi se pare....

#520 2012-02-04 20:10:03

Lothraine
Insomniac member

asa mare nu fac...si nici nu faceam..ori e viral ori ceva boala a copilariei..vezi ca poate face sifara bubite, mai are cazurile, dar e posibil

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#521 2012-02-04 20:15:39

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Garga stai linistita! Si C mai face asa ceva - nu-i decat un virusel smile. In doua zile trece (asta daca nu are si alte manifestari ca tuse etc).

La mine tine minte ziua de casatorie civila, de logodna si casatorie la biserica (ca-s in aceleasi zi dar ani diferiti) si ziua cand ne-am imprietenit care este si cea mai importanta pt noi. Nu-mi aduce flori caci i-am spus ca doarme afara cu ele (eu vreau ceva concret, sa ramana, haine, carti etc...florile se usuca smile. El vrea sa iesim, sa mergem la restaurant, sa faca ceva pt mine dar nu stiu ce este cu mine ca-s asa de "ciufuta" zilele astea - nimic nu-mi mai incape in voie de vreo cateva zile. Trebuie sa imi revin bang
Daca nu mi-a placut cineva care era prieten cu sotul i-am spus si niciodata nu mi-a zis cea el. DE regula nu ne-au placut aceleasi persoane. Are un amic cu care face sport, nimic ofensiv. Nu-i om rau dar este cu probleme psihice, cu depresii, este singur la aproape 36-38 (?) de ani, este mai mare decat noi...faze este ca-i neserios. Mie mi-a dat teapa de Craciun cand a zis ca o sa vina pe la noi si m-am pregatit (mi-era mila de el ca sta cu mama si fratii lui si este o atmosfera urata la ei in casa ca-s mari toti si fara pereche) si nu a venit. Insa sotului mereu ii da teapa, mereu ii promite ca vine la antrenamente si nu vine etc. Si cand il ad pe sotul meu ca il crede de fiece data si este atat de dezamagit cand ia tzeapa imi vine nu stiu ce sa fac dar nu am cu cine sa discut ca nici nu pot sa il "conduc" pe al meu in relatiile lui cu baietii. Rad in mine si tac ca poate o sa se trezeasca desi la cat de "ghitza" este al meu poate sa ia tzepe din astea toata viata ca tot aia este.
Ma duc la  curat2 Abia am adormit copilul (a gasit cana mea cu cafea si zicem noi ca a si baut ceva dar sigur, 100%, a mancat zatz).

Voi aveti permis auto? Va place sa conduceti? Eu detest. Si mi-a expirat si permisul si acum trebuie sa dau exam. din nou. Nu--mi place sa conduc dar nu se poate trai fara masina pe aici.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#522 2012-02-04 20:24:11

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

buna!!!
iar ati scris multe pagini...
razu sa-ti felicit si eu printesica, draga de ea ce cumintica a fost ea...bine ca sutn rezultatele bune

noi n-am mai fost la medic,nu situ daca trebuie sa-i fac analize...

flow,felictari pt reactie...se zice in popor ca "cine se aduna se aseamana",incazul vostru de bine..ca ati gandit la fel

nu mai tin minte ce am citit....
pass,sa vina uratii
la mine sunt cam ep terminate,vad ca acum ma tin mai putin fata de cumaveam inainte sa raman gravi...daca stiam ca e asa,nasteam mai de mult smile sper sa ramana la fel si de aucm inainte

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#523 2012-02-04 20:26:08

Lothraine
Insomniac member

Flow...eu numai la volan as sta...daca castigi la loto canadiana si ai nevoie de sofer...ma ofer la post 24/24, 7/7. 365 de zile pe an.

