homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 64-75

#1407 2012-02-11 13:31:19

Monimonica
Full member
Inregistrat: 2012-01-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 64

Lady,sincer nu stiu.El a zis ca o sa se vada la analize daca am candida sau alte infectii....
Ramo,acum un an am avut candida,dar am tratat-o si apoi am fost ok.Nu am simptome sau ceva,dar ma gandeam ca poate,poate...Data trecuta cand am avut,stiam rezultatul inainte sa vina.simteam ca ceva nu e ok.
Si ce simptome sunt cand ai chisturi?
La mine singurul lucru mai ciudatel e ca am ciclu mai lung (de 36 de zile).Dureri doar prima zi de CM,destul de suportabile,adica nu iau medicamente sau ceva,sa imi treaca...

#1408 2012-02-11 13:34:44

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Moni,n-as sti ce sa-ti zic de simptome ! Mie mi-au gasit chisturile prima data la eco pelviana! Cred ca daca erau,ti le vedea la eco,dar n-ar strica sa faco o transvaginala smile

Eu sunt pliiiiiina de draci sad maine mi s-au anuntat musafiri,destui! Si vin sub pretextul ca nu l-am sarbatorit pe al meu,asa ca azi si maine trebuie sa fac pregatiri grater trebuie sa apara si mama,profit si cumpar cate ceva sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1409 2012-02-11 13:36:14

pet&jara
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-02-05

Onu   majoreta  majoreta  majoreta  Antonia, bine ai venit!!  Onu, sa te refaci cat mai rapid  par  puss

Almi    puss  par

Angel  par

Elena  ti-ai schimbat avatarul?  puss  par

Soni  cum te mai simti? puss  puss

Emi buna   par   

Moni  felicitari pentru rezultate .. deci ai liber la  sexinpat si  bebic

Rave   buna, buna  puss

Stormi, hello  par  par  puss

Buck   ce mai face burticica ? puss  puss

Pup toate fetele  puss  puss  puss  puss

Lady ....vreau si eu sa mai am 25  grater  grater  ma ajuti, ma ajuti foarte mult ... imi pare rau ca nu ai avut pe cineva ca tine atunci cand ai fost trista .. insa, cand cineva va avea nevoie, voi fi si eu un umar, gandindu-ma la tine .. iar te-am periat nitel  rotfl2 esti nepretuita  par  puss

Nimic nu doare mai tare decat lucrurile pe care le intelegem prea tarziu

#1410 2012-02-11 13:40:36

Monimonica
Full member

Pai eu am facut eco normala de vre-o 5 ori deja (la doctori diferiti) si toti au zis k e ok...Poate ca nu s-o fi vazut si o fi totusi ceva...O sa vad.
Ramo,nasol cu musafiri,o gramada de treaba...
   Apropo de slabit,eu zic ca cea mai buna cura e SPORTUL!Parerea mea e ca de diete nu te poti tine toata viata.Iar cand te lasi de ele,pui inapoi...
Buna Pet!

Ultima oara a fost editat de Monimonica (2012-02-11 13:44:51)

#1411 2012-02-11 13:45:02

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pet smile o sa mi se lipeasca parul de cap de la atata periere lol chiar sper sa-ti fie mai bine, sa ma adun un pic si o sa incerc sa-ti raspund pe mail

Moni, cateodata medicii pot sa presupuna o candida si fara analize, doar pe baza secretiei pe care o vad la control. Asa mi s-a zis si mie la un moment dat, ca pare a fi ceva si mi-a iesit candida. Dar s-a intamplat si sa mi se spuna ca am "ceva" si sa nu iasa nimic, pur si simplu sa fie mai densa sau mai nu stiu cum secretia atunci si sa para cum ca ar ascunde ceva... eu tot o tin pe a mea cu transvaginala, mi se pare mult mai concludenta decat pelvina.
Te intrebam daca ai facut si pap si secretie ca mie, spre exemplu, mi-a iesit gardnerella si mi-a iesit si pe buletinul de pap si pe cel de secretie. Iar apoi cand am repetat doar pap-ul mi-a iesit candida pe el din cauza tratamentului pentru gardnerella lol deci teoretic ar trebui sa iasa si pe buletinul de pap daca e ceva, nu doar la probleme cu colul, hpv etc.

Publicitate

loading...

#1412 2012-02-11 13:47:55

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello fete dragi puss puss puss puss
va pup pe toate fara exceptie puss puss puss puss

vad ca a venit Antonia happy happy

ce faceti voi? eu nu am chef de nimic, cu greu m-am trezit si m-am apucat de treaba. diseara iesim si noi cu niste prieteni, nu am mai ieist undeva de la revelion rotfl rotfl2 si culmea ca barbatii au pregatit ieseala .

sonia puss cum te simti azi?

