Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16-121
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
buna fetele ! ce parere aveti voi de debridat pentru colici ,are trimebutina ca substanta activa ; azi m-a muscat sarpele si i-am dat fetitei mele ca ieri seara asa de tare a plans ca mi-au dat si mie lacrimile, nu mai puteam s-o vad chinuindu-se ... acum vad ca e calma da'nu sunt sigura ca e de la medicamentul ala ,oricum eu imi fac o mie de reprosuri ca am inceput sa-i dau deja ...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ada, debridatul actioneaza asupra sist nervos, mai exact asupra partii din sist nervos care actioneaza asupra motilitatiitubului digestiv, favrizand eliminarea pe fund si nu pe gura a gazelor. Se da pt prevenirea aparitiei/tratarea primelr faze ale refluxului gastroesofagian la copii. Parerea mea este ca e un medicament f puternic si nu ar tb dat fara recomandare medicala. Cat despre colici, oricat debridat ii dai, daca n-o tii vertical mare lucru nu rezolvi
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
ziua buna
pste fericit si la multi ani de florii
kata sunt 00 % de acord cu tine referitor la animale, un ex clar este catelul meu , gasit pe str , lovit, batut etc, luat in casa unde este si a fost tratat f bine, sigurul copil ce il accepta este andu , afara se repede la copiii chiar dc nu ii fac nimic si la rromi , Daca ma intorc brusc la el tresare si lasa capul in jos, dc andu se duce peste el uneori il maraie innainte sa vada ce vrea :9 , un caine cu sechele e un caine cu sechele
andu iar a racit, acu tuseste , m-am saturat,de o luna asa o tin, o saptamana bine una raceste , acum nu stiu, e de la aerul din masina, de la sot ce e racit, de la vantul de ieri de la tara, , cert este ca tuseste , nu f des, dar o face, si a inceput si febra 37.8-37.9 rectal ...
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- adalliere
- Full member
katami a scris:ada, debridatul actioneaza asupra sist nervos, mai exact asupra partii din sist nervos care actioneaza asupra motilitatiitubului digestiv, favrizand eliminarea pe fund si nu pe gura a gazelor. Se da pt prevenirea aparitiei/tratarea primelr faze ale refluxului gastroesofagian la copii. Parerea mea este ca e un medicament f puternic si nu ar tb dat fara recomandare medicala. Cat despre colici, oricat debridat ii dai, daca n-o tii vertical mare lucru nu rezolvi
kata mersi de raspuns pediatru mi l-a recomandat nu i-l dau de capul meu ,cu tinutul vertical nu resusesc mare lucru sa stii ca ma gandeam la ce spuneai tu la un moment ca o sa-l tii asa pe bb2,a mea fetita eructeaza o data sau de doua ori dar tot o doare apoi si unde mai pui ca nu-i place absolut deloc sa stea vertical plange de moare am incercat cu toate ceaiurile si siropul de plante pe care le-am gasit aici ,cu caldurica la burta ,cu skin to skin ,nimic nu merge si nu e ca ma panichez eu ,stiu ca e normal la copii dar ieri seara au fost asa de puetrnice crizele incat am zis ca lesina de plans si atunci chiar nu mai stiu ce sa fac ...
am zis sa incerc doua/trei zile cu debridatul asta desi nu sunt mandra de decizia mea...
Ultima oara a fost editat de adalliere (2012-04-08 15:41:18)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Ally imi pare rau de Andu E tare pacatoasa vremea asta, si noi suntem cu niste muci care nu trec, astazi mi-a vomitat tot pranzul din cauza lor, se ineaca cu ei. Nu are nimic doar mucii astia pacatosi.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Si noi am aruncat Sanosan ul primit , chiar si servetelele, adica l am dat. folosim numai produse naturale sau un gel special pentru copii, bebelusi care e si pentru cap si pentru corp de la Bioderma ABC Moussant. sunt foarte multumita. e foarte balnd cu pielea si ramane foarte fina si moale dupa baie. avem si crema si eu ma spal tot cu el.
Onu
N am citit decat atat, ma apuc acum..
Adina, bravo pentru motulet!
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-04-08 16:10:33)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
eu i-am dat sticle intregi de debridat lui stef. paaaarca sa zic ca avea ceva efect.
