homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-48

#894 2012-02-07 11:12:32

ramona2302
Full member
Inregistrat: 2011-08-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

neatza

passfelicitari m sarcina usoara si la termen.

Maria Rebecca 2ani bebe

Radu Alexandru :2 lunite bebe

#895 2012-02-07 11:16:25

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

puss  multumesc, fetele!

ma alearga sebi ca pe hotii de cai, fug dupa el tot timpul, azi parca mai mult ca de obicei.sad
ma cam doare burta, voi gravidutele luati ceva? am no-spa in casa, pot lua daca alaptez?

kata, suntem doar 2 mamici gravide laptarese?  smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-07 11:16:45)

#896 2012-02-07 11:21:22

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata mamici  puss
Passuc felicitari multee bis  bis  bis , stie El Doamne Doamne sa le randuiasca pe toate  wink O sa fie bine,you'll see  puss  par
Camy cat ma bucur ptr vestile bune  rugaciune sa fie bine cu toate ! puss
Like ,Lore,Pucca...numai mamici tinerele tummenupp Like birthday ptr ieri!
Rux mi-e atat de drag Vlad al tau  hjarta  hjarta  hjarta si tu par
Nu mai siu ce am citit dumbom Noi azi mergem la vaccinul de un an (m-a terorizat doctora cu telefoane ca ea nu vrea sa ma aiba pe constiinta) neutral Ma duc,pe sot l-a convins deja. Poate imi zice si mie o mamica exact in ce consta acest vaccin (sau sunt2?) in capul meu e varza...
O zi frumoasa tuturor par
Le: si eu vreau bb2...dar eu nici CM nu am inca hmm

Ultima oara a fost editat de stefany (2012-02-07 11:22:41)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#897 2012-02-07 11:21:32

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata wave
pass, felicitari, sarcina usoara si multa putere!

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#898 2012-02-07 11:21:44

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Pass nu vrei sa-l lasi singurel mai mult?Asa de control big_smile

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Publicitate

loading...

#899 2012-02-07 11:26:25

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Stef, la 1 an se face vaccinul de 1 an si ROR-ul. Noi nu le-am facut impreuna, ci separat, mi s-a parut mult 2 vaccinuri deodata.

Ruxy ce frumos sta el cu cartile in fata hjarta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#900 2012-02-07 11:39:21

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Da, sta dimineata cate 30 de minute si se uite pe carti hjarta

Czuky, serios ca vine bb2 smile
V-ati distrat sambata  applause

Pass, asa am fost si eu zilele trecute si am luat no-spa.

Stef si noi tot separat le-am facut....la diferenta de 2 luni.

Azi am un bazait, nu-i convine nimic si vrea de toate sau nimic  disperat

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-02-07 11:39:51)

#901 2012-02-07 11:41:42

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Maria isi toarna apa din biberon in canuta si bea lol Ma gandesc sa iesim cu saniuta vreo 10 minute desi e cam ger..

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#902 2012-02-07 11:50:03

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

la noi bate vantul tare , nu cred ca il scot acum sad, a venit si tanti sa ma ajute la curatenie si m-am si enervat pe ea , Andrei bea lapte din cana si a dat pe jos , si e aii zice , " auleu, te bate mama " am sarit ca arsa, " am intrebat'o " A , tu nu ai treaba? si mama NU il bate pe Andu , iau carpa si sterg pe jos, doar asta fac", ea zice, " auleu ce rasfatat o sa fie", am vazut negru, si am devenit rea fara sa vreau i=am zis, " tu ti-ai batut copiii si ce au ajuns de capul lor?" , nu a mai comentat ( fata ei de 18 ani e plecata de acasa in italia si baiatul la 12 ani se lasa de scoala ) asa ca,,,sad.I-am explicat cand m-am calmat frumos ca daca mai face astfel de afirmatii ( nu e prima data ) eu o s acaut pe altcineva ( cu toate ca lui Andu ii place f mult de ea si de aceea INCA mai e la noi in casa )..pfffffffffff cred ca am fost cam rea sad

