Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 15-151
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 15
Buna mamici
Ma tin de ceva timp sa va intreb: cum se comporta copiii vostri daca nu-i lasati sa intre in cele mai mari balti sau sa puna mana pe toti rahatii de caine? (asta in caz ca ai vostri sunt interesati sa faca asta). Eu am pb mari, nu stiu cum sa mai procedez, cateodata imi vne sa nu-l mai scot afara , tipa (a se citi urla), da din picioare si nu-i pot distrage atentia cu nimic Si mai avem o pb cu mingiile celorlalti copii (chiar daca mereu am la mine o mingie), o vrea neaparat pe a altui copil (e vb strict de mingie, orice alta jucarie nu-l intereseaza). Voi cum ati proceda?
Mamica de Eric Andrei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
fetele aveti idee outul fiert se poate pune la microunde 30 sec sa-l mai incalzesc putintel? Natiuta mea nu l-a vrut de dim, si i l-as da acuma dupa ce se trezeste dupa supa - in caz ca il vrea ... daca nu, lasam pe seara cu mamaligutza. se baga au ba la micro?? daaa intrara banii ...
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
nu se duce nimic! eu ma mulg ca sa produc, ca el nu goleste sanii..de cand folosesc pompa chiar vine mai mult si mai mult..ma mulg pt ca de ex...maine plec la epilat, si tati va sta cu el(cu un biberon muls) am emotii! pana acum am fost doar pana la doctor si pana la auchan o singura data, si atunci a stat cu mama mea! acum mama e plecata..sa-l vedem pe sot cum se descurca singur! el se descurca asha ca de schimbat o face mai repede si mai bine ca mine, baie el ii face, insa nah a inceput serviciul de ceva vreme si poate si-a iesit din mana! oricum vin intr-o ora maxim inapoi...
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
imi pare rau, dar anticorpii 'oxideaza' si mor. cat despre a goli sanul, nu o vei face niciodata, pt ca laptic se produce continuu. iar prin faptul ca tot stimulezi cu pompa, organismul tau crede ca bebe papa mai mult, deci produce tot mai mult. e cerc vicios. si e una sa te mulgi pt ca pleci de acasa si e alta sa te mulgi tot timpul. ma rog, fiecare face cum crede, dar eu am impresia ca tu te omori degeaba...la onu inteleg ca vrea sa isi mareasca productia, desi nici la ea nu stiu cum zice ca fata nu se satura, dar ea a mai muls 60 ml sau o fi muls intre mese si atunci se explica...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
aliy a scris:Buna mamici
Ma tin de ceva timp sa va intreb: cum se comporta copiii vostri daca nu-i lasati sa intre in cele mai mari balti sau sa puna mana pe toti rahatii de caine? (asta in caz ca ai vostri sunt interesati sa faca asta). Eu am pb mari, nu stiu cum sa mai procedez, cateodata imi vne sa nu-l mai scot afara , tipa (a se citi urla), da din picioare si nu-i pot distrage atentia cu nimic Si mai avem o pb cu mingiile celorlalti copii (chiar daca mereu am la mine o mingie), o vrea neaparat pe a altui copil (e vb strict de mingie, orice alta jucarie nu-l intereseaza). Voi cum ati proceda?
