homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 64-91

#1711 2012-02-12 13:12:22

pet&jara
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-02-05

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 64

Of .. Sonic .. vreau si eu tip intreg la cap   rotfl2 , matur, responsabil  .. unul care sa nu imi spuna ca fiecare e liber sa faca ce vrea si ca eu am avut libertatea sa il iubesc sau nu .. sa stau langa el sau nu .. iar el a vut libertatea sa fie cu doar mine sau nu .. sa aiba liertatea de a imi spune ce gandeste sau nu .. mi se pare oribil sa se detaseze complet de o problema si sa dea vina pe mine .. auzi, am avut libertatea sa il iubesc sau nu si ca e treaba mea ca am ales sa stau langa el .. de parca el era unul de pe strada cu care ma !! in toaleta din cluburi .. ( ca sa zic asa.. ) .. este un kkat de om .. dar eu nu am vazut ..  bang

Moni .. normal ca va intelegi bine .. eu cred ca orice schimbare in obiceiuri duce si la tensiuni in cuplu .. adica pana se obisnuieste fiecare cu noua directie .. iar barbatii suporta greu . fara nici o legatura cu tine .. iti spun doar ca sa vezi ce barbat bun ai .. sa iti zic ce s-a intamplat cu o prietena a mea .. ea are39 de ani, cred si el 46 sau 47 .. dupa 3 luni de incercari, din cauza varstei lor, el este si cam grasut (foarte grasut, de fapt) ea a hotarat sa mearga la o clinica de fertilizare si sa inceapa evaluarea lor.. cand el a auzit ca trebuie sa i se studieze gigeii si ca trebuie sa faca si o labuta mica la clinica .. a urmat dezastrul .. A PARASIT-O .. aveau nunta in iunie .. este inutil sa iti exlplic in ce hal se simte ea, cat a putut sa slabeasca .. a paradit-o faza asta ..  grater  grater  grater

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-12 13:15:17)

Nimic nu doare mai tare decat lucrurile pe care le intelegem prea tarziu

#1712 2012-02-12 13:14:56

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

pet,eu prin relatarea trecutului meu am vrutsa subliniez faptul ca stiu ce e durerea,ca eram mai tanara si totusi am mers mai departe.do the same!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1713 2012-02-12 13:16:01

pet&jara
Full member

da, Sonic, am inteles ideea .. doar am detaliat si eu un pic rotfl2

#1714 2012-02-12 13:17:33

sonia30
Moderator

pet,vad ca emoticoanele tale sunt numai cu raset wink

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1715 2012-02-12 13:22:52

pet&jara
Full member

Sonic .. eu, de fel,  sunt o tipa foarte vesela si traznita .. si incerc sa dau o nota cat pot si eu mai vesela situatiei mele actuale ..  rotfl2  .. dar am momente in care ma simt coplesita ..

Sa ma plang tot timpul .. ar insemna sa ma scufund atat de mult .. chiar daca am momente in care simt ca ma scufund .. incerc sa imi pastrez tonusul si sa nu fac nota discordanta pe forum ..  supa

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-12 13:24:52)

Publicitate

loading...

#1716 2012-02-12 13:26:07

sonia30
Moderator

aici nu e tot timpul veselie wink sunt momente in viata cand ce e mai important nu vine.si atunci totul se prabuseste...

#1717 2012-02-12 13:30:28

Monimonica
Full member
Inregistrat: 2012-01-20

Incerc sa il fac pe sotoi sa se ridice de la calc si sa ma lase si pe mine...dar nu prea am sanse...Asa ca va citesc de pe tel sau laptop si e tare  greu sad

Ultima oara a fost editat de Monimonica (2012-02-12 13:40:26)

#1718 2012-02-12 13:33:07

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Pet smile eu cred ca o femeie matura ca tine e suficient de puternica incat sa depaseasca altfel anumite situatii.
E drept ca indiferent de varsta suferim la fel, dar, sper sa nu te superi ca zic asta, anumite lucruri pe care povesteai tu ca le-ai facut mi se par de-a dreptul copilarii.
Asa ca dupa parerea mea e cazul sa te trezesti, ca nu mai ai 15 ani si sa iti dai seama cam ce vrei de la viata

Sonia puss o sa vina momentul acela ptr fiecare

#1719 2012-02-12 13:33:37

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

am revenit,sunt moartaaaaaaaaaaaaa....am nevoie de resuscitare lol
mai am ciorba pe final si apoi odihna,friptura o fac diseara!
voi ce mai faceti?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1720 2012-02-12 13:37:10

Monimonica
Full member

V-am pus poza...pt cele care nu au vazut-o  smile o sterg imediat

#1721 2012-02-12 13:38:47

sonia30
Moderator

monica,nu se vede mare lucru.e mica poza.

eu la laptopu meu mic stau.avem fiecare laptopu lui si calc.da nu mai stam nici unul la el de cand avem laptop.

happy puss cine stie?

ramo,aveti musafiri deseara,ai?ma primesti si pe mine? big_smile

ma duc sa ma usuc si sa imi fac paru cu peria,apoi imi fac unghiile cu oja.

