homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-32

#590 2012-02-05 12:27:21

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

carra_verona a scris:

neatza fetele.
si noi avem carticele cu numere, fructe, animalutze domestice, salbatice.
pe astea le rasfoim.
am incercat sa ii citesc pinochhio, si alte carti din colectia adevarul disney dar mai mult imi indoaie paginile, asa ca am renuntat pentru moment.
insa seara la culcare ma pune sa ii zic poezia cu pupuza. zice ea 'pu pu puuu' si pe urma trebuie sa continui eu.
alteori o cere pe cea cu saniuta, to asa zicea ea 'saniutza' si eu continuarea.
puss  coffestudiu

ce dulce Natiuca. si alisia face tot asa. incepe ea ceva si eu sa continu. inainte de culcare dupa ce spunem rugaciunile, adica eu le sun , ea face crucita chicot zice Doamne Cuce amin chicot apoi imi cere sa ii fac masaj. se aseaza pe burta si spune mami masaz.si eu ii fac pe spate. si apoi zice ninge ninge, adica sa ii cant cantecelul Ninge, ninge neincetat....

si noi avem carticele cu numere, animale, culori etc. toata ziua e cu cartea in mana si ma intreaba ce-i ce-i

hai sa ne laudam...noi stim cateva poezii, bine pe limba noastra. noi o intelegem, altii nu. dar se intelege despre ce poezie e vb.stim-catelus cu parul cret, o fetita cu fundita, asta-i mana mea, pisicuta pis pis pis, putin refren la trei iezi cucuieti chicot
numaram pana la 10

nu stim culorile inca decat verde, mov, roz. are cizmulite ros si mov. de aia le stie

stim animalele si cum fac ele

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2012-02-05 12:28:26)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#591 2012-02-05 12:29:47

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

poke, de ce ii pui supozitor??? stiu ca bebeii asa mici alaptati, nu au nevoie de supozitor, pot sta si pana la 3 zile fara sa faca kk. se screme fiindca are colici, gazele il deranjeaza, nu stiu in ce masura il deranjeaza materiile fecale, insa scremutul ala e clar de la colici. da-i ceva, debridat si infacol functioneaza f bine.

buna gluma, big_smile

lucky,  nu stiu daca mai e Onu, dar si eu intrebam aseara ce e cu plasturele ala, si mi-a explicat Hell ca Onu are colul f scurt si placenta imbatranita, si posibil sa fi nascut in afara ariei spitalului si de asta au grabit medicii un pic nasterea, ca sa nu nasca "in camp" big_smile

si aici din ploaie a dat in ninsoare

#592 2012-02-05 12:38:34

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Poke, nici eu n-as pune supozitor.

Passuc puss multumesc. Mi se parea putin ciudat sa grabesti o nastere in saptamana 38. Doua saptamani sunt fff importante in dezvoltarea bebelusului, dar ma rog, dr stiu mai bine...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#593 2012-02-05 13:06:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Onu kram

Alina, stie multe Alisia  applause Eu nu zic cate stie al meu ca ziceti ca sunt mama nebuna care ii baga de toate in cap copilului big_smile

#594 2012-02-05 13:13:04

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza!!
amtot zis sa va intreb...cele care culcati copiii in patut noaptea,cati cm sunt de la podea pana la saltea?

eu vreau sa las salteaua mai jos si nu stiu cat,sa o las jos de tot?

onu rezista,mai e putin

off nici eu nu am mai scos-o afara de mult...o avea ceva? stiu ca ar trebui scoasa,dar tot ninge pe aici
si eu i-am luat carti alei mele,am luat si volumele alea 3 D de au fost la gazeta sprturilor si aucm b\vreau sa le iau pe alea cu corpul uman mi se par interesante si o sa-i fie de ajutor cand o fi al scoala....

si de povesti...cartile sunt bune pt copii

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

Publicitate

loading...

#595 2012-02-05 13:36:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!  puss  par

ce copiluti destepti aveti applause noi tot nimic nu stim sa spunem si nici sa facem nu stim mare lucru  hmm

alina, intre 22-24 saptamani morfo.

#596 2012-02-05 13:40:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

passenger a scris:

poke, de ce ii pui supozitor??? stiu ca bebeii asa mici alaptati, nu au nevoie de supozitor, pot sta si pana la 3 zile fara sa faca kk. se screme fiindca are colici, gazele il deranjeaza, nu stiu in ce masura il deranjeaza materiile fecale, insa scremutul ala e clar de la colici. da-i ceva, debridat si infacol functioneaza f bine.

