homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 64-63

#1179 2012-02-10 19:15:46

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 64

Rave,scumpa puss ce gatesti,caut variante! lol

M-a sunat si mama sa ma duc maine cu ea la cumparaturi! Ma duc,ce sa fac!

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1180 2012-02-10 19:19:50

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

rave  :*  3 feluri bun  :drool:
ce ai in meniu ?

lasa hell ca reusesti tu cumva sa it tii,si eu de cand ma apuc de regim  :oskyldig:

ramo  :applause:  imi place ca esti puternica,asa e nu e bine sa tinem in noi,pentru ca la fel sunt si eu,dar ce sa facem asa ne este firea ;)

Ultima oara a fost editat de alesandra (2012-02-10 19:22:58)

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1181 2012-02-10 19:25:42

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

ramo....i e langa o rotfl2 dar a iesit frumos big_smile
-auzi,dar tu esti bunul samaritean al tuturor? cand o sa incepi sa te mai gandesti si la tine...poate ar fi cazul sa iti bolduiesti semnatura sa o vezi mai bine.

Rave puss

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-10 19:27:11)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1182 2012-02-10 19:31:34

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hello iar puss eu apar si dispar ca magaru-n ceata, dar asta e

Almi cand ai timp sa imi dai si mie reteta de biscuiti , te rog mult

hell mi-ai promis o reteta

va pup pe toate, merg sa citesc ce ati mai scris puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1183 2012-02-10 19:32:10

rrammonna
Diamond member

Ales,doar suntem nascute in aceeasi zi wink

Hell,eu nu eram asa sad al meu Zice ca m-am prostit dupa ce a murit daddy sad eu eram rea,dura,egoista,nu ajutam,nu dadeam,eram cu "nu" in brate! Dar ma duc maine pt ca o sa faca cumparaturi ca sa-i imparta lui tati! Pt el o fac! Oricum,nu mai ajut pe nimeni,iar pe frate-miu sa nu-l vad box anu' asta ma ocup de familia mea! Poate daca aveam un baby,ma concentram asupra lui si nu ma mai complicam cu restul ! Dar nah...

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#1184 2012-02-10 19:32:49

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello din nou puss puss puss puss puss puss puss
scuzati disparitia dar a venit colega. am o durere de cap ingrozitoare, am luat si un nurofen dar stiu ca e de la ochi, ca de vreo doua zile nu i-am purtat ca ii tot uitam, ba acasa, ba la munca ..am o stare de imi vine sa bat pe cineva rotfl care se ofera

va pupacesc pe toate puss puss puss puss puss puss puss puss puss

#1185 2012-02-10 19:34:03

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

deci  skitarg
nu stiu ce mi-a venit de mi-am analizat picioarele putin.
eu sunt un pic umflata dar sunt in partea de sus,picioarele mele sunt subtiri.....si acum m-am analizat si am celulita pe tot piciorul si fara si spate partea de sus box
nu inteleg mi-a aparut asa din senin pentru ca nu era acolo acum ceva timp grater

maya bate-ma pe mine pe picioare rotfl2
ramo asa e wink
eu mereu imi fac griji pentru cei din familia mea,daca nu vb la tel cu mama,tata si fratimiu o data pe zi zici ca sunt nebuna imi trec toate gandurile prin cap.si ei ma ajuta destul dar nu ca mine eu cand ei au o problema zici ca sunt nebuna nu mai am stare si nu e bine pentru ca sunt prea panicata si imediat ma i-a teama.
o sa inebunesc in curand big_smile

Ultima oara a fost editat de alesandra (2012-02-10 19:38:21)

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1186 2012-02-10 19:34:55

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Salutare,
Am reusit sa citesc pe fuga printre randuri...
Sonia, nu este f rau ce iti apare in rezultate, in mare, prezenta eritrocitelor inseamna o infectie a cailor urinare, sustinuta si de vsh-ul usor marit, nu vad nimic de leuocite, dar ce ste peste 5, tot la infectie urinare duce, uratii amorfi nu au valoare clinica si cam atat, asteapta si rezultatul uroculturii si o sa vezi acolo ce este si cu ce poti trata. Incearca sa bei ceaiuri diuretice sau apa mai multa.