al meu vine cu bocancii fleasca acasa zilnic probabil as putea sa-l distrag, dar... se bucura asa mult, cand va intra in balti, daca nu cat e copil? ref la rahat, al meu nu e deloc interesat de el, din contra, il ocoleste cat poate si semnaleaza "caca" dar pana la 1 an cel putin, punea mana si/sau baga in gura tot ce prindea pe jos. io am ales sa-l las (mai putin cand era vb de gunoaie, mucuri de tigara, pe care - nu recomand - le culegeam io sa le aruncam "impreuna" la gunoi.... nu recomand pt ca am avut un mic gunoier amator pe la 1 an si ceva, era jale daca rata vreo hartie aruncata pe jos si n-o culegea s-o arunce... ajunsesem sa umblu cu hartii mototolite in geanta, ca sa-i ofer alternative "curate" pt pasiunea lui dar a trecut )
sfaturi e greu de dat, pt ca ei sunt diferiti, reactioneaza la tehnici diferite. la al meu am observat in timp ca, daca vreau ca un anumit comportament sa nu se permanentizeze, tre sa par cat mai detasata si mai indiferenta fata de chestia aia. La modul ca ii explic o data ca nu-i bine si dc, dupa care (in limita posibilitatilor) il las fix in banii lui, ba uneori il ignor evident, voit, cand face chestia aia (ma prefac concentrata in total alta directie). La noi e SINGURA varianta care functioneaza 90%. El simte ca pe tine te scoate din minti ce face si.... iti testeaza limitele, insista Da-i impresia ca te doare-n cot de chestia aia. Io cred ca se va linisti, daca nu chiar din prima, din cateva astfel de incercari (ultimul exemplu de la noi a fost aseara.... eram la ai mei, cris se urcase in picioare pe un scaun super-instabil, maica-mea turba de frica si tot il bazaia si-l ruga miorlait sa coboare ca sa mearga sa manance... si el ranjea triumfator si repeta "nu".... pana i-am zis eu, intr-un total sictir, ca "atunci cand se plictiseste de scaunul ala, sa coboare ca sa manance cu bic"... bai, nu exagerez, in secunda urmatoare era jos, zambind, fara pic de show )
ref la jucarii, si la noi a fost o faza in care poftea TOT ce aveau altii... soltuia a fost sa umblu cu ditamai arsenalul dupa mine, ca sa aiba ce oferi in schimb... de cele mai multe ori, si celalalt era multumit daca nu, n-aveam ce face decat sa-i ras-explic ca e jucaria lui x si o da doar cand vrea el. iar daca se ingrosa gluma.... plecam in alta parte. asta era vara trecuta... vedem la vara cum mai evoluam in sensul asta
janis, nu putem sti de ce plangea, da' io zic sa nu-l tii in wrap daca plange - si nu stii alt motiv -, sa nu prinda aversiune...
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
cam atat mi-a luat sa citesc in mare
e clar ca nu am retinut mare lucru
andreea sanatate multa , cunosc senzatia, asa m-am simtit eu zilele astea
camy la mine a fuctionat ptr gat homeogene
aly , kata are f mare dreptate , parca a povestit ce patim si noi referiot la balti si cum ma fac ca nu vad, sau ca ma lasa rece ce tampenii face si atunci renunta, si cu jucariile altora la fel , pana si betele lor sunt mai bune ca ale noastre
eu am renuntat de mult sa ma mai opun baltilor, nu mai am solutii
eu tot nu pricep, blue esti sau nu cu bb2
rux , felicitari ptr bb
sanatate la restul
andreea mai esti suparata ???
la multi ani ptr ana lui adina
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Lallica
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-12
Si noi avem probleme cu adunatul de pe jos si evident bagat in gura. Si cum dupa topirea zapezilor au aparut zeci de gunoaie, imi vine sa innebunesc. In fiecare zi ma intorc din parc cu buzunarele pline de mizerii, frunzulite, hartiute si alte cele. La mine solutia a fost un ham, foarte larg pus pe ea de care s-o tin sa nu se aplece dupa ele. Cand simte ca nu se poate lasa in jos pleaca mai departe, sau nu. Atunci se pune pe plans si trebuie sa-i gasesc altceva, cum a zis si Kata o alternativa la ce vroia sa ia de pe jos. Ma gandesc c-o fi si vina mea ca in casa o las in pace. Daca a scapat ceva pe jos si apoi gaseste, o las sa bage in gura, dar afara e mai problematic.
