homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-67

#1255 2012-02-08 20:13:10

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

onu daca se intareste .. nu mai dureaza mult.
tinem pumnii sa ne anunti maine dimineata ca a venit bebelina.
daca nu maine 9 macar pe 10 si tot vine printesa.
sanca, bine ca nu e grav.
pupam. betadina e buna, bine ca nu e mare rana, la nepotica mea era in linie dreapta si pe lungime de 3-3.5 cm deci ...din pacate s-au impus copcile.
puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1256 2012-02-08 20:14:32

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

salutare!  wave

vai, cat de multe am citit dar nu am retinut mai nimic,parca sunt batuta in cap.

sanca, pup, pare rau de cazatura dar si de proces. sad

pucca, ne e dor de tine, hai odata pe forum, mama ma-sii de curent!  big_smile

ynna    hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
te pup si multumesc din suflet pt mesaj!
te-am reperat si pe Fbk, nu stiam ca esti tu.  kram

onu, push push push!  lol

alinutzo, felicitari pt fetita  applause   puss , sa creasca mare si sanatoasa.
tu ma pui rau pe ganduri cu faza cu masuratorile, eu mai si alaptez, deci multe resurse in loc sa mearga la mine sau bebedoi, se duc la Sebicu.  disperat  daca va fi in urma cu cresterea?  sad

eu sunt tare trista IAR,  grater  parca se tin lant de mine problemele... anul trecut eram cu mama prin medici, operatii, chimioterapie, acum de ceva vreme tata slabeste, nu mananca mai nimic si il doare un plaman. Il duc la radiografie, imi e teama de mor. Imi doresc si eu o perioada de LINISTE, doar eu cu gandurile mele, cu sarcina mea si copilul meu. Nu mai pot sa duc atatea.  grater  grater  grater

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-08 20:16:18)

#1257 2012-02-08 20:16:03

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună seara wave

ionela a scris:

ce stiti de almi, ieri parca trebuia sa faca un beta !?

ionela a scris:

cmin a scris:

e negativ ionela grater

grater  grater  off, poate e devreme inca  sad

dana82 a scris:

Cmin e negativ la Almi?  supa  grater of Doamne

katami a scris:

e neg la almi? sad nici eu nu stiam... grater

Alina Elena a scris:

Almi  grater poate mai e vreo speranta. nu???????????

puss puss din păcate beta de luni a fost negativ.. ?n speranța că era ?prea devreme? și că ?poate mai e vreo speranță? (deși ?n ziua 12 de la inseminare trebuia să iasă minimum-ul unei sarcini din c?te știu eu) l-am repetat azi la alt laborator.. aici durează mai mult, adică vineri seara sau s?mbătă dimineață cel t?rziu am rezultatul..
mulțumesc frumos pentru griji puss puss puss

time, cocof puss puss și eu ?NCĂ mai sper că poate a fost o greșeală.. de-aia nici nu am oprit tratamentul..
pass puss felicitări pentru sarcină
priga puss mă bucur că totul a ieșit așa cum te-ai rugat tu să iasă

vă pup pe toate puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1258 2012-02-08 20:18:19

passenger
Addicted member

almi scumpa, dar pana nu vezi rosu... adica nici un rezultat nu e f sigur, ci menstra care sper eu sa NU mai vina la tine 9 luni!
te rog sa ne tii la curent.
ai grija de tine, odihneste-te, mananca bine si fii calma, bebe va veni la tine, ai sa vezi!  rugaciune

#1259 2012-02-08 20:29:03

Almi Ingerash
Addicted member

pass puss măn?nc, sunt normală.. inclusiv dureri de s?ni am, ce-i drept nu la fel ca acum o săptăm?nă dar SUNT.. am amețeli de la utro și cam at?t.. azi am avut spotting cu o secreție gelatinoasă (un egg mai ?solid? și mai elastic).. prima data a fost un pic ?nchis, apoi de la utro bănuiesc că s-a mai deschis (de la maro deschis a ajuns la portocaliu pal).. faza e că ieri pe zi și azi de dimineață am avut un firicel cam de 1-2 mm roșu.. roșu nu curge pentru că iau 3 utro de 200 mg /zi (destul de mult zic eu).. devem vineri rezultatul și ?n funcție de asta renunț sau nu la utro..
iar am amețeli de abia țin ochii deschiși bang de la utro evident.. e posibil ca la ziua 30 să se fi format o parte din dopul gelatinos și să se rupă fragmente din el? hmm

Publicitate

loading...