#1413 2012-02-11 13:49:06

LadyPink
Platinum member
Site

Maya puss

#1414 2012-02-11 13:49:42

pet&jara
Full member

Lady .. merci .. ma simt ceva mai "usurata" de  sentimentele care ma incercau alaltaieri.... eee, o sa paralizezi la ultimele mailuri pe care ti le-am scris ieri .. mi-a trecut amnezia posttraumatica ..  rotfl2 ..si am cam scris ..  rotfl2

Mayya   buna  par

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-11 13:50:31)

#1415 2012-02-11 13:50:40

Monimonica
Full member

Lady,am inteles.
Stiu ca ar trebui sa fac si transvaginala,dar acum nici nu stiu cu ce sa incep...
Oare nu se poate ca testele de ov pe care le fol sa nu fie bune pt mine?
Scuze ca va tot cicalesc cu intrebari...
Maya,buna!

Ultima oara a fost editat de Monimonica (2012-02-11 13:51:21)

#1416 2012-02-11 13:57:06

LadyPink
Platinum member
Site

Moni, nu ne cicalesti deloc! Mie ginecoloaga mi-a zis ca testele pot sa mai dea si rateuri si, daca nu ma insel, chiar si cateva fete de pe aici au zis ca nu prea au fost bune. Eu am facut intr-o singura luna si in momentul in care s-a pozitivat clar, a doua zi mi-a confirmat si transvaginal ovulatia. Acum, na, nu stiu, poate a fost o intamplare fericita, nu stiu ce sa zic, ca n-am mai facut de atunci ca mi s-a zis sa o lasam mai moale cu monitorizarea ca sa vedem intai ce e de tratat si dup-aia sa incercam... dar luna trecuta am facut unul prin ziua 18 si indica o apropiere de perioada de ovulatie dupa cat de intens era, deci probabil ca functionau... si sunt printre cele mai ieftine teste pe care le-am gasit, am dat cam 9 lei pe o cutie cu 3, ca am mai intrebat pe la farmacii si imi spuneau de unele care erau vreo 30 de lei cutia cu 2-3 teste...

#1417 2012-02-11 13:57:53

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Pauza big_smile as fi continuat dar am inghetal la picioare... bucataria e rece tare.... dar azi mi-am pus in plan sa facem toata casa... nu vreti sa vedeti cum arata dupa sesiune, in care nu am facut deloc  rotfl

Mada, succes la facut curatenie in dulap !

Hell puss

Rave odihna placuta !

Lady  drool  eu iau ceiutul ala rosu

Moni .... asta cu neiesitul candidei la rezultate mi-e foarte cunoscuta..... Mancarimi,usturimi, secretie branzoasa...la control doctorul spune ca cel mai probabil e candida. Fac lama, totul curat, fac PAP,iese pap 1 , tot fara candida.... am ramas cam mirata, pentru ca stiu cum arata si se simte candida, dupa 3 ani de astfel de probleme incontinuu.....    In 2 saptamani am repetat analizele in Italia. PAP 2 de data asta + candida numeroasa.                Concluzia, cei de lalaborator au pus un rezultat la nimereala .......            Nu stiu daca e si cazul tau, eu spun cum am patit...

Ramo, spor la pregatiri puss

Pet, da,am schimbat avatarul  puss

Sper ca nu s-a amanat intalneala de maine,nu? big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1418 2012-02-11 14:00:56

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Elena, eu nu stiu sa se fi amanat. Sa vedem ce zic Green si Dirida

#1419 2012-02-11 14:02:57

Monimonica
Full member

Ale mele sunt oview,dar o sa incerc si altele.Doctorul mi-a zis ca poate nu le-am citit corect.Acum,ca ma uit la poze,parca nu sunt pozitive cele din 6 si 7....nu stiu...poate asa vreau eu sa vad !!! rotfl
Lady,esti o draguta! puss
Multumesc pt raspunsuri fete dragi!
Sotoiul meu mi-a dat in avans cadoul de valentine`s si mi-a trecut de tot supararea !
Elena,eu nu am simptome deloc.Stiu simptomele,ca le-am avut mai demult...Dar ma mira faptul ca dr zicea ca pare sa am(la control) puss

Ultima oara a fost editat de Monimonica (2012-02-11 14:04:36)

#1420 2012-02-11 14:07:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

diri puss 

pet puss ma simt mai bine

mayuca puss sunt mai bine.astept uratii.distractie placuta deseara! puss

lady,multumesc puss

monica,daca tot vrei sa faci teste de ov,foloseste minut.

al meu iar nu veni.si mor de foame.si trebuie sa imi aduca ciupercile si usturoiul pt sos si sa prajeasca carnea.nu stiu ce are de mereu isi gaseste de lucru cand nu trebuie!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1421 2012-02-11 14:09:03

Monimonica
Full member

Soni,tu minut folosesti?
Cum merg exercitiile?