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Salut!
Sunt ingrijorata . Sasha are de ceva vreme gingia inflamata unde trebuie sa iasa o masea si astazi am observat ca i-a aparut un fel de basicuta in zona unde trebuie sa iasa maseluta. Aveti idee ce ar putea fi? Offf nu mai trec orele sa ajung la dr .
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Mirik, eu nu stiu..ai putea sa incerci sa l tamponezi acolo cu glicerina din acea pentru bebelusi , nu mai stiu cum se numeste..boraxata?
Si eu am prins o frica de caini, si nu mi pot controla sentimentul asta cand vad vreun catel mai ales maidanez. si ei simt imediat, parca cand ii vad eu simt, ca mi e frica de ei si ca vor sari sa ma latre. a fost ingrozitor cand m au muscat cu asta micu in burtica,in 8 luni, pur si simplu treceam pe acolo, pe strada..si de atunci nu mi mai sunt asa dragi maidanezii si as vrea sa nu mai vad nici unul .
Si eu i am mai dat Debrindat, ne au tinut colicii aproape de 6 luni..dar foarte rar i am dat. mai mult espumisan. si lactaza, picaturile alea mai scumpe.
Garga, ce faceti?
Apropo de animale, cutul meu din curte cand nu era legat( l am legat intre timp ca facea dezastru prin curte, rodea tot) era numai dupa si pe David cand ieseam afara, vroia sa se joace cu el si David tot asa, nu i mai puteam desparti .mi era sa nu ia purici sta micu, cu toate ca ii dam pentru purici si altele si zgarda, dar ..nu poti sa sti la o adica. asa ca l am legat mai bine. Ati citit despre boala acea provocata de capuse? brr.. inca un motiv sa nu ne apropiem prea mult de maidanezi..si alte putatoare care au asa ceva..
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-04-08 18:35:22)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Salutari mamicute Am intrat sa uram si noi celor cu nume de flori si sarbatori fericite tuturor care serbeaza acum Sf.Pasti Kata felicitariii ptr putzuca fix cum banuiai(si eu banuiam ) Sa fiti sanatosi! Pass,Rux? la voi ce ascunde burtica? N-am citit prea multe,asa ca scuze daca ati mai zis Papu am citit de operatie,multa sanatate iti doresc si sa te refaci cat mai rpd! Si eu am o operatie la rinichi,cred ca am mai zis ca am doar unul acum...si stiu cat e de greu Eu nu mai apuc sa fac mare lucru,mai ales ca Ianis doarme ff putin ziua...Suntem mai mereu singuri, tati e plecat la niste cursuri de specializare si e f greu .Macar la baita seara eram toti 3 si era mai usor Dar tot raul spre bine, ca din iunie ne mutam in Timisoara ,definitiiiv Pup mamicile si puiutii aferenti Sper sa mai intru,poate imi intru in ritm Mirik,nu te panica...nu stiu nici eu ce ar putea fi,dar daca mergeti la doctor sigur te va lamuri.pupam Sasha
Ultima oara a fost editat de stefany (2012-04-08 18:42:55)
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
multumesc, fetelor pentru urari !
passenger, copilul meu nu va fi genul ala care da cu piciorul in animale sau le alearga sa le bata, pt ca nu va vedea asta la mine niciodata, iar daca va vedea la altii, voi avea grija sa invete ca nu e normal asa as vrea sa iubeasca animalele, normal, sa nu fie speriata de ele dar eu in chestia aia cu "animalul te simte agitat, te musca si daca nu , nu te musca" nu cred. animalele sunt imprevizibile. eu nu am de unde sa stiu cum va reactiona cainele de la coltul blocului, daca il mangai. poate animalul ala a fost batut si maltratat si, evident a invatat sa raspunda la fel. pai mangaiam pisica socra-mii care torcea fericita pe canapea,langa mine si la un moment dat a sarit cu ghearele la mine de am umblat cu leucoplastul in palma 3 zile. ce i s-o f parut ei, nu stiu, de m-a atacat.
nu o las sa se apropie de animale decat daca au stapan si aia imi confima ca nu musca, sunt prietenosi cu copiii. chiar si in conditiile astea, sunt cu mana pe ea, gata sa intervin daca e cazul.