#1260 2012-02-08 20:29:53

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

razu iti multumesc par puss

carra cat de repede pot va anunt wink multumesc

pass puss imi pare rau ca ai atatea probleme. sanatate tatlui tau si sper sa nu fei nimic grav par

almi tin pumnii si sper cu tot sufletul pt tine ca vineri sa ai o mare surpriza si un bebe mic in burtica goodluck

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1261 2012-02-08 20:38:55

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

almi goodluck (de dop gelationos de SARCINA zici? NU, exclus, ala se formeaza mult mai tarziu, nu mais tiu exact cand, dar nu in primele zile, oricum)

vai, onule, mitropolia e la 5 min de mine sad de stiam... tin pumnii! majoreta
le: ti-am trimis pe mail acu nr meu de tel, inc az ca ai nevoie de ceva zilele astea puss sau doar de o vorba in timpul travaliului (noaptea nu raspund, din motive de cris, dar in rest... smile )

Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-08 20:40:03)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1262 2012-02-08 20:40:12

carra_verona
Insomniac member

passuc off, tinem pumnii sa nu fie nimic grav cu tatal tau si sa te mai linistesti si tu.
ce ciudat tre sa fie si gravi si cu alaptarea...
poate insa nu o sa mai aveti greturi, tu si kata, vb cu ea, poate de la alaptare treci si prin sarcina mai usor.
nush ... zic si eu.

fertility

#1263 2012-02-08 20:45:44

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Fetele happy    puss  par  kram

Onutza majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta   hjarta 

Almi par

Alina, felicitari pentru fetita par

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-02-08 20:48:22)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1264 2012-02-08 20:47:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pass rugaciune sa fite bine,a cum am citit

si pt cine se ingrijora ca nu se descruca cu 2 copii (wow, cate nasteri naturale dupa 2 ceza verticale! ): http://www.familiaortodoxa.ro/2011/11/1 … operamant/

Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-08 20:48:15)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1265 2012-02-08 20:54:09

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

pass,ms d grija.akm am citit si eu pt k nu am mai intrat din urma.
Felicitari passuc,sa fiti sanatosi.cat despre probleme,uff,tre sa fie bine.
Nu speram nici maine la curent.cred.
La bz nu putem merge *pt k e frig in apartament.mor d nervi d atatea zile asa.

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1266 2012-02-08 20:54:47

IuniaOlteanu
Full member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna seara, dragele mele! Am revenit dupa o lunga pauza.
Felicitari viitoarelor mamici cu puiuti in burtica. Sa aveti sarcini usoare si prunci sanatosi.
Sunt pe fuga acum, dar promit sa revin maine cu noutati. O noapte buna si linistita.

#1267 2012-02-08 20:56:45

passenger
Addicted member

multumesc, sa dea Dumnezeu ca acum cu tata sa nu fie nimic grav ca am patimit destule cu mama.  supa si acum am si bb in burta si nu mai pot duce stresul.

almi, dop gelatinos nu cred ca este, dar uite, eu azi am avut egg asa cum descrii tu smile insa la mine fara spotting.Nu e pierduta lupta, nu te intrista ( si eu cred ai facut devreme beta - nu e stas, unii embrio se implanteaza in ziua 10-11 DPO si normal ca nu se poate pozitiva atat de repede. nu toti se implanteaza in ziua 7-8 !!! ) , asteapta si vezi ce e cu rezultatul si intre timp gandeste pozitiv, ca si cand ar fi deja in burtica puiul tau.  rugaciune

#1268 2012-02-08 20:59:30

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Almi goodluck

Onu, nastere uoara  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Pass
  rugaciune

Alina, felicitaripentru fetita chicot

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-02-08 21:06:40)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1269 2012-02-08 21:00:23