#1422 2012-02-11 14:09:15

pet&jara
Full member

LadyPink a scris:

Moni, nu ne cicalesti deloc! Mie ginecoloaga mi-a zis ca testele pot sa mai dea si rateuri si, daca nu ma insel, chiar si cateva fete de pe aici au zis ca nu prea au fost bune. Eu am facut intr-o singura luna si in momentul in care s-a pozitivat clar, a doua zi mi-a confirmat si transvaginal ovulatia...

Moni, poate ca testele mai dau si rateuri dar eu stiu...asa imi facea mie dr....testele trebuie monitorizate cu echo transvaginala...eu ma daceam zilnic din z12 la echo transvaginal...la spital de stat...la privat ma rupea la bani...eu am folosit minut si cam asa era .. linia de test trebuie sa fie egala sau > decat cea de control...si in plus si simteam cand se apropia ovulatia...eu aproape lunar am o mica mica sangerare la ovulatie...adica secretia este rose...

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-11 14:11:27)

#1423 2012-02-11 14:10:26

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

da,monica,minut.de un an si ceva.exercitiile nu le-am mai facut de la durerea aia.mi-e frica sa nu mi se miste vreo piatra...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1424 2012-02-11 14:10:48

LadyPink
Platinum member
Site

Moni puss ce ai primit de la sot? big_smile
Poate ai patit asa cum am patit eu atunci cand mi-a zis ca s-ar putea sa fie ceva, dar nu a iesit nimic... poate e secretia un pic mai densa sau mai cumva ca sa i se para lui ca ar putea fi probleme, dar de fapt sa fii ok. Oricum, daca ai dubii, poti sa repeti in alta parte, mai vezi un rezultat, n-ar avea ce sa strice daca te indoiesti.
Acum, ca stau bine si ma gandesc, parca ma gandesc si eu ca ar trebui sa mai fac un pap si o secretie, doctorita de la spital care as vrea sa ma ia in evidenta cand oi fi gravida a zis ca nu-i nevoie daca am facut in mai si au iesit ok dupa ce am tratat infectia aia... dar tocmai pe motivul pe care ti l-am zis si tie cu o a doua parere as mai face o data, mai ales daca o sa fac tratamentul cu antibiotice, poate imi revine lighioana aia de candida... sa vedem cum stam cu finantele si poate refac cand termin tratamentul cu Zanocin...
Bine, ca pe principiul asta, imi vine sa refac si testul torch in alta parte, doar-doar de o iesi mai mult de Rubeola IGG pozitiva lol am ajuns sa-mi doresc sa-mi iasa ceva pozitiv numai ca sa stiu ca pot sa stau mai linistita in sarcina smile

Si eu am vrut sa-mi iau Minut, tot la recomandarea Soniei, dar pe la vreo 5 farmacii unde am fost n-am gasit. Asa ca am luat din astea, nici nu mai stiu cum se numesc, tre sa ma duc sa ma uit pe cutie, am zis sa vad daca sunt bune de ceva si se pare ca au fost. Acum, nu stiu, poate asa s-a nimerit in luna aia, de chiar au fost bune, o sa vad cand ni s-o da unda verde pentru monitorizare.

Pet, la spital nu plateai transvaginala? Sau era  mai ieftina? Si ti-au confirmat ovulatia si n-ai ramas gravida... sau nu l-ai prins pe barbat in perioada aia?

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2012-02-11 14:14:32)

#1425 2012-02-11 14:16:11

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Moni, a, poate i s-a parut doctorului la control..... la mine erau evidente simptomele, ma ustura si cand mergeam...
cat despre teste..... ai putea sa le combini cu masurarea temperaturii bazale,e mult mai clara situatia asa.  Eu luna asta teoretic nu am avut nici un test pozitiv... a fost unul aproape pozitiv, dar oricum linia de control era tot mai tare decat cea de test... dar a crescut temperatura imediat dupa acel aproape-pozitiv si asa stiu cand am ovulat...  e laudata de multe persoane marca "minut" dar mie personal probabil nu mi se potriveste.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.