Madalyna sa nu-ti fie teama de laparo, va fi bine, sa mergi cu incredere si sa nu te mai gandesti la lucruri rele, totul trebuie sa fie bine!

Onutza sa ai o nastere usoara!

Va pup pe toate si va doresc un weekend fericit, imi pare rau ca nu pot sta cu voi.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-02-10 19:44:18)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1187 2012-02-10 19:36:48

pet&jara
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-02-05

Soni ce e aia VSH 13 Si interval 10? cum adica interval 10? adica ti l-a citit dupa 10 minute??

Vsh se face la 1 ora si la 2 ore ...si e normala valoarea ta ....

10 leucocite  pe camp? nu e mult si poate sa fie de la contaminarea vaginala. celulele plate de ce fel sunt? urati amorfi....e normal .....

Nimic nu doare mai tare decat lucrurile pe care le intelegem prea tarziu

#1188 2012-02-10 19:38:05

rrammonna
Diamond member

Sweety puss ce ai mai facut bun?

Mayuc puss ce n-ai mai purtat,ochii? rotfl2

Ales lol da' toata lumea are celulita!

Blue,weekend fain sa ai puss

#1189 2012-02-10 19:42:23

pet&jara
Full member

rrrrrrramo .. fac bine .. ma rog, printre lacrimi asa ..  rotfl2

stormisor .. ce faci zana mica?  puss  puss te mai doare capul ?

eu am facut cu muuuulta grija mazare din punga si 3 snitele  rotfl2 pt ca ieri mi-am facut  nails si nu vreau sa mi-o stric .. m-am scos pe piata si trebuie sa arat bine si cand imi pun motorina pe cizme, de exemplu ..  cum s-a intamplat astazi  rotfl2

Ales  puss

Rave  puss

Muco  puss again

Almi  par  puss  kram

Haallloooo..... care mai sunteti? .... hai la pupat  puss  puss

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-10 19:44:07)

#1190 2012-02-10 19:43:08

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

soniuca puss puss eu nu ma pricep la analizele astea nustiu
mada puss puss am 5 saptamani de cura, nu am slabit mult, normal ar fi trebuit sa se duca mai mult dar probabil asa e organismul meu
ramo rotfl rotfl rotfl ochelarii i-am uitat , vai ce tuta sunt ..ce prostie am scris rotfl
puss puss puss te imbratisez si sper sa treci cu bine de perioada asta sensibila,cred ca iti este foarte greu.

pup si restul fetelor almisor puss puss , mika puss puss , angelus puss puss , any puss puss , elena puss puss , pet puss puss , moni puss puss , ales puss puss , blue x 2 puss puss , hel puss puss , raveca puss puss

onutza majoreta majoreta cum esti?

#1191 2012-02-10 19:45:25

pet&jara
Full member

mayya  par  puss

#1192 2012-02-10 19:52:16

rrammonna
Diamond member

Mayuc,eu am inteles ca ochelarii lol da' am vrut sa ne inveselim putin chicot

#1193 2012-02-10 19:53:24

pet&jara
Full member

Maya .. rramo ..  care e faza cu ochelarii .. sa nu mor si io proasta ..  rotfl2

#1194 2012-02-10 19:53:38

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

vorbii cu sora mea.imi zise ca sunt multe eritrocite,trebuie maxim 1,2 pe camp,eu am 10.iar uratii amorfi inseamna piatra.ea crede ca am eliminat ceva ce a frecat.de-aia durerea si senzatia de ieri.sper ca AM eliminat,ca altfel mai urmeaza.vai de capu meu!oricum trebuie sa  imi fac eco si imi zise sa mai fac ureea si creatinina.

storm,se poate..

ramo par  kram

pet,intervalu maxim pt vsh-7-10.

bluemoon,ceva e.sper ca nimic grav.de leucocite nu-mi zice nimic.asa zise si sora mea,ca daca nu e infectie urinara sa nu fie ceva mai grav.asteptam urocultura.sper ca nu e vreo piatra...mai ales mare.