Onutza23
Insomniac member

like, andreed multumesc de incurajari

kata salvez nr tau din mail si fara rusine sa stii ca apelez daca e ceva. si te astept si-n vizita daca vrei kram

mamici eu vreau sa va intreb ceva: am citit ca la spital mergi cand ai contractii timp de ora la interval de 5 min si tin macar 30 sec. eu am la 5 min contractii, uneori sunt sub 30 sec, alteori poate tin mai mult sau mi se pare mie ca nu am stat sa cronometrez exact. dar nu ma doare, se intareste burta si sub burta durerile ca la menstra sunt suportabile si usoare, cu asa dureri mi-e ca rad de mine la spital smile. voi ce ati face? sau cum ati procedat?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-02-08 21:01:15)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1270 2012-02-08 21:06:51

passenger
Addicted member

eu am simtit ca trebuie sa nasc pt ca aveam asa dureri usoaRE cum spui tu( eram in 41 sapt, era de asteptat ca nasc ), si in plus ce m-a facut sa fug la urgente a fost faptul ca nu [puteam tine sushu, mergeam din min in minute la baie, si simteam o presiune mare pe vezica, si usoare picaturi de lichid amniotic se scurgeau pe picior, se fisurasera membranele.
acum ce as face in locul tau, nu as fugi la spital, asteapta si vezi ce se intampla. mai bine sa ti se rupa apa natural acasa si sa mergi dupa aceea, decat sa ajung iar la camera de garda si sa te trimita inapoi.
baga-te la dus si la un film, ceva, si apoi  sover  ca vei sti cu siguranta cand e de mers la spital pe bune.

pup!!!!  par  kram  puss   majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

va pup, mamici, merg sa ma intind in pat ca ma doare capul si am si greata.  supa
parca vad ca sebi suge iar toata noaptea  sad

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-08 21:07:27)

#1271 2012-02-08 21:12:17

carra_verona
Insomniac member

onu la mine au fost doar dureri de burtica, eu nu le-am perceput ca si contractii.
apa mi s-a rupt acasa, dar imediat dupa asta au aparut contractiile din 2 in 2 min si de-abia am ajuns la spital.
am ajuns la 4 dim si la 5 am era declarata nascuta, dar in ora asta nu stiu cine m-a dezbracat, cine m-a dus unde, care m-a intrebat de acte cine ce a verificat si de ce, etc.
deci sfatul meu e sa nu astepti contractiile alea de la 5 min ca s-ar putea sa te ia repede cele mai dese si atunci, mai ales ca e si vremea care e afara, va fi mai dificil de ajuns la spital ...
eu daca e sa fac bebe II, de cum mi se intareste burtica la spital ma infiintez si NU MAI PLEC DE ACOLO decat cu bebe in brate.
tinem pumnii !!!!!
la mine insa erau 39 sapt si 6 zile deci ... trebuia sa nasc, plus ca imi rupsese doctorul membranele (sau ce o fi facut acolo ) la controlul de sambata dim iar nasterea a venit duminica dim cum ziceam, orele 5 am.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-08 22:54:25)

fertility

#1272 2012-02-08 21:13:44

Onutza23
Insomniac member

pass, carra multumesc de sfat si de urari pusspuss
mai astept, asa zice toata lumea, ca simt cand e de mers. deocamdata e rost de stat acasa smile, fac dush, mananc ceva si vad ce se mai intampla

pass o seara buna, sa te lase durerea de cap si greturile sa nu te chinuie in seara asta

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-02-08 21:17:18)

#1273 2012-02-08 21:18:29

Almi Ingerash
Addicted member

kata puss da, la cel de sarcină mă refeream că de altul nu știu lol mulțumesc de răspuns kram
like, andreed puss puss
pass puss mulțumesc de ?ncurajare.. păi m-ai pus pe g?nduri.. presupun?nd că implantarea a fost ?n 10-11 DPO.. c?nd ar ieși un test pozitiv? acum sunt ?n 14 și marți aș fi ?n 20.. aș putea lua utro p?nă atunci (mă g?ndesc că poate e nevoie de utro mai mult și dacă e așa cum zici tu, nu vreau să opresc susținerea) sad of.. că nici nu știu ce să mai fac.. clexane-ul ?l fac p?nă marți inclusiv.. am observat că dacă stau mai mult timp fără utro ?ncepe spotting ?nchis.. cum administrez se deschide (azi le-am luat pe gură ca să nu fiu indusă ?n eroare și să pot vedea secreția).. mă g?ndesc că menstruația de regulă la mine venea ?n a patra zi de la ?ntreruperea progesteronului neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.