homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-97

#1825 2012-02-13 19:10:59

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

Hello  puss
GArga, sa dea DD sa treceti cu bine peste zilele astea si sa nu mai ramaneti fara curent  puss
Lali, refacere rapida si sa ai rezultate shoc cu procedura asta  goodluck . Chiar nu stiam ca se fac si la noi asa ceva, eu ma tot uitam la T&L la seriale cu subiectul asta  tummenupp
Alina, acum vad - are mama doua fete...  lol bravoooooo
Camy, offf, succes mult maine la gradi, sa nu bocesti prea mult, daaaa??
Anna  rotfl2
pup mamici si pitici  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1826 2012-02-13 19:27:00

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Coco, m-am uitat din nou la povestile de la semnatura hjarta hjarta

#1827 2012-02-13 19:31:48

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ma uit la stiri... saracii oameni din satele izolate.. batrani care plang, disperati ! sad

#1828 2012-02-13 20:28:44

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

hello din nou! wave
eu am avut o greata urata cateva ore, de cand am iesit cu cel mic afara la zapada.  sad  acum sunt mai bine dar mai devreme mi-a fost rau. ma gandesc ca e de la sarcina si parca mai imi trece si sunt cu moralul mai bine, sunt semne ca bebelusul e ok, cred.

lalli, multumesc!  puss  te dadusem disparuta.
imi pare rau ca ai trecut prin operatie dar si printr-o mica despartire de Ili, mi se pare si mie cumplita partea a doua,.  sad  sad

chiar asa, ce e cu blue de nu mai intra aici? nici eu nu am mai vazut-o si vad ca ati intrebat de ea. Adica am vazut-o un pic dar pe Facebook.

garga, al tau se lupta ca un spartan cu nametii si troienele prin capitala si tu te superi pe el? rotfl glumesc, si eu ma suparam pe al meu daca era la noi faza asta.  butter

#1829 2012-02-13 20:41:02

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

poke asa e si la mine de obicei ... azi a fost o exceptie wink

ruxx are treaba cu zapada baiatul  lol

Alina felicitari  bis

noi am stat inc asa azi

fug la baie

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Publicitate

loading...

#1830 2012-02-13 20:45:17

passenger
Addicted member

al meu copil uraste zapada, de fiecare data cand iesim zice "caca" in continuu si se uita scarbit in jur, nu misca, nu ii place, nu vrea sa aiba tangente cu zapada si frigul si sta agatat de piciorul meu. vrea in casa, la caldura, imediat!!!
poate fiindca l-am tot lasat sa cada in nameti, de mai multe ori l-am scos de acolo om de zapada ( avea zapada si in nari)... sa fi prins vreo fobie ??  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-13 20:46:00)

#1831 2012-02-13 20:48:20

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna mamici,
Camy multumesc. Nu pun ceai, imi pun picaturile date de medic si sper sa treaca. Deja s-a mai ameliorat insa nu stiu ce sa fac pt a nu mai avea pielea uscata sub ochi...cred ca imbatranesc lol. Ruxx ai vreo idee ca m-ai mai ajutat si altadata.

Noi suntem la faza cand tati este "my husband" -nu sotul meu ci al copilei. Nu ma lasa sa il ating, sa mananc ce imi da el, sa ne tinem in brate, de mana etc. Este al ei si daca nu respect asta am pus=o.

Alina felicitari pt examen. Vladu cat castigi din ocupatia cu zapada? Ally_na si eu plang de bucurie cand stiu ca pot sa ajung mai rpd acasa si sa stau cu "pinsesa" careia nu-i convine ca este fetitza si vrea sa fie "a boy". Imi rup gatul pana la gradinita sa o iau mai repede acasa. Abia astept sa vina mama sau soacra la noi si sa stea cu Carol.
Garga  yikes Sper sa se remedieze situatia. Imi aduc aminte cand am fost mica si am trait o astfel de experienta. Ramasesem blocata cu bunica in sat dar noroc ca puteam face focul.

Lali insanatosire grabnica. Nu-i o operatie usoara dar ce sexy o sa mai fii in cateva luni....
Pass este fetitza! Am mai zis asta, stiu. Greturi cat mai putine.
Priga  puss
Camy bafta maine!