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#903 2012-02-07 11:50:26

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

pass, ma bucur tare mult. poate o sa bombani, dar chiar ma bucur. ma bucur pentru bebelusul care a venit in burtica ta, atat de usor, fara stres si asteptare chinuitoare. dorinta de a-l avea a fost mai puternica decat motivele raionale de a-l amana. dzeu stie mai bine. nu neg ca iti va fi greu, ca vei incerca tot felul de sentimente. eu si acum am impresia ca i-am luat lui vlad ceva ce ii apartinea doar lui. vin seara langa el cand doarme, il mangai si ma gandesc ce o fi in sufletelul lui. cred ca e normal sa negandim in fel si fel dorindu-ne sa dam fiecaruia cat mai mult si in mod egal.
eu aveam 1 an si 2 luni cand s-a nascut fratele meu. si mama era singura- tata la munca, sera la facultate, parintii lor nu i-au ajutat si nu erau atatea facilitati - pampers, robot de bucatarie....

la mine inca nimic. parca ma doare putin burta, dar nu sunt uscata cum eram mereu inainte de cm. e o secretie alba, opaca, dar mai groasa ca atunci cand aveam creamy inainte de ovulatie. nici nu stiu cum sa o numesc. si nu e foarte, foarte abundenta, dar e. ma tot uit la grafic si nu reusesc sa ma lamuresc cand am opvulat exact. daca a fost in ziua 20 de ce am mai avut atatea zile de egg? daca a fost in ziua cand am avut si spooting, riscurile de sarcina ar fi minime. pana vineri mai astept cu testul.

cel mai tare imi e teama ca, daca va fi pozitiv, am facut radiografie pulmonara cu ioana, am luat tratament pentru gripa, beau cafea ca nu ma pot tine pe picioare altfel la cat sunt de obosita si am tensiunea 8 si ceva - 9, nu am luat acid folic si nu stiu cat de refacut e organismul dupa sarcina. as sta cu un stres enorm pana s-ar naste si as vedea ca e intreg. cel mai tare imi e teama de radiografie, dar nu am avut de ales.
maine imi iau temperatura. daca e mare cred ca e clara. cum o vrea dzeu pana la urma, dar asa cum ai zis si tu, nu-mi deoresc decat sa fie sanatos oricand ar veni in viata noastra.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-02-07 12:08:24)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#904 2012-02-07 11:55:25

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

ally_na a scris:

la noi bate vantul tare , nu cred ca il scot acum sad, a venit si tanti sa ma ajute la curatenie si m-am si enervat pe ea , Andrei bea lapte din cana si a dat pe jos , si e aii zice , " auleu, te bate mama " am sarit ca arsa, " am intrebat'o " A , tu nu ai treaba? si mama NU il bate pe Andu , iau carpa si sterg pe jos, doar asta fac", ea zice, " auleu ce rasfatat o sa fie", am vazut negru, si am devenit rea fara sa vreau i=am zis, " tu ti-ai batut copiii si ce au ajuns de capul lor?" , nu a mai comentat ( fata ei de 18 ani e plecata de acasa in italia si baiatul la 12 ani se lasa de scoala ) asa ca,,,sad.I-am explicat cand m-am calmat frumos ca daca mai face astfel de afirmatii ( nu e prima data ) eu o s acaut pe altcineva ( cu toate ca lui Andu ii place f mult de ea si de aceea INCA mai e la noi in casa )..pfffffffffff cred ca am fost cam rea sad

nu ai fost rea. ai fost realista. si ai avut dreptate. cu ce drept sa ii spuna asta o straina, copilului tau. tu stii mai bine ce ii zici, cum il educi.  applause

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#905 2012-02-07 12:00:03

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

neata mamici pusspuss

Passuc ma bucur enorm de mult ptr tine, cum au spus si fetele Doamne-Doamne stie ce face puss

restul fetelor va pupacesc. Eu l-am culcat pe iannis acum si cineva din bloc a bagat bormasina....nush de la ce etaj ca ma duceam la usa....

