|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2012-02-10 00:34:34
intarzierea menstruatieiBuna, va rog ajutati-ma si pe mine ! Iau Logest, pe scurt, am prelungit folia cu 2 zile, am am vrut sa aman menstruatia , ideea e ca ultima pastila am luat-o luni seara si azi am avut sex neprotejat....exista vreun risc sa raman gravida......? stiam ca daca le iei corect, esti protejata si in pauza, dar avand in vedere ca eu dupa ce am terminat folia em mai luat 2 zile, mai sunt protejata? Sunt in dilema si ma streseaza gandul ,daca sa iau pastila de a doua zi, multumesc ! Offline #2 2012-02-10 09:20:11
Re: intarzierea menstruatieiFireste ca esti protejata. Important e sa nu iei mai putine pastile, mai multe poti lua...In nici un caz sa nu iei pastila de a doua zi! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-02-10 11:59:49
Re: intarzierea menstruatieidoctoreasa ma poti ajuta si pe mine cu sfaturi,am vrut sa iti las mail sua ceva dar nu am gasit si am nevoie de cineva cu experienta sa ma ajute in problema mea!in noiembrie am avut un contact neprotejat am luat pastila de a 2 zi escapelle mi-a venit menstra pana in luna decembrie...in ianuarie nu a mai aparut!treb sa apara pe 5-6,nu am o menstra reglata imi venea la 30 de zile....am ffost la ginecolog am facut o eco intravaginala mi-a zis ca nu e sarcina si ca am ovare polichistice...nu mi-a dat nimik in cazul acesta mi-a zis sa fac analize pt tiroida dar am mai facut si nu am probleme cu glanda...am facut si test de sarcina si a iesit negativ la o sapt de la intarziere adica am facut in 15-20 ianuarie ceva de genu...am luat duphastone 2 pastile pe zi timp de 5 zile(am luat primele 2 pastile pe data de 3 feb)acum suntem in 10 si nu a aparut....e posibil sa fiu insarcinata..imi e frica sa mai fac inca un test...nu am mai avut contact din data de 9 ianuarie....si am mai avut unul pe 5 decembrie inainte de menstra dar daca era ceva iesea la control nu?ajuta-ma te rog Offline #4 2012-02-10 12:24:20
Re: intarzierea menstruatieiMultumesc mult doctoressa,chiar nu mai aveam liniste Offline #5 2012-02-10 22:48:28
Re: intarzierea menstruatiei
Nu mai posta in mai multe locuri Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-11 09:15:30
Re: intarzierea menstruatieiasa..sa va zic problema cu care ma confrunt acuma..X(X( off..deci acu 5 saptamani..am avut ultimul contact sexual si de la care imi pun semne de intrebare...;-??..dupa contact la 1 saptamana mi-a venit menstra..in cantitate mare..si a tinut 5 zile..luna asta am inceput iar antconceptionalele (Artizia)cele care le luam si inainte dar facusem o luna pauza...cand a avut loc contactul sexual..problema este ca acuma sunt in ziua a3a de cand am terminat anticonceptionalele si nu vine(mie de obicei imi venea intre 2-3 zile de pauza)..si nici nu da niciun semn..ma duc acuma la farmacie sa iau un test ..Sure check sa vad care e treaba..cu toate k pana in prezent am 7 teste de sarcina facute..in 2 saptamani.sunt disperata..:-??oare e posibil sa nu iasa la testul de sarcina???simptome am de greata dureri de cap.dar ma gandesc ca poate fi si stresul un factor;-ss..am sa fac astazi testul..si daca iese negativ sa stau linistita sa astept menstra??voi ce sfat imi dati:(((? Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #7 2012-02-11 09:49:42
Re: intarzierea menstruatieiStresut nu cred ca mai are treaba atunci cand iei anticonceptionale.Eu zic sa mai astepti,mai ai 4 zile de pauza.Cand ai avut ultimul contact sexual? Two souls don't find each other by simple accident Offline #8 2012-02-11 09:57:40
