|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65-3#39 2012-02-15 13:17:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65onu acum prioritatea ta e bebelina...cum e taticul..si a intrat in rol? un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #40 2012-02-15 13:19:12
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65Onutza multumesc !!!!! Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #41 2012-02-15 13:20:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65fete So where is the passion when you need it the most... Offline #42 2012-02-15 13:23:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65madlene...pai sa le spuna domne ca e prilej de mare fericire! apropo si eu am vazut pozica cu cadoul un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #43 2012-02-15 13:23:11
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65Kamit D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline Publicitateloading...
#44 2012-02-15 13:24:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65Hai mai fete,plecati toate? eu ce fac? Va iubesc enorm de mult pe toate,nu-mi place ca se strica "familia" voi sunteti prietenele mele,umarul pe care plang,locsorul in care spun ce am pe suflet fara sa fiu criticata! Incet incet am ajuns sa va cunosc si sa va indragesc,chhiar nu vreau sa plecati Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #45 2012-02-15 13:27:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65Ramo ce nasol D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #46 2012-02-15 13:28:51
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65ramo imi pare rau un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #47 2012-02-15 13:29:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65time multumesc !!!!!!!!!!! am sa intru pe link Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-02-15 13:30:57) Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #48 2012-02-15 13:29:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65time, ramo So where is the passion when you need it the most... Offline #49 2012-02-15 13:34:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65Fete,imi pare rau si mie,dar si-a facut-o cu mana ei! I-a zis doctorul acum cativa ani sa aiba grija(cancerul a lasat-o si fara un deget atunci ) si degeaba:a baut,a fumat,a mancat prost,etc! Mi-e ca acum e extins la organe(erau vulnerabile din cauza vietii pe care a dus-o).ii iesise o "galma" pe picior,s-a operat,acum au iesit altele,are piciorul aproape negru si pe deasupra si o rana care nu se vindeca cu nimic! Noua ne e teama sa nu ramana fara picior! Nu m-am inteles eu cu ea,dar nu doresc raul nimanui! Ca sa vedeti cat te schimba "izul" mortii,s-a impacat cu mama,a vorbit ieri cu ea la telefon! Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-02-15 13:35:07) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #50 2012-02-15 13:40:11
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65ramo pare rau de buni a ta multa sanatate Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #51 2012-02-15 13:43:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65Ramo, ai dreptate. Daca ea nu are respect fata de viata si corpul ei, atunci suporta consecintele. D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #52 2012-02-15 13:44:35
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65hello fete dragi Offline #53 2012-02-15 13:45:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65He he! Casuta noua! Sa dea Dumnezeu sa fie plina de vesti bune! "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #54 2012-02-15 13:50:03
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65mayuc ce faci,tot cu treaba? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #55 2012-02-15 13:50:18
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65raveca Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #56 2012-02-15 13:51:35
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65ramo..pai daca nu se vindeca rana...nu e un soi de diabet la mijloc? in ceea ce priveste rana respectiva, am avut si eu pe socrul meu cu o astfel de rana, el avand mai multe probleme din care diabetul care provoaca multeeee altele, dar la Bucuresti la Institutul Cantacuzino i s-au recomandat niste pansamente umede cu tratament in ele. cand vine iubitu acasa o sa l intreb exact cum se numeau ca el le cumpara. sunt destul de scumpute...adica 20 de lei dadeam noi acum 2 ani pe bucata, folosea unu pe zi, dar extrem de eficiente. un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #57 2012-02-15 13:53:34
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 65pupacesc si retul fetelor prezente fara nominalizare si fara exceptie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|