#1722 2012-02-12 13:39:46

be_happy
Platinum member

Moni e micuta poza, nu te pot vedea cum trebuie, dar imi dau seama ca esti draguta smile

Rrammo puss eu am terminat mancarea si as vrea sa dorm. Dar ma inteapa inima prea tare

Asa e Sonia, nu stim ce ne asteapta pe fiecare dintre noi. Cine stie ce planuri are dumnezeu

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-12 13:40:45)

#1723 2012-02-12 13:40:03

rrammonna
Diamond member

soi,nu imi aduce aminte sad sper sa nu mai vina nimeni! pe tine te primesc big_smile par da' vii cu vin lol
al meu iar a plecat bang

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1724 2012-02-12 13:41:54

Monimonica
Full member

lol ms happy:)) o sa pun de la pc,poate se vede mai bine

#1725 2012-02-12 13:48:32

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello wave

moni puss felicitări pentru analize
- chisturile se văd sau nu la eco pelviană.. ?n funcție de mărime și natură.. pot fi micropolichisturi și la eco pelviană să nu se vadă.. cel mai ok faci eco transvaginal smile
onu puss felicitări! refacere rapidă majoreta
lady puss eu de regulă nu consum lichide și asta nu e ok.. singura ?cură? de slăbire care mă forța efectiv să consum lichide era să nu mai măn?nc nimic după ora 16..
pet puss
vas părerea mea este că 6 zile de abstinență e prea mult.. eu zic că dacă merge la recoltat cam ?n a 3-a sau maxim a 4-a zi de abstinență ar fi mult mai ok.. eu zic s-o repetați..
- schimbați medicul.. la diagnosticele respective eu știu că se dă un tratament mai complex.. dar nah, nu sunt medic.. nu pot dec?t să ?ți recomand să mergi la un laborator specializat (cum a zis și sonia) care are embriolog și la un endocrinolog sau la un urolog (andrologi sunt puțini la noi ?n țară) pentru un tratament ca lumea.. aia e apă de ploaie.. și vitamina E nu se dă așa una-două.. soțului meu i-a zis să ia 21 de zile și 7 zile pauză.. bebe va veni sigur dar eu zic să vă rezolvați problemele și apoi să vedeți șansele care le aveți pe cale naturală
- oric?t de cald/frig ar fi afară recipientul cu sperma recoltată trebuie ținut la subraț (mai știu femei care le duceau ?ntre s?ni).. eu zic că spermograma aia nu are credibilitate nici 5%: ?n primul r?nd nu ai transportat-o ok (oric?t de mult/puțin durează drumul), ?n al doilea r?nd perioada de abstinență a fost prea mare și ?n al treilea r?nd dacă persoana care a prelucrat-o nu e specializată at?t c?t să lucreze o spermogramă ok clar e o problemă..
- sfat: repetați spermograma cu recoltare la laborator, dar mergeți la o clinică unde se fac FIV-uri sau/și inseminări și care au acolo laborator de analize (sigur au personal specializat), și să nu aveți mai mult de 4 zile de abstinență.. dacă mai aștepți 4 luni și dacă spermograma e mai nasoală ?n realitate și ai nevoie de un tratament mult mai complex și mai riguros, ce faci? nu am?nați fetelor ceea ce puteți investiga din timp.. noi am am?nat și rău am făcut și am ajuns unde suntem acum..
- a fost groaznic HSG-ul pentru că probabil ai avut ceva pe trompe.. la mine nu a durut mai tare dec?t mă doare acum burta (c?t sunt la menstruație)
sonia puss

vă pup pe toate puss puss puss o duminică frumoasă vă doresc wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1726 2012-02-12 13:48:34

pet&jara
Full member

happy .. asa e .. am cam facut si tampenii ..   bang  bang

Sonic, o sa vina si bb la tine  rugaciune  rugaciune

Moni  Ce poza?  ai pus-o si ai sters-o?     punish

Almi    Buna  par

Ultima oara a fost editat de pet&jara (2012-02-12 13:51:40)

#1727 2012-02-12 13:49:41

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut

neata fete acum m-am trezit zici ca sunt batuta si ce este afara ......... bang
lady nici eu nu ies faorte des la club,dar odata asa la ceva timp merge happydance
buck puss decat o viata langa un tapmit mai bine fara tummenupp
moni ce bine ca v-ati impacat puss -poate chiar e obosit al tau.munceste mai mult in ultima perioada?   nustiu
subscriu si la soni puss....nu isi bate nimeni joc de mine mai ales un kkt de barbat tummenupp
pet eu sunt cu al meu de la 16 ani,el 22, eram tineri mai erau chestii de genul asta,nu stiu daca neaparat de inselat dar iesiri in oras ...si eu fiind mica am acceptat,dar acum nu as accepta sub nici o forma,nici 10 copii nu m-ar tine langa un barbat care ma inseala...am maine am picioare am cap deci pot sa imi urmez cursul vietii normal wink
sunt sigura pet ca vei gasi barbatul cu care sa iti traiesti restul vieti puss
fac si eu putina curat2 si revin puss

va pup pe toate fara exceptii.

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1728 2012-02-12 13:52:03

be_happy
Platinum member

Almi puss duminica frumoasa si tie

Ales  applause

#1729 2012-02-12 13:54:16

rrammonna
Diamond member

almi  puss ce faci tu?

ales puss te-ai dantuit? big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.