Re: intarzierea menstruatieipai am zis si mai sus...ultimul contact sexual a fost acu' 5 saptamani..:-??si saptamana trecuta am facut vreo 4 teste de sarcina..ce e drept de alea mai ieftine..dar acuma am venit de la farmacie..mi-am cumparat un Surecheck....da mai astept..pana la amiaza k am urinat dimineata si acuma ..degeaba..il fac Ultima oara a fost editat de irina17 (2012-02-11 10:15:48) Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #9 2012-02-11 10:16:54
Re: intarzierea menstruatieicate ore sa astept fara sa merg la toaleta..ca sa fac testul?? Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #10 2012-02-11 10:23:16
Re: intarzierea menstruatieipai nu e vorba de asta... urina dimineata e mai concentrata, n-o sa stai acum sa nu bei apa Offline #11 2012-02-11 10:27:14
Re: intarzierea menstruatieiDaca ultimul contact sexual a fost acum cinci saptamana,iar acum 4 saptamani ai avut menstra,apoi ai luat anticonceptionale nu ai de ce sa te temi,parerea mea,dar mai fa un test,dupa cum a spus si heimdall,poti chiar si acum Two souls don't find each other by simple accident Offline #12 2012-02-11 10:32:02
Re: intarzierea menstruatieiacuma am citit pe test si are sensibilitate de 25IU/L..pai au trecut 2 ore de cand nu am urinat:((..dar mi-e frica..am un stress in mine..pentru ca dupa daca iese negativ am sa stau sa ma gandesc ca daca l-am facut prea repede..etc....si plus ca mai citesc si pe net' zicea o tipa..ca ea avea 5 saptamani de sarcina si la test nu ii iesea..a depistat la ecograf:-j..nu pot sa cred:((( Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #13 2012-02-11 10:37:28
Re: intarzierea menstruatieiNu are importanta cat timp nu urinezi,urina de dimineata e mai concentrata pentru ca in timpul somnului celelelate organe lucreaza mai intens,iar urina tinuta in corp 8-10 ore are concentratia foarte foarte mare,nu cred ca nu te vei pisa 8 ore...ia si fa testul acum,shure check se pot face oricand Two souls don't find each other by simple accident Offline #14 2012-02-11 10:39:35
Re: intarzierea menstruatieisi daca iese negativ sa ma linistesc:-s???dar daca mie pana acum imi aparea menstra dupa 2 3 zile de cand terminam tableta de anticonceptionale..acuma dc nu vine:-s?adica e posibil sa vina mai tarziu de cum venea inainte? Ultima oara a fost editat de irina17 (2012-02-11 10:43:08) Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #15 2012-02-11 10:45:23
Re: intarzierea menstruatieida, e posibil sa vina mai tarziu Offline #16 2012-02-11 10:47:20
Re: intarzierea menstruatiei
Mie in prima luna de ac mi-a venit a 3 zi,apoi a 4 a...sunt 7 zile de pauza,nu 3... Two souls don't find each other by simple accident Offline #17 2012-02-11 10:51:41
Re: intarzierea menstruatieiaha..bine atunci pai imediat ma duc sa fac testul sa vad ce zice..si daca e negativ..am sa ma linistesc..k poate asta e motivul pentru care nu imi vine..nici nu va inchipuiti cat de incordata sunt:((..mi-e frica de o eventuala sarcina..chiar daca mama stie..de stressul prin care trec..dar am altele pe cap acuma..am Bac..si ar fi o sarcina nedorita Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #18 2012-02-11 11:01:04
Re: intarzierea menstruatieiirina17 daca esti insarcinata iti iese la test in orice moment al zilei.... Offline #19 2012-02-11 11:08:23
Re: intarzierea menstruatieisi de ce spunea o tipa a postat undeva pe un alt forum..ca ea avea 5 saptamani de sarcina si nu ii iesea la test ..si a iesit la ecografie:-s..mie de asta mi-e frica Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|