|
Nu esti logat.
Intrerupere acc si schimbarea lor#1 2012-03-14 12:06:33
Intrerupere acc si schimbarea lorBuna ziua, Ultima oara a fost editat de rosetraverse (2012-03-14 12:07:57) Offline #2 2012-03-14 13:29:18
Re: Intrerupere acc si schimbarea lorsi presupun ca ai ales gratuite? ca stiu ca marvelonul aproape expirat se dadea in masa "gratuit"... du-te la planning. de unde esti? daca din capitala, mergi chiar la doctoressa. exista cabinete de planning unde nu-si bate nimeni joc de tine (de obicei nu "de stat"). nu lua de capul tau. ingrasarea poate sa fie si cu ajutorul marvelonului sau fara legatura. dar te asigur ca nu e doar de la ele. nu te ingrasa in sine doar ca te pot face sa vrei sa mananci mai mult. Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-14 13:30:11) Offline #3 2012-03-14 13:42:48
Re: Intrerupere acc si schimbarea lorEram in facultate cand am inceput sa le iau si am continuat cu ele pentru ca nam avut efecte adverse majore. Iar faza cu gratuite sau pe bani nu cred ca influenteaza calitatea produsului. Eu acuma le cumpar,nu le iau gratuite, 13.7 lei de la sensiblu.Celulita si ingrasatul sunt de la ele sigur, pentru ca nu manac mult, paine si dulciuri deloc. Si nu, nu sunt din bucuresti dar oricum iti spun sigur, ca la orice gineco m-as duce, tot dupa ureche mi-ar da anticonceptionale, pentru ca nu am un istoric medical complex: sunt sanatoasa din toate punctele de vedere, n-am avut niciodata nimic altceva decat o raceala. Offline #4 2012-03-14 13:50:35
Re: Intrerupere acc si schimbarea loreu nu ti-am spus sa te duci la ginecolog! ci la planning! si eventual, nu la un cabinet de stat, daca ai ceva privat pe acolo. eu zic ca doctoressa da sfaturi, dar nu o sa-si ofere serviciile medicale gratis, pe net. but that's just me. nu vorbeam de calitatea produsului, ci de ce produs ti-au dat! pentru ca in bucuresti se dadea marvelon gratis tuturor fetelor care voiau ac gratis! iti dai seama ca majoritatea nu se impacau cu el pentru ca nu era potrivit pentru ele, dar numai asta aveau "free" si mai avea cateva luni si expira, in conditiile in care, cand cumperi de la farmacie mai au cativa ani pana expira... Offline #5 2012-03-14 14:12:45
Re: Intrerupere acc si schimbarea lorimi pare rau daca te-a enervat raspunsul meu insa vad ca...doctoressa da raspunsuri gratuit pe forum,nu? vad ca raspunde si ajuta multe fete, nu?si servicii medicale nu este egal cu raspunsul la o intrebare. cat despre marvelon, sa stii ca in la noi in oradea nu se dau expirate sau pe cale sa expire, ci valabile 1 an sau chiar mai bine. Cat despre faptul ca majoritatea nu se impacau cu el...ei bine, e valabil pentru toate acc, nu? Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-14 14:20:55
Re: Intrerupere acc si schimbarea lormai nu m-am enervat si nu intelegi diferenta intre sfaturile unui medic pe un forum, si serviciile oferite de el in cabinet. citeste cu atentie toate raspunsurile doctoressei, de 2 ani de cand imi pierd vremea pe forumul asta, o data nu am vazut sa "raspunda" la o astfel de intrebare cu raspunsul pe care il doresti tu. din cate am inteles, vrei sa ti se recomande un contraceptiv oral (poate am inteles eu gresit). asta nu este o simpla intrebare/ nelamurire ci intra la serviciile medicale pe care le ofera ca medic, nu user pe forum, si pentru care este platita! nici nu vorbesc de doctoressa neaparat, ci de orice medic. Offline #7 2012-03-14 14:47:44
Re: Intrerupere acc si schimbarea lorpai daca doamna doctor nu da astfel de raspunsuri, macar sa-mi spuna daca e ok sa trec de la un tip de progesteron la altul. asta era intrebarea sa stii,si nu stiu de ce ti se pare asa complicata problema mea. eu zic ca daca cineva nu stie raspunsul la o intrebare, cel mai bine este sa nu se bage in problema cu presupuneri, ca nu ajuta deloc, ci incurca... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|