Ca sa nu mai zic, ce deprinderi a luat fii-mea in parc. Ieri s-a dus sa-i ia caciula de pe cap unui copil de 4-5 ani care statea pe vine. Abia am oprit-o.
V-am citit pe diagonala.
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
MUltumesc fetelor. Am fost la dr si iau antibiotic. Abia m-am tarat pe picioare pana acolo, am plans acasa de dureri si toate cele. Abia am fost in stare sa termin mancarea Mariei, nu aveam nici un borcanel ca i-as fi dat azi la pranz borcan. Am stat in pat ea se juca pe langa mine si la 2 m-am culcat si eu. Dupa ce a adormit s-a inecat cu mucii si a trebuit sa o aspir, sa o readorm etc. Ma simt epuizata.
Ally sanatate si voua. Eu sper ca la Maria sa nu se agraveze,mucii au revenit.
Poke ce bine ca ati stat afara, mi-as dori sa stau si eu la curte.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-03-16 15:40:25)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
la noi cu baltile a fost una funny zilele trecute... io ma uitam in alta directie, cris tocma se lansa intr-una maaaare... o baba, ingrijorata, ma trage de maneca: "aveti grija ca intra in balti!" la care io, nesimtita: "da, stiu, asta e si ideea, scopul iesirii adica"
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
N-a prins aversiune ca dupa a dormit tun in el Pacat ca nu stiu cu caputul ala ce sa fac
Ma doare operatia! Si nu m-a mai durut de la nastere...wtf?? ( o fi ca-s singura si stau mult cu el in brate? (ma doare dinainte sa testez wrapul ieri)
6 ani de dragoste
- aliy
- Hero member
Multumesc pt raspunsuri
Kata, ai dreptate ... am vazut cata bucurie e pe chipul lui cand se baga intr-o balta . il las, dar pe masura ce a vazut ca i se permite, nu mai rateaza niciuna. poate ca aici gresesc: ma simte prea disperata si d-asta o face mai rau. o sa incerc (tare greu e ) sa il "ignor" un pic, poate isi pierde interesul. mersic de sfat.(acasa mai functioneaza asta, afara mi-e cam greu sa-l las pt ca sunt atatea gunoaie ) Ref la rahati, stie ca e caca, ca se pune la cosul de gunoi (cateodata e constient ca daca e caca, nu punem mana), dar cred ca am insistat prea mult si eu ... a ajuns exact cum spui tu, sa vrea sa culeaga tot ca sa duca la cos.
Garga off imi pare rau sa aud. eu credeam ca sunt putini copii care fac crizute din orice, dar se pare ca TOTI fac la un moment dat. Nu ma bucur ca se intampla si la voi, dar ma bucur ca am intrebat ... mi-am dat si eu seama ca nu-i nimic in neregula cu copilul meu
Ally_na sper sa reusesc sa ma detasez. daca voi ati reusit, trebuie sa pot si eu, nu?
Kata cred c-ai socat-o. are ce povestii
Andreea, Ally_na sanatate multa! si puiutilor!
Ultima oara a fost editat de aliy (2012-03-16 16:05:30)
Mamica de Eric Andrei
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
hello tare dor imi e de voi la mine personal continua stresul cu problemele de noaptea abia ma odihnesc. suntem intr-o mare incurcatura cu apartamentul si gandul ca pe banii mei pot fi data afara din casa imi vine sa o iau razna. si e strigator la cer ca se intrevede nici o solutie.
si noi suntem fani balti. nu am ce sa ii fac. pe de alta parte si mie mi-e tare drag ca o vad cat se bucura. intr-o zi imi zicea un mos pe un ton f enervant ca o sa vad eu ca maine o sa tuseasca. eee daca il mai vad o sa ii spun ca nu a tusit
andreea, multa sanatate! si tie si mariei. imi pare tare rau!
Daria Ioana - 06.08.2010
- aliy
- Hero member
Mamica de Eric Andrei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|