Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16-117
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mersi Kata
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
buna fetele eu am fost ieri la doctor, dopul este intact, dar sa fac mai putin efort, au inceput contractiile care sunt deja dureroase si nu stiu dc voi reusit sa tin macar 2 sapt iar colac peste pupaza doctorul a zis ca atunci cand o fi sa nasc sa ma duc unde vreau eu (,la ce spital imi convine , de parca eu am mers de pomana atatea luni, ca in spital nu am chef sa stau si sa astept sa nasc ,asa ca sunt intr-o mare dilema, nu am decat doua variante 1 sa stau acasa si dc nu este sotul sau cineva care sa ma duca la spital sa sun la salvare si mai mult ca sigur ma duce la Gaesti sa nasc unde nu cunosc nici un doctor 2 sa stau la scori sau la ai mei in buc , dar asta inseamna sa urc si sa cobor scari in fiecare zi, voi fi tot singura in casa, pe strada unde nu cunosc pe nimeni, plus caini aferenti de care imi este frica ca sunt ditamai namilele,iar sa-l tin pe baiat in casa nu vreau probabil ca voi opta pt varianta 1 si ce o fi o fi
va pup
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- ginutza
- Hero member
lucky nu am cotizat ca nu este din ala care sa se uita lung la tine si m-ai multe pers m-aiu zis ca nu ia,nu stiu mi sa parut f ciudat iau no-spa , dar am asa o senzatie ca nu vrea sa mai stea si nici nu prea am cum, da dami a facut o pasiune pt minge si toata ziua stau in picioare sau pe scaun ca ma dor picioare
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Ginutza, trebuie sa mai stea acolo. Si tu trebuie sa te setezi ca duci sarcina la termen.
iar in legatura cu dr, nu stiu ce sa zic. Trebuia sa-l...fidelizezi si tu putin. Nici al meu nu primea nimic, dar tot reuseam sa-i strecor din cand in cate cate un pliculet.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- ginutza
- Hero member
nu stiu ce sa zic , sunt satula de atentiile lor
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Ginutza nu inteleg cum te poate lasa balta. Stai cat mai linistita sa stea bebe acolo.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele.
fost la cumparaturi, se pare ca prin super marketuri ori iei 1/2 miel, ori 1 miel intreg, alta varianta nu prea exista.... voiam sa iau si eu ceva costite, sira, ptr ciorba, asa ceva .. insa nu gasit. si nu lua nimeni miel, am vazut. majoritatea vita si porc.
mai ziceau ei au pe la caserole anterior si posterior de miel, insa in afara de niste organe aiurea eu n-am vazut nik. asa ca .. ori mergel la piata la obor - unde o fi oferta mai bogata, ori ne bazam si anul asta pe ce gateste mama.
macar am mai rezolvat-o cu micile cadouase de Iepuras.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-04-07 16:33:21)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
me mine ma dispera nu Pastele, ca fac eu cate ceva, dar dupa paste, pe 21si 22 aprilie ii facem ziua fetei. facem 2 ani pe 25. atunci sa vezi musafiri si mancare nici nu stiu ce o sa gatesc tre sa ma gandesc ...ca vine multa lume, in doua zileeeeeeee. si tre sa fac singurica . sper sa ma lase Alis
de Paste nu fac f multe- oua rosii, friptura si ciorba de miel, drob, salata beof, salata de telina. poate niste sniteluse si piftelute mititele.mai vad eu. noi am primit un miel de la nasul nostru
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- carra_verona
- Insomniac member
aha Alina, ce bine. trebuie la un moment dat sa ma incumet si eu cu mielul asta de Paste... ce bine de tine ca stii sa prepari tot ce ziceai mai sus...
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Buna!
Andreea, Paste fericit!
Miri, pentru Sasha destept
Al meu plange dupa mama mea , nu stiu ce sa ma fac cu el, mai suntem si fratele meu.prietena lui, toti , tati inca n a venit, dar dupa mama este..cum pleaca de langa el incepe. asa ma distrez ca nu mai scapa mama de el, scumpul.
