homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-87

#1635 2012-02-11 12:02:18

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

hello fetele
cmin, eu mai lucrez de acasa insa noaptea
ziua nu prea ma lasa domnisoara mea
daca crezi ca poti rezista unui astfel de ritm, go for it smile

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1636 2012-02-11 12:04:25

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Pass, am uitat: Felicitari pentru sora ta!  e ...special..o sa se joace cei mici( sau cele mici) in fine cei mici impreuna si pentru voi doua va fi hjarta  hjarta  hjarta  super!

Cmin, si eu lucrez de acasa..dar nu e nici o pba

Poke, pipi intr o caciula rotfl  rotfl2

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-02-11 12:05:42)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1637 2012-02-11 12:05:04

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

pai la noape ma gandeam si eu .. ca el mai nou doamre ziua numai in brate sau cu cineva .. sa il tina de mana, sa ii bage suzy  hjarta

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1638 2012-02-11 12:08:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

aici depinde muul de tine. io n-as putea sa si lucrez noaptea, as fi ultima ciufuta ziua cu toata lumea, copilul included.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1639 2012-02-11 12:37:34

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Cmin, eu practic de 1 an sportul asta - sa lucrez acasa cu 1 sau 2 kinderi pe langa mine. Ce e drept, cand vine caprea mare de la gradi am o tanti care ma ajuta pentru ca eu mai am si intalniri, inspectii, etc. si trebuie sa fug pentru scurt timp de acasa. Pe scurt SE POATE - depinde mult si de ce vrei sa faci si cum iti poti organiza timpul in fc. de asta, fara a ignora totusi cea mai importanta prezenta de langa tine. Si MAti, pana la aprox. 1 an, adormea in wrap la calculator, acum, ca prin minune, adoarme in bratele mele sugand si dupa il mut in pat. De muuulte ori butonez cu el in brate in timp ce suge, cand nu suge si sta doar in brate la calculator , nu se mai poate lucra  lol . Cat despre lucratul noaptea, tine strict de tine, dar nu stiu cat timp o sa reusesti sa nu fii zombie a oua zi. Eu o mai fac sporadic, cand am predari ... BAfta multa daca te decizi  goodluck  goodluck

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

Publicitate

loading...

#1640 2012-02-11 13:03:13

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Pass felicitari surorii tale! Frumos ca sunteti amandoua insarcinate in acelasi timp kram  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1641 2012-02-11 13:04:52

cmin
Addicted member

multumesc mult de pareri ... si eu mai lucrez acum dar putin cateva ore/luna .. dar as vrea sa iau mai mult ... ajutor am dar nu vreau sa apelez prea mult pt ca vreau sa imi cresc eu copilul .

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1642 2012-02-11 13:08:41

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza si de la  noi!!

onu felicitari pt bebelasa antonia,sa fie sanatoasa !!!

pass,suepr veste,amandoua gravide in acelasi timp..chiar ca e unsemn...eu zic de bine,sa aveti sarcini usoare!!!

azi A e mai bine decat ieri,ieri a fost groaznic...mucii curgeau incontinuu,tusea,mi-a vomitat medicamentele ,mancarea...tot...
azi nu a vrut  papa decat putin..dar macar nu-i mai curg mucii si azi noapte a dormit bine, dr zicea sa-i dau antibiotic,dar nu i=am dat pt ca ea nu a facut febra deloc si am zis ca daca aucm ii dau a ntibiotic cand o fi mai grav ce-i  mai dau'?

si  maica-mea da-i antibiotic,da-i.nu sta asa cu fata sa se imbolnaveasca mai rau...bang,i-am zis sa ma  lase in  pace ca nu-i dau ca nu e cazul

si eiri cand mi-a vomitat tot soacra-me aintras ein  panica mai sa planga...ca vomitas efata tot si ca s e imbolnaveste de burta,dupa ce ca eram eu cu nervii la  maxim...mai am dispera si ea

plus ca ieri a facut sotul 30 de ani..si uite de ce cadou a avut parte
si seara invitasem la noi niste  rpiteni si pe sora mea cu cumnatu-meu si cu copilul si desteapta de soacra-mea ca ce ne-am mai apucat d einvitati,daca fata e bolnava?
pai atunci cand i-am invitat,fata nu se imbolnavise,ce era sa fac??

plus ca nu am facut petrecere,doar le-am pus un aperitiv,o friptura,prajitura..na,sa nu treaca neobservata ziua lui...ca de mai mult ...nu aveam timp sa pregatesc...

pupici la toate
kata felicitari pt cris cumintel
andreea...las -o pe maria sa se joace...si lasa curatenia...chicot

a mea are 8 kg jum si are aproape 9 luni,a cantarit-o acuma cand am fost cu ea....fiecare copil are ritmul lui

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1643 2012-02-11 13:27:39

cmin
Addicted member

swety pare rau de fata sad

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1644 2012-02-11 13:43:52

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Asweety, sa se faca repede bine printesa ta!Cred ca a fost crunt ieri...

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1645 2012-02-11 13:45:38

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Hello  puss

Sweety, santate micutei!
La multi ani sotului!

Pass, cat de frumos hjarta
Cum poti sa nu le spui si de tine la asa o ocazie?