raveca puss

maya par

angelus puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1195 2012-02-10 19:54:57

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

maya, pet, blue_ pusspuss*puss

maya nu e deloc putin. E functie de organism...cu monti faza unu duraza o luna-trei la toata lumea...doar ca fiecare da cat trebe jos...de exemplu eu ar trebui sa dau vreo 23 de kg...tu ai avut nevoie de 8 parca...organismul arde cat e nevoie, nu functie de durata.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1196 2012-02-10 19:58:00

rrammonna
Diamond member

Soni,colectionezi pietre la rinichi? chicot
Acum serios,sper sa se fi eliminat si sa iasa urocultura bine puss

#1197 2012-02-10 20:00:42

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Hello, gagici! Am citit si eu un pic in urma, cam asta am retinut:

Blue, puss felicitari pentru trompe, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun! goodluck sa vina bebe cat mai repede!

Sonia, puss azi cum te mai simti? Eu zic ca ai o infectie, ceva, poate si de la anexita aia sa iasa vshul marit? Si eu cand am avut o infectie in corp mi-a iesit vsh-ul cu vreo 10-15 unitati peste limita superioara. Ar fi bine daca ai eliminat pietricica sau poate ai ceva nisip care s-a pus in miscare, mai nasol e daca doar s-a miscat un pic piatra si or mai urma niste reprize...ca de asta mi-e si mie teama.

Tya puss la multi ani, multa sanatate si vise indeplinite? si un bebe sanatos cat mai repede!

Almi puss sa te vad din ce in ce mai optimista, va fi bine cat de curand!

Moni puss bine ca v-ati impacat pana la urma, cand incep monitorizarile astea e un prag destul de dificil de trecut, constientizam ca ne-am pus pe treaba la modul serios, iar barbatii cred ca resimt altfel situatia asta. Mai ales ca, cel putin la inceput in majoritatea cazurilor, noi ne cautam de toate cele si ei stau linistiti acasa smile si al meu a avut cred un singur moment cand s-a cam panicat, dar e surprinzator de linistit? eu cam fac gresala sa-I spun cand e vremea sa trecem la treaba chititi pentru bebe. Adica in decembrie cand am incercat prima data cu teste de ovulatie si ovulatia confirmata, nu parea deloc stresat. Cred insa ca dupa luni de zile cand o sa spun ?hai, acum!? o sa inceapa si el sa se resimta. Deocamdata e foarte linistit si asta cred ca ma ajuta si pe mine sa fiu mai linistita. Ah, si apropos de ce spuneai tu cu investigatiile, eu zic ca e musai o transvaginala sa vezi cam care-I treaba cu ovarele?

Angel puss imi pare rau ca a intrat al tau in somaj, sper sa nu stea mult asa si sa isi gaseasca repede de munca! goodluck

Pet puss eu ma refeream la sistemul de stat cand vorbeam de plic ieri, pentru ca merg la spital deocamdata. Si, prin recomandare, e posibil ca anumite chestii sa nu le platesc, dar e bine sa ma ?pun bine? cu doctorita si sa-I dau ceva? din pacate, cam asta e mentalitatea, probabil asta as fi facut si daca nu as fi fost recomandata de cineva din interior. Si nu sunt suparata, doamne fereste, n-ai vazut cata polologhia ti-am turnat pe mail? big_smile

Mada puss relaxare placuta in vacanta. Ai plecat deja sau urmeaza?

Ramo, pup maaaare!

Restul fetelor, cei mai mari pupici! Nenominal, ca nu vreau sa ratez pe nimeni!

Am fost la spital azi, am primit doar tratament, n-am facut si eco. Ne-a dat Zanocin pe care tre sa-l luam timp de 5 zile, 2 pastilute pe zi, apoi o saptamana pauza si apoi refacuta analiza. Tot prin intervalul ala o sa facem si eco, iar daca totul e ok a zis ca e liber bebe si trecem la etapa urmatoare, imi da acid folic si ce o mai fi de dat. Am incredere ca o sa scap din prima de lighioana asta, imi doresc mult unda verde! Oricum o sa mai dureze vreo luna probabil, dar nu-i bai, asteptam cuminti smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.