LE: cum explicati asta: cum se supara Carol pe noi ne trimite undeva, intr=un anume loc. Pe tati l-a trimis in bucatarie ca sa poata plange ea in liniste. Vineri insa mi-a facut o faza de-am ramas  yikes I-am dat o rozeta de orez expandat si cum era obosita nu mai putea manca rozeta insa s-a infipt in "mama" (tzitzi) si statea cu rozeta in mana. Cand aproape a adormit, i-am luat-o si am inceput sa mananc din ea. Nu stiu cum de s-a trezit dar a inceput sa planga si sa spuna ca este a ei si m-a trimis " go in the washroom and let mama here" - adica eu sa plec la baie si sa ii las ei tzatza. Iar ieri i-am atras atentia cu ceva, foarte calma am fost ei ea s-a ofensat si mi-a zis: "go in the kitchen and don't stress me out"  yikes . Mereu ma trimite undeva, nu-i convine cand ii atrag atentia cu ceva, nu accepta sa o ajut cu nimic, plange singura si se agita sa ii iasa ceva (ex. sa isi faca margelute) si foarte rar accepta sa o ajut.
Am citit ca nu=i bine sa intervii daca ei nu te lasa dar asa de frustrata mai sunt cu treaba asta. Mi se pare prea independenta. Inca mai citesc, mai explorez, ca sa ma linistesc pe mine insami.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-02-13 20:55:56)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1832 2012-02-13 20:51:17

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Lali, refacere rapida!Esti curajoasa!Cat vrei sa slabesti? E tentanta interventia asta...

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1833 2012-02-13 20:54:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

passenger a scris:

al meu copil uraste zapada, de fiecare data cand iesim zice "caca" in continuu si se uita scarbit in jur, nu misca, nu ii place, nu vrea sa aiba tangente cu zapada si frigul si sta agatat de piciorul meu. vrea in casa, la caldura, imediat!!!
poate fiindca l-am tot lasat sa cada in nameti, de mai multe ori l-am scos de acolo om de zapada ( avea zapada si in nari)... sa fi prins vreo fobie ??  big_smile

nu.. e varsta big_smile la anul o va iubi big_smile asa a fo si la noi anul trecut, io eram disperata, ziceam ca va fi de-al lu ta-su rotfl2 dar anul asta m-a linistit big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1834 2012-02-13 20:58:50

passenger
Addicted member

lol  ok atunci. astept zapezeala de la anu'.

flow, cum o fi, nu are importanta. smile de greata, aia e, o suport ca nu am ce face.
citeam despre o tipa gravida care a alaptat copilul no1 si scria biata ca se trezea de o suta de ori pe noapte ca cel mare voia tzatza, si dupa ce sugea el si adormea, ea fugea in baie sa verse, pana termina si venea in pat, se trezea cel mare iar pt o gura-doua de tizi  yikes

#1835 2012-02-13 21:00:58

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

eu nu situ ce sa-i mai dau...ca tot tuseste si parca s eaude un harait asa cand respira...si nasul tot infundat si cu muci,ii aspir mereu,dar...

nu am gasit aqua maris de pus innasuc,mi-a dat afrmacista nazomer cu propolis,dar scrie ca poate fi alergica la propolis si autnci nu e indicat,nu i-am dat...dar a zis ca e tot apa salina,voi ati dat asa ceva?

trebuie sa merg iar cu ea la medic sa o consulte,sa-mi dea alt tratament,nici eu nu mai stiu ce sa-i fac...ca sai treaca si sigur o sa-mi zica ca de ce nu i-am dat antibiotc si o sa ma puna sa-i dau...dar daca febra nu a facut?

i-am dat ibalgin, sirop mucosolvan de 2 ori pe zi,ca eurospal era prea scarbos la gust si nu  puteam sa i-l dau, tantum verde 2 pufuri de 2 ori pe zi,vibrocil in nasuc,ce sa-i mai fac?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1836 2012-02-13 21:06:26

passenger
Addicted member

sweety, mergi si asculta de doc. si da-i tratamentul corect fiindca nu e de joaca, de la muci se complica aproape intotdeauna, noi am ajuns la bronsiolita fiindca ne-am luat dupa o doctorita tampita care mi-a recomandat sa NU curat nasul copilului cu batista sugarului pe motiv ca "il sperie manevra"  yikes  mucii au coborat si s-a complicat. tot asa il tineam si eu pe ibalgin sau panadol, atat. 
doar atunci mi-a racit mie copilul, si a fost destul de serios, fiindca am ascultat un sfat tampit.  bang  supa
poate are nevoie de aerosoli, sebi asa a scapat de mucozitati.