#1646 2012-02-11 13:50:26

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Swet imi pare rau ca ai puiul bolnavior sad .Sanatate multa!
Soacra ta o fi ruda cu mama mea?  alcool

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1647 2012-02-11 14:26:20

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Sweety multa sanatate micutei  puss  kram Cu papa nu te stresa ca isi revine ea cand se va simti mai bine.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1648 2012-02-11 14:35:33

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Pass, chiar ca e o minune! hjarta Ce frumos. O sa va puteti creste copiii impreuna. Ce mult o sa-i uneasca lucrul asta. smile Si ce e mai important decat familia?

Sweety, multa sanatate bebelinei. Iar legat de sfaturi mame-socre&company...ignor!

Cocof, de unde atata energie? Ca eu pic in cap ca o gaina beata de oboseala si tu esti cu doi micuti si cu multe altele.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1649 2012-02-11 15:25:49

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Carra  grater imi pare tare rau pentru experienta asta. Cum mai este buzita?

Sweet, La multi ani sotului tau!

Pass  hjarta Ce frumos, Passucule sa aveti amandua copii de aceeasi varsta, sa creasca impreuna...Sanatate multa si sarcina usoara si surorii tale.

Ruxx
ia treci la raport: cata treaba ai facut astazi? lol

Spor la ce aveti de facut astazi; am si eu de munca o gramada, de aranjat masini intregi de rufe pe care le-am spalat. Maimutza mea nu a vrut sa se culce decat la 11 azi noapte si asta dupa ce a fost prin mall, am obosit-o bine la carusel, i-am citit, i-am facut floricele * - a trebuit sa o pacalim cumva sa mearga la culcare ca altfel nu aveam nicio sansa.

Blue mai traieste?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1650 2012-02-11 15:53:43

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza si de la noi fetele.
am tot dat-o aseara cu miere si crema cu galbenele, cum m-am trezit m-am si uitat la ea in patut sa ii va buzita.
nu e umflata rau, a facut deja un strat de piele alba semn ca se reface zona, dar e vinetie - asta de la lovitura.
e binisor as putea zice, se vede saracuta ca s-a lovit dar multumesc Domnului ca nu e mai rau de atit.
medicul de familie mi-a zis sa o dau cu glicerina  luat si din aia de la farmacie, ii place sa ii dau, zice mami inca o data - sa o mai dau o data.
am fost la piata, e mega frig aici in Buc, i-am zis sotului sa nu se mai dezlipeasca de ea.
cat am plecat m-a tot strigat mama, mama, unde e mama?

pass felicitari, super tare sa fii gravi cu sora in acelasi timp.
la mine intre Niutza mea si verisoara de la sora sunt 9 luni, exact in luna in care s-a nascut Liana am ramas eu gravi.
Doamne ajuta sa fie tot bine, burtica arata deja fenomenal.
puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-11 16:15:21)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1651 2012-02-11 16:11:50

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Carra bine ca ii trece. saracuta.

eu am terminat curatenia. am facut umplutura de sarmale, de acu sa le invelesc. ma joc. dar mai trag cu ochiul si la voi chicot

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1652 2012-02-11 16:46:42

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetele

pass asta de veste, cred ca eu una as radia de bucurie, mai ales ca stiu ca te intelegi bine cu sora ta , nu? sa ne povestesti reactia parintilor si la aflarea vestii de la sora ta, dar si reactia ei la aflarea vestii tale....

alina spor la sarmale

swetty, sanatate multa, si ana e la fel mucii si tuse

cocof tu esti super women, pe bune acum, eu abia fac fata asa, dar cu 2 copii si serv, ma gandesc cu groaza cand o sa incep serv , am senzatia ca ana va fi un pic neglijata si cand spun lucurul asta ma gandesc la timpul prea putin pe care o sa-l mai petrecem impreuna dupa serv...

carra sa se faca buzita nataliei cat mai repede, stiu cum noi si noi ne-am luat azi o tranta nasoala, era pe o omida balansoar si cu caruciorul de papusi langa ea, a vrut sa ia caruciorul si pac jos pe parchet, o bufnitura s-a auzit dupa care un plans puternic, innebunesc cand se loveste la cap, offf  e greu cu copii mici...

offtopic eu ma uit la stiri si sunt impresionata de drama oamenilor din buzau si vrancea, groaznic, sotul s-a dus sa ridice un pachet trimis de mama si i-am dat niste hainute groase de la noi  si niste detergent sa le lase la corturile unde se strang ajutoare, acum vad ca doar alimente primesc, din pacate la alimete stam prost ,stocurile sunt pe terminate, sper sa i le primeasca totusi, sunt binevenite zic eu..oricum e groaznic groaznic, ieri vb cu sotul in drum spre spital,, oare asa nasoala sa fie situatia?, ca la noi in buc se circula e cat de cat ok, ,,si revenind acasa vad la stiri ca situatia e mult mai grava, ma intreb cand o sa vina caldura si o sa se topeasca toata zapada, alta nebunie, inundatii...off

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-02-11 16:48:26)

9 ani de copilarie ....

#1653 2012-02-11 18:47:36

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

adina84 a scris:

Rog fetele care si au facut calendare cu bebeii, sa puna aici linkul again si pretul si daca au fost multumite. Vreau pt 1-8 martie sa fac. Mersi mult !

Plssssssss !  buga

Nu v-am citit azi decat putin. Va pup. Citesc mai tarziu. Ceva poze de la Onu ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.