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#906 2012-02-07 12:01:09

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Ally nu ai fost rea. I-ai zis doar adevarul  wink  pe mina ma dispera cineva cand imi zice ca-s rea in situatii asemanatoare cu a ta  va (sau ma rog cand zici adevarul si doare ...) Unii chiar o cer cu lumanarea.
Am uitat sa va povestesc o faza de la metro. eram la casa si alessia in cos. Eu puneam pe banda cand o tanti de la securitate, care era in spatele nostru ca isi cumparase si ea ceva, o ia de mana si o pupa balos si-i zice copil frumos  skitarg  am crezut ca turb!!instantaneu!!i-am zis in milisecunda urmatoare "vai dar nu mi-o pupati pe mana ca e mica si ea mai isi baga manuta in gura" skitarg dar pe un ton f dur  SI normal ca tanti era cea bosumflata  bang NU inteleg faze de genu?!!?!? pui mei, eu nu imi permit sa ma bag in seama cu copilul unuia ce nu-l cunosc dapai sa il pup??!?! un strain??!? bleacs aaaa si am uitat sa zic ca de fata cu ea am luat servetel antibacterian si am frecat-o pe mana pupata  diablo

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-02-07 12:02:51)

#907 2012-02-07 12:07:26

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Dana, bv tie !!! Ce nesimtire !

#908 2012-02-07 12:14:29

n_loredana2008
Hero member

adina mai aveti un pic si faceti anul...tongue

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#909 2012-02-07 12:15:46

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza!!
v-am zis eu ca anula sta se lasa cu o multime de bb2....
pass felicitari,sa ai o sarcian usoara!!si bebe la termen! lasa ca va descurcati voi, poate v asalvati si relatia... rugaciune

like it la multi ani  birthday

numai mamici tinerele pe aici

eu anul asta schimb prefixul,fac 30  nocry

flower ce sa maizic de Carol,e e figura de fetita...tare scumpa e cum vorbeste ea si ce replici are

dana,cum sa-si permita s-o pupe? disperat ce lume

eu m-am sculat de dim de pe la 6.30 candi-am dat tzitzi sa pape si apoi nu am mai adormit,a poi la 8.30 m-am dus pana la tribunal sa fac o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si cu titlu executoriu, ca mi-au cerut astia la scoala,si aveam doar definitiva...ca ccia ne=ar da pe a-i 25 % pe concediu din 2010 care ne-au fost luati ,dar nu pe toti o data,ci in transe mai multe,iar la 14.30 trebuie sa ma duc s-o iau

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#910 2012-02-07 12:17:50

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

tinerele sunteti. eu pe vlad l-am facut la 26, pe ioana la 32 si, peste mai putin de o luna, fac 33 disperat
mamici, am nevoie de sfatul vostru.
de cateva saptamani ioana se foieste in continuu ca atunci cand nu isi gaseste pozitia...se intoarce in continuu de pe o parte pe alta,se foieste,se freaca la ochi...dar le face totusi cu ochii inchisi. daca nu pun un pic mana pe ea sa o linistesc sau sa o aud sa se intoarca, sau suzeta incepe sa planga. ce are? voi ati patit asta ? in timpul zilei nu pare sa o doara ceva, e foarte jucausa si activa, iar cand doarme ziua face la fel, dar nu chiar asa rau si de des... poate sa aiba paraziti la varsta asta? citisem ca ar putea da astfel de manifestari mai ales ca se trezeste mai ales intre spre dimineata, intre 2-5 si mereu in intervalul asta. si nu strezeste de foame pentru ca daca mananca 60-90ml de-a lungul intregii nopti. de ex azi-noapte s-a culcat la 22, s-a trezit la 23,05-2-3,30-4,40-6.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-02-07 12:38:26)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#911 2012-02-07 12:22:24

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Dana, eu dupa ce ma nascut am avut probleme de genul cu elevii. Ieseam cu Vlad pe afara, ma intalneam cu ei si incepeau sa-l mangaie pe obrajori si pe manute. Stiam cu nu e cu rea vointa si nu le-am zis, leganam carutul cu Vlad si nu mai puteau pune mana.

Priga, mai bine fa-ti curaj si mai fa un test.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-02-07 12:23:04)

#912 2012-02-07 12:23:25

n_loredana2008
Hero member

mie nu imi pare rau nici o clipa ca l-am facut pe iannis asa de tanara. Multa lume din jurul meu imi spune ca " vai, da trrebuia sa mai stai, sa te mai plimbi, ca ti-ai inchis viata asa de tanara" din contra mi-am deschis viata catre cel mai frumos orizont al meu, ma pot plimba si cu bebe. Nu ma tine in loc.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.