7 in literatura din afara smile

travaliul NU se induce incepand cu oxitocina, ci cu prostaglandine.......... degeaba ii baga oxitocina cand ea nu e dilatata (adica nu, nu-i degeaba, e ca sa incaseze bani pe ceza cei de la arcadia iasi  skitarg )

Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-05 13:42:11)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#597 2012-02-05 13:47:03

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

hello,

nati are febra de ieri de la pranz a ineput sa ii tot creasca, a facut si peste noapte, o tot tine 38 /39 , ii dau antitermice, maine am programare cu ea la doctor .

am citit mai pe diagonala, nu prea am avut timp sa iau tot de la inceput .
flower eu i-am luat nataliei carti de pe la 7/8 luni (cu animale si fructe ) si ii aratam animalele si le imitam, faceam ca ele , acum mi le arata ea. acum ii cumpar orie fel de carti si ii citesc . cateodata are rabdare, cateodata nu, cert e ca nu adoarme cu ele, de fapt mai bine zis o stimuleaza. La unele povesti iti arata ea de unde vrea sa ii citesti, ce aragraf mai exact .
si eu sunt de parere ca daca nu vede carti, pe mine citind, nu o sa ii vina vreodata  cheful de citi\t

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#598 2012-02-05 13:50:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

sanatate Nataliei puss

#599 2012-02-05 13:56:44

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Multa sanatate Nataliei.
Cati copii destepti applause  applause

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#600 2012-02-05 14:12:16

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

pass ai zis bine, la fel mi-a explicat si doctorita. intr-adevar nu am dilatatie, dar si plasturele asta nu-mi provoaca nasterea precum o injectie, totul se deruleaza lent, pot sa stau cu el si o saptamana fara sa intru in travaliu. acum am citit ce s-a discutat si la burtici, din ce stiu eu si ce mi-au povestit pers care au nascut cu doctorita mea, ea nu e deloc pt cezariana, nici macar la cerere, si eu am discutat f deschis despre asta cu ea. stie ca vreau natural, mi-a zis ca ef bine si sa nu ma tem ca o sa reusesc. nu vad de ce m-ar determina sa fac cezariana cand pe ea o platesc separat fata de ce dau la pachetul de nastere. nici nu mai stiu ce sa cred, m-am speriat deja suficient...

iesim la zapada cu baietelul prietenilor si eu sa-mi fac plimbarea zilnica. va citesc mai acush

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#601 2012-02-05 14:28:48

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Kata, cand am nascut eu la A au nascut si natural destule mamici. Oare chiar fac ei cate ceva pt a avea mai multe ceza/ Bine..intrebare aproape retorica... doar sunt evidente avantajele lor.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#602 2012-02-05 14:33:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

onutz ;kiss; eun-am vrut sa te sperii, ti-am zis doar o idee...

razu, din cate cazuri stiu eu care au vrut sa nasca natural, toate s-au termnat inceza. acu is sigura ca nu-s NUMAI ceza la arcadia, dar eu una asta cred. poate gresesc, poate e doar paranoia mea, nu stiu... dar prea multe am auzit zicand aceeasi chestie sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#603 2012-02-05 14:39:10

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

hello  puss
Onu, tinem pumnii penrtu o nastere super usoara si super naturala - eu sunt convinsa ca dr. ta stie ce face ca nu o fi prima nastere din viata ei wink   puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#604 2012-02-05 15:29:39

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna mamici,
Vreau si eu zapada! Andreea nu puteti iesi din bloc sau de pe strada?
Azi noapte am iesit intr-o bluzita pe afara (era cald, cam 10 grade  nustiu
Multumesc ca mi-ati spus despre carti. Noi cred ca avem cam vreo 200 numai pt copii (sunt si pt copii mai mari si sunt mult si in limba romana, povestile nostre clasice+ aventurile lui habar nu am si multe altele.
Ruxx cum te simti (mai ales cu ideea concretizata de bb2)?
Ally_na noi am vazut filmuletul ieri si Carol a zis ca vrea "mai mult Andu" lol. Sa porti cu placere pantalonii smile.
Poke esti norocoasa ca doarme bine Razvanel. Onu multa...rabdare si sanatate.
Si lui Tudi sanatate multa. Pass am ras la faza cu gandacul. Se face Sebi mai mare si te apara el smile.
Adina cum a zis si Kata: bai cu bicarbonat si iaurt. Eu am avut odata si faceam ceai din galbenele si coada soricelului si stateam in acel ceai un timp.
Noi ne ducem la biserica mai incolo un pic si la un festival cu ponei si leagane cum sunt pe la noi (un fel de balci). sa aveti o zi frumoasa.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#605 2012-02-05 15:39:12

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! wave

blue m-ai ?ntrebat ieri de test.. voi merge miercuri la beta smile puss

duminică frumoasă tuturor puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#606 2012-02-05 15:48:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

am revenit si eu!
i-am pus supozitor pt ca se scremea de se invinetea si il trezea si din somn. plus ca aseara abia l-am adormit...si dupa supozitor a facut un caca imens nustiu
luam infacol si colici din aia adevarati nu avem.
flow, cand doarme, cand nu doarme smile dar ultimele 2 nopti au fost de vis chicot sper sa il tina mult!
onu, nastere usoara iti doresc!
slmi, tin pumnii stransi pe miercuri, atunci puss
Am uitat ce era mai important lol am uitat sa ne laudam  happy  avem 4.800 la 3 sapt jumate big_smile de la 3.300 cat am iesit din spital  rodnar

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-02-05 15:54:18)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#607 2012-02-05 16:00:09

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Poke, ff bine a crescut ! Bv ! Sanatos sa fie si sa doarma noaptea !!!!

Almi, sa dea Dumnezeu sa fie bebe !!!!!

#608 2012-02-05 16:01:48

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

multumim, adina! pai daca papa din ora in ora lol acum vad ca a  mai lungit perioadele, dar ziua nu trec mai mult de 2 ore fara un 'biberon' smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.