#524 2012-02-04 20:27:17

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ally  hjarta  saracu tatic ce foame ii era  rotfl2  Mai voi sunteti alta familie draga mie  hjarta
Alina eu tot cu greturi...rau spre mai rau...azi a fost dezastru  supa  3 ture de dat la rate + starea aia de  acklad in continuu. Ma chinui sa mananc si mor de ciuda ca si putin ce-l mananc il dau afara  grater  Sa nu mai zic ca prenatalele nu le pot lua  supa  Ma simt slabita si azi m-am cantarit si am ajuns la 54 de la 58  supa  Sapt viitoare imi fac analizele de urgenta si apoi il sun pe dr.meu gineco sa vad ce zice. SIncer am ajuns sa-mi doresc perfuzii ca sa intre ceva in organism si la copil  supa NU va mai intristez ca sunt cu moralul la pamant

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-02-04 20:30:45)

#525 2012-02-04 20:34:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flow, subsriu... si la virusel, si la condus (sac, in romnia e valabil pe viata big_smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#526 2012-02-04 20:36:38

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

dana par Sa treaca repede greturile, ca sa te poti bucura de sarcina!

garga, lasa ca maine o beau si eu mai devreme, ca sa ne sincronizam big_smile

La noi e maraiala mare mare, are 2 colti de maseluta iesiti si gingia vraiste grater Ma doare pe mine cand il vad supa Si nici nu vrea sa pape (a avut 2 mese de solide destul de ok), am incercat cu de toate si nu vrea nimic, decat tzitzi sad

almi, pe cand faci test?  smile

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-02-04 20:38:26)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#527 2012-02-04 20:39:38

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare! wave

l-am culcat pe sebi la 8 si ma apuc sa gatesc, sa fac curat. eu nu stiu cum gasiti timp sa cititi pe forum, eu sunt mereu in urma,  sad  intru, citesc in fuga ce s-a scris pe ultima pagina si scriu repede si pa, forum. nu mai am timp de nimic.,

EU habar nu am data cununiei noastre si a nuntii. ce sa cer de la barbatu-meu  nustiu

cred ca daca sebi ar adormi pe parchet sau in alt loc in afara de pat, as face infarct in secunda doi.   lol

blue si lucky, v-ati apucat de bebedoi pe bune? woooow !!!!!!!!  wow  curajoase fete!  lol

la mine niciun semn de ciclu, nu ma doare nimic, f putin dimineata m-a durut burta si am zis gata vine, dar nimic. nici macar spotting nu am. incerc sa nu ma gandesc ca ar putea fi sarcina fiindca ma deprim rau. si-asa sotu' ma intreaba in fiecare dimineata daca mi-a venit, ma enerveaza teribil; ii citesc groaza pe chip cand ii zic ca nu.

onu, imediat faci cunostinta cu bebe!!  majoreta  majoreta  punk

cate sapt de sarcina are Onu, stiti voi? eu zic ca e ok plasture, ca ala baga treptat oxitocina in organism si declanseaza oarecum mai bland travaliul, nu ca la noi direct in vena si in cateva minute eram in iad  alcool
probabil medicul ei s-a gandit ca mai bine naste asa acolo unde trebuie decat mai tarziu in masina, sau casa, sau in supermarket.  big_smile

sebi are iesit un colt de maseluta dar nu e marait si mananca f bine, sper sa nu avem probleme nici mai incolo

#528 2012-02-04 20:40:17

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

flow..si al m eu are prieteni similari, incerc sa-i explic,dar parca e orb...si cand ii face cateodata unul din ei o figura...ma apuca rasul,stie ca am dreptate,dar nu-mi da...

am pus si eu aseara un filmulet la topic... de abia mai resuesc sa intru si pe acolo

va pup,ma duc sa pap si apoi sa culc bebita,n b va doresc dragelor!

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#529 2012-02-04 20:45:30

gargarita
Moderator

vai dana  cesafac   puss

multumesc fetelor. sper sa fi fost un virusel blandut si sa nu ascunda altceva in spatele febrei aleia.

#530 2012-02-04 20:47:50

Lothraine
Insomniac member

Pass..Onutza are 38 de saptamani si o zi...

#531 2012-02-04 20:50:40

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

off dana cu greturile astea sad

flow eu am carnet, imi place sa conduc si fara masina as innebuni ,
kata nu e pe viata , daca ti-a expirat mai faci analizele si testul psihologic lol

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#532 2012-02-04 20:51:01

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

ooooo, asa putin? yikes  pai... poate bebe ar mai fi dorit sa stea la caldura smile al meu a iesit afara in lume in sapt 41....
dar cine stie ce motive o fi avut doc de i-a pus plasturele acum..

ma duc sa gatesc, mai intru intre timp sau dupa ce termin  wave

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-04 20:52:35)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.