homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se termina folia si nu stiu ce sa fac.Un raspuns?

#1 2012-03-05 22:47:45

am.cont
New member
Inregistrat: 2010-01-11

Se termina folia si nu stiu ce sa fac.Un raspuns?

Buna.Am o mare nelamurire si nu stiu ce sa fac..Trebuie sa iau un antibiotic,timp de 5 zile..si stiu k dupa ce termin cu el,anticonceptionalele isi vor face iar efectul dupa cele 7 pastilute inghitite.Dar problema e k se termina folia,si nu mai raman decat 3 pastilute,nu 7.. Mai sunt protejata dupaia,daca eu nu reusesc sa iau cele 7 pastilute? Nu stiu cat de bine am reusit sa ma fac inteleasa..Astept raspunsuri ca nu stiu ce trebuie sa fac..Multumesc!

#2 2012-03-05 23:18:53

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Re: Se termina folia si nu stiu ce sa fac.Un raspuns?

Daca dupa terminarea antibioticului mai ai doar 3 pastile, nu se reinstaleaza protectia, trebuie dupa pauza sa iei 7 pastile ca sa fii protejata. Uite niste solutii:
-fie iei antibioticul si dupa el cele 3 pastile+4 dintr-o folie de rezerva, ca sa fii protejata si apoi poti face pauza si esti protejata si in pauza si dupa.
-fie iei antibioticul in pauza (daca nu e urgent) si nu mai e nevoie de protectie suplimentara.

#3 2012-03-06 00:13:58

am.cont
New member

Ms pt raspuns.Asa ma gandeam si eu,sa astept si sa le iau in pauza,dar antibioticul e pt o infectie in gat care nu prea imi da pace,si nu prea stiu ce sa fac..Iar in ceea ce priveste prima varianta,dk iau 4 pastile din alta folie,dupa aceea nu trebuie sa le continui? Din cate stiu nu e bine sa incepi pastilele fara sa termini folia..Asta ar insemna sa lipesc 2 folii si sa aman menstruatia. (Iar din auzite am inteles k nu prea e indicat sa nu faci acea pauza)

#4 2012-03-06 14:11:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

am.cont a scris:

Ms pt raspuns.Asa ma gandeam si eu,sa astept si sa le iau in pauza,dar antibioticul e pt o infectie in gat care nu prea imi da pace,si nu prea stiu ce sa fac..Iar in ceea ce priveste prima varianta,dk iau 4 pastile din alta folie,dupa aceea nu trebuie sa le continui? Din cate stiu nu e bine sa incepi pastilele fara sa termini folia..Asta ar insemna sa lipesc 2 folii si sa aman menstruatia. (Iar din auzite am inteles k nu prea e indicat sa nu faci acea pauza)

Stiai gresit. Povestea aceea se aplica in situatia ca iei mai putin de 21 de pastila. Tu insa termini o folie si mai iei citeva pastile din alta.
Si oricum, e bine sa termini folia(adica sa iei minim 21 pastile) ca sa nu iti vina menstruatia prea des si ca sa beneficiezi de efectul contraceptiv daca tot te-ai apucat sa iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2012-03-06 19:32:42

am.cont
New member

Cred k mai bine astept si le iau in pauza.Multumesc smile

Publicitate

loading...

#6 2012-03-07 16:14:22

am.cont
New member

Inca o intrebare daca se poate.. O sa iau antibioticul in pauza.In cazul asta,voi fi protejata in acele 7 zile?

#7 2012-03-07 16:40:51

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

da, daca trec cel putin 4 ore intre ultima pastila de anticonceptional si prima pastila de antibiotic (asta ca sa se absoarba anticonceptionalul), si 24 de ore intre ultima pastila de antibiotic si prima pastila de anticonceptional.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#8 2012-03-07 16:53:41

am.cont
New member

Multumesc mult yoyolina puss

#9 2012-03-07 16:58:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

n-ai pt ce smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#10 2012-03-09 16:45:54

snik
Membru
Inregistrat: 2012-03-09

buna.Am si eu o intrebare: i-au anticonceptionale tri-regol de 3 ani,dar le-am luat mereu dupa ce mi-a trecut menstruatia si nu am avut nici o problema,pot sa am vreo problema acum dupa 3 ani?

#11 2012-03-09 18:27:58

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

la ce te referi cand spui ca le-ai luat mereu dupa ce se termina menstruatia?adica scurtai zilele de pauza?sau cum?

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.