ce scump e sebica cu aca aca.
acu am dat si peste postul lui kata. deci asa e cu animalele
la restul, pupici !
la noi e friiiiig
- katami
- Platinum member
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- adalliere
- Full member
eu i-am dat doza de trei kg desi ea are aproape cinci si azi a fost prima zi fara dureri dupa o lunga serie crize,deci paaaaarca merge si la noi
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
stef, eu am baietel.
adina, bine ca ai atitudinea potrivita eu ii scriam celeilalte adine, grig. ea zicea ceva de frica de nisip infectat in parcuri, de la animale.
si la noi parca era mai bine cu debridat, restul erau apa de ploaie, tipa la fel de tare si daca ii dadeam, dar si fara sa ii dau.
catelul ala care a fost ucis era traumatizat si salbatic, si totusi copilul meu s-a dus la el cu mana intinsa, animalul l-a mirosit pe mana iar eu nu am miscat niciun deget. am stat langa ei, bineinteles, dar eram sigura ca nu se va intampla nimic. s-a comportat exemplar bietul animal, atat de bland si perceput totusi ca un monstru doar fiindca un tigan biciclist i-a dat odata cu ranga in cap, si latra toti biciclistii de atunci... nu au vina, este vina omului care nu doreste ca inmultirea lor sa fie stopata, zic si aici: sa va castrati D-zeului animalele, si ale parintilor, bunicilor de la tara, vecinilor! ( eu fac asta frecvent) cainii strazii sunt de fapt puii de caine aruncati dintr-o curte, la 10 pui de pe strada fiecare face mai departe 8-10. fara sterilizare masiva nu se face nimic. fonduri pt sterilizari sunt si au fost mereu, NU SE VREA solutionarea pt ca gusatii au numai de castigat de pe urma lor. eutanasia nu este o solutie, cel putin nu una umana, demna de specia noastra "evoluata"- discutabil.
imi pare rau de pataniile voastre cu animalele ... mai am o prietena care spunea ca nu a facut niciodata rau vreunui caine dar mereu o latra cainii pe strazi, radea si ea ca poate are carne mai gustoasa totusi cand era mica a atacat-o unul pt ca ei i-a fost frica si a recunoscut ca si-a scos ghiozdanul sa dea in caine inainte ca asta sa se uite macar spre ea. si evident animalul a ripostat. nu stiu care e explicatia, eu am fost o singura data maraita cand veneam noaptea la 8 de la fac. iarna, pe o strada laturalnica era o haita de vreo 8 dulai mari, si au inceput sa maraie, apoi sa latre, fiindca aveam o sacosa mare in mana si probabil masculului alfa i s-a parut in neregula si a dat semnalu; si au inceput toti, la unison. m-am intors frumos la ei m-am asezat pe vine si i-am chemat la mine, le-am vorbit bland, ne-am imprietenit in 5 secunde si m-au dus si pana la scara blocului asa mandri ca s-au facut utili. imi venea sa ii iau cu mine in lift, asa dragi imi sunt fiintele astea.
mi se face pielea de gaina cand citesc de colici, noi am tras pana la 5 luni rau de tot, nu stiu cum va fi din iarna incolo, oare ma plimb iar de la 7 seara pana dimineata la 6 cu el la verticala? cu sebi asa faceam, faceam cu randul cu sotul meu, o noapte unul, a 2-a celalalt,
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-04-08 20:45:36)
- katami
- Platinum member
pass, SI EU la fel procedez daca sare vreunul (2-3-5), il privesc in ochi, il domin cu privirea si-i vorbesc f calm si bland. nu mi s-a intamplat sa nu se calmeze. ce ziceam eu si adina era altceva, ref la reactii rapide, spontane (de tipul copilul il trage de un fir de blana, pe caine il doare si, instinctiv, se intoarce si-l apuca cu dintii, destul cat sa-i perforeze bine pielea). Chestii dintr-aastea, care SE POT intampla (si care, repet, NU atesta niciun fel de "rautate" din partea animalului, sunt reactii normale in "lumea salbatica", dar nedorite pt un bb).
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|