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-13 21:06:53)

#1837 2012-02-13 21:06:28

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

asa este, pass , anul trecut si ANdu se uita cu sila la zapada, anul asta se tranteste in ea

Mama azi nu l-a scos afara ( cica i-a fost teama sa nu raceasca) asta este , nu pot sa ma iau mereu de ea, pana la urma depind fizic de ea ca si de aer sad

Flow , daca gasesti o explicatie sa imi spui si mie, si noi am inceput sa " da'te parte", " nu tata, pleaca pa colo", " mama nu, andu poate, tu pa", aseara eu ii ziceam ca ma doare umarul ( efectiv amortisem 40 d emin pe aceasi parte cu tzitzi ) si el imi spune " pleaca pa", si eu ii zic, " ok, dar tzizti", " tzi tzi andu "./...
Mi-a iesit ieri pe gura , cand nu incercam sa inchid cusca cainelui ( am fost la curte in weekend) ..."MA"TA" si azi cand ii scapa ceva pe jos il aud " ma'ta", nu mergea un tren  " ma'ta" , NU inteleg cum a prins ca e vb de " injuratura" si cum a putu sa auda si sa retina asa repede, nu mai zic ca sotul a vrut sa ii ia un robot si el plin de nervi ii zice " ma'ta tata"....Chair se poate sa prinda esenta ? sau efectiv e cev anou si ii place??? Mor, eu ma fac ca nu il aud , nu vreau sa ii dau amploare , i-am explicat ca mama a gresit, ca era opbosita si nervoasa...dar nimic sad
Doamne si noi NU injuram , nu vorbim  in nici un fel

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1838 2012-02-13 21:21:24

passenger
Addicted member

va pup, ma duc sa ma uit la serial! ( lali , a aparut Desperate big_smilewave

#1839 2012-02-13 21:21:50

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

pass pai si ce sa fac? sa-i dau antibiotic?
eu ii trag mucii cu aspiratorul...

chiar nu mai situ,ca cu cati dr am vb ,toti au spus in alt mod, dupa care sa ma iau?

cum e humex la gust? e bun sau e scarbos?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1840 2012-02-13 21:24:14

passenger
Addicted member

nu ii mai da de capul tau nimic, mergi maine la doc. cred ca aerosolii l-ar ajuta mult. la noi asa a fost.( plus vitamina C in ceai si ceva care sa fluidifice secretiile, si bineinteles apa de mare sau ser si aspirat mereu nasul  )
pup! puss

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-13 21:24:39)

#1841 2012-02-13 22:10:26

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

wave
Ally imi dau seama ca ri-a fost greu fara Andu azi.
Legat de tinutminte si repetat si Maria mai nou repeta tot dupa noi, asa cs suntem atenti la ce vorbim chicot

Si la noi se circula infernal, sunt strazi blocate,efectiv pe unele din ele nu poti intra.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-02-13 22:15:19)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1842 2012-02-13 22:18:57

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Mutumesc mult fetele de incurajari si urari.
Eu sper sa reusesc sa ajung normoponderala in mai putin de 1 an, cel putin teoretic.
Incerc sa raspund in ordine. Daca uit ceva sa nu ma injurato.

Ally, merci, da, am avut curaj s-o fac pt ca mi-am prospus de mult. Chiar in timpul travaliului discutam cu niste rezidenti despre asta.

Czuck. am dat cam 4500 de euro cu tot inclusiv clexane-ul de dupa, dar kitul de op si medicamente;e au costat 3600 euro. Da stiu...o groaza de bani  disperat

AdinaG, da am stat mereu prost chiar din copilarie si am hotarat sa fac asta cat inca sunt tanara si sansele de recuperare rapida sunt mai bune smile Stiu si eu de operatile pt indepartarea pielii, ei la mine nu v-a fii cazul ca-s destul de proportionata si nu voi slabi mult dintr-un loc

Alina, merci...incerc sa nu fac efort.,dar eu nu prea am stare. Azi tot am ridicat-o pe Ili incet pe canapea s-o schimb de pampers.

Cocof, si eu am aflat acum cativa ani de procedura asta chiar de la medicul care m-a operat acum. Am vazut si eu emisiunea, dar la mine n-a fost chiar asa de grav ca acolo.

Razu, eu am destul de mult de dat jos d=aia am mers pe procedura asta. Acum, nu stiu ce sa zic, eu nu pot recomanda nimanui sa-mi urmeze exemplul, pot doar spune cum a fost la mine. Daca vrei amanunte sau forumul dedicat sau site-ul dr ne putem auzi pe pm sau altceva, mess, fb.

In rest pup toate fetele care mi-au urat de toate  puss

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#1843 2012-02-13 22:19:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Sweety, mergi maine la doctor si vezi ce zice. S-o asculte la plamani bine daac zici ca auzi un harait.

Flow, maseaza zona ochilor cu vitamina A uleioasa wink
Cat despre Carol, vrea sa fie independenta smile
Ia zii, la mine ce va fi bb2? big_smile

Andreea, asa e si la noi pe strazi.

Nopate buna  par

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.