Lucky sa fie ei sanatosi ca daca sunt ei, suntem si noi. e foarte greu cu noptile..de 2 ani.. Si noi avem nopti cu foieli si eu dorm iepureste ca se dezvelste, se intoarce in tot patul bine ca nu se trezeste si nu plange dar nu ma odihnesc. asta e, dintii..sa vina tati ca o sa fie mult mai bine.desi el doarme dus si tot eu o sa dorm iepureste . Si suntem in pregatiri pentru ziua lui David, am terminat cumparaturile, curatenia azi, totala, daca n ar fi mama nu stiu ce m as face.
Razu, pupam pe Ari si pe tine
Kata
ce sa fac eu cu piticul daca se aude horcaind in piept s la spate cand pun mana pe el se simte cum horcaie. mi a zis doctorul sa i dau Ambroxol..voi ce ziceti? ati trecut printr-o situatie de genul asta? si are si muci dar numai cand plange ii ies, s-or fi dus mucisorii in jos spre piept? maine am sa chem doctorul sa vina sa l asculte la piept
Alina, fa si tu niste aperitive..niste gratar, salate..eu asa am sa fac. peste la gratar, icre facute in casa, salata de vinete, friptura, gratar cu legume, din astea. in afara de fructe bineinteles, produse pe patiserie si cofetarie, tort, sampanie. voi pe 25, noi pe 19. 2 anisori ce frumos.
Nici mie nu mi place mielul, doar drobul si salata de oua.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Alina Elena
- Insomniac member
LikeIt a scris:Buna!
Andreea, Paste fericit!
Miri, pentru Sasha destept
Al meu plange dupa mama mea , nu stiu ce sa ma fac cu el, mai suntem si fratele meu.prietena lui, toti , tati inca n a venit, dar dupa mama este..cum pleaca de langa el incepe. asa ma distrez ca nu mai scapa mama de el, scumpul.
Lucky sa fie ei sanatosi ca daca sunt ei, suntem si noi. e foarte greu cu noptile..de 2 ani.. Si noi avem nopti cu foieli si eu dorm iepureste ca se dezvelste, se intoarce in tot patul bine ca nu se trezeste si nu plange dar nu ma odihnesc. asta e, dintii..sa vina tati ca o sa fie mult mai bine.desi el doarme dus si tot eu o sa dorm iepureste . Si suntem in pregatiri pentru ziua lui David, am terminat cumparaturile, curatenia azi, totala, daca n ar fi mama nu stiu ce m as face.
Razu, pupam pe Ari si pe tine
Kata
ce sa fac eu cu piticul daca se aude horcaind in piept s la spate cand pun mana pe el se simte cum horcaie. mi a zis doctorul sa i dau Ambroxol..voi ce ziceti? ati trecut printr-o situatie de genul asta? si are si muci dar numai cand plange ii ies, s-or fi dus mucisorii in jos spre piept? maine am sa chem doctorul sa vina sa l asculte la piept
Alina, fa si tu niste aperitive..niste gratar, salate..eu asa am sa fac. peste la gratar, icre facute in casa, salata de vinete, friptura, gratar cu legume, din astea. in afara de fructe bineinteles, produse pe patiserie si cofetarie, tort, sampanie. voi pe 25, noi pe 19. 2 anisori ce frumos.
Nici mie nu mi place mielul, doar drobul si salata de oua.
pai aperitive o sa fac, salate , tartinute etc. bufet suedez. plus prajituri, tort fructe etc.
Poke pt bebe cuminte
- carra_verona
- Insomniac member
- Alina Elena
- Insomniac member
noi avem
- carra_verona
- Insomniac member
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
improvizam noi ceva Carra
Ultima oara a fost editat de tomina (2012-04-07 18:46:47)
iubesc+Camelia+Matei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|