Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16-146
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16
alina dar tu cum poti sa faci atatea si cu fetita dupa tine si cu ditai burticuta??? Ma simt tare lenesa cand citesc meniul tau
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
smart lady a scris:alina dar tu cum poti sa faci atatea si cu fetita dupa tine si cu ditai burticuta??? Ma simt tare lenesa cand citesc meniul tau
dar nu sunt multe altadata faceam si mai multe. pai ea sta in bucatarie si ii dau de treaba.ii dau si ei un castronel, o lingura, ii dau niste aluat sa se joace sa faca cozonacel. de astea. si oricum, treaba cea mai grea va fi la o sapt dupa paste, ca ii facem ziua fetei , face2ani. si atunci sa vezi gustari, aperitive etc. avem doua zile musafiri.si pe 21 si pe 22aprilie
eu ma bag putin la tv, apoi la somn. mai vb maine. va pup.noapte buna
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2012-04-11 22:18:19)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Va pup pe toate si va multmesc mult pt incurajare. Pe scurt a fost cam asa: am vb cu ea si i-am explicatt ca dupa ora 3 a.m sa nu mai ceara de mancare ca Dr. X nu poate sa aiba grija de ochi daca mancam etc. La 2.45 a mancat. La 3.30 a strigat dupa mine si tati i-a reamintit ca avem un deal si ea a zis ok si nu s-a mai trezit pana la 5.10 cand m-am chinuit sa o trezesc. Am imbracat-o, am iesit afara, am ascultatt niste pasarele si am plecat...stia ca nu are voie sa manance pana nu o vede Dr si nu a cerut macar odata apa sau mancare. La spital a fost de-a dreptul fantastica...pe langa ca se minuna cu oaaaaaaaau la ce vedea acol - spitalul este imens, superb, seamana cu un mic orasel plin cu Main Streets si cu zeci de desene; sunt jucarii si fantani arteziene peste tot si nu simti ca esti intr-un spital - raspundea la toate intrebarile puse de asistente , intindea manutele sa i se puna bratarile de identificare si a stat la schimbatul in pijamalele pt operatie. Singurul incident a fost cu 30 de min inainte de operatie, deci pe la ora 8, cand a vrut si ea sa se joace cu o jucarie cu care se juca o alta fetita. Aia nu vroia sa o dea, a mea vroia sa i-o ia si da-i urlete si agitatii. Se pune si pe un fond de oboseala si nemancare dar si pe nepasarea mamei acelei fetite care tarziu si numai dupa m-am dus eu la ea si i-am spus ca sorry dar ar cam fi si randul lui C sa se joace a intervenit. S-a atenuat totul cand a venit medicul X la noi si iarasi ne-a explixat ce face si incerca sa o faca pe C sa rade aratandu-i ce caciula haioasa are el (toti medicii aveau costume medicale cu personaje de la Disney . Apoi a venit anestezistul. Ne-a explicat si el ce face, ne-a intrebat una alta si ne-a zis ca vrea sa vorbeasca si cu C. Si i-a explicat si ei ce o sa ii faca, de la pusul unei masti pe fatza pana la branula. Era copilul meu fascinat si agreea la tot ce zicea medicul. Si m-am felicitat ca stie si engleza ca se ivesc situatii din astea si nu s-ar fi inteles. M-au intrebat daca vreau sa fie unul dintre noi cu C in sala de operatie dar numai la anestezi...m-am dus eu (mi-au dat haine speciale, din hartie, sterile sa le iau pe mine).
In sala de operatie totul era asa de primitor; numai jucarii si desene pe drumul pana la sala si inauntru ne-a intampinat un card de nurses si medici si toti vorbeau de parca erau mamai si tati lui C. Ii explicau de ce ii pune ceva pe degetel (pt puls) si ce se vede pe computer si ce o sa se intample cu ea; au intrebat-o daca, Carol foloseste un computer si ce stie sa faca la el si la ce se uita si au ascultat tot ce a zis ea despre computer (si a zis, de la printese pana la youtube si ce fel de "jucarii"o sa foloseasca Dr X si ca au masti pt anestezie cu diverse arome (marshmallow,ciocolata, ice cream, pepene rosu etc). Anestezistul era pregatit cu cea de marshmallow ca cica 90% dintre copii o cer pe aceea dar Carol a zis "I want one with watermelon, please". Erau pe spate toti . I-au pus-o pe gurita si nas si mie imi spuneau ce o sa se intample, am vazut cum a dat ochii peste cap, s-a contorsionat un pic si gata, adormise. La operatie nu m-au lasat inauntru. Cat i-au pus masca am simtit ca nu am maduva in oase - exact asa era senzatia pe care am simtit-o. A fost ciudat tare! M-a condus o sora med. intr-o camera unde erau niste talbouri si urmaream numele copiilor ce ieseau din diverse operatii -cand au iesiot din Sala de operatie, unde sunt dusi, cand parintii se pot duce la ei etc. Ii povesteam sotului cum a fost in sala de op. si il vad pe medicul X ca se uita dupa noi . Gata interentia! Ne-a dat lamuriri despre cum a fost, a zis ca totul este perfect, a dat noroc cu noi si gata. Dupa 20 de min am fost chemati intr-o sala unde erau Carol si o sora med. ce o ajuta sa se recupereze. Era cam ametita si avea un pic de sange la ochi. Am primit instructiuni printre care ca ar fi bine sa nu manance nik solid 2 ore ca s-ar putea sa ii fie rau, ca nu o sa poata sa stea in picioare etc. In 10 min, in masina, a cerut "mama" si parea ca a adormit si la radio canta o melodie pe care o stie ea de pe youtube. A deschis ochii si a zis ca vrea sa "see the song", pizza si sa ne jucam puzzle . Le-a avut pe toate . Cu greu am reusit sa o adormim si sa o facem sa nu mai alerge prin casa caci nu este deloc ametita. Si cam atat. Pun eu poze la topic in noapte asta.
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-04-11 22:40:13)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
hello! flow, felicitari! ramo pt flacau! sa fie sanatos!
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Flow, felicitari!
Alina, chiar ca faci de toate si cu bb2..si cu pitica.bravo! eu abia mai pot sa ma misc uneori dar nu ma scapa din mana David si nu scap.
Kata si noi mancam din alea, rondelele cu grazura de cacao, sunt foarte bune, al meu le adora.
Ramo , felicitari pentru bb2 grasunel, e baiat,, nu? scuze dar nu prea am citit i urma.
Razu, ce mai faceti voi?Ari? ai pus poze cumva?
Am sa pun si eu poze cu bb2, am fost la eco,4D e ...baiat fetelor..! surpriza mare..ultima oara era fetita..acum ma bucur foarte mult, sa fie bine pana la capat!
Flow, acum am citit si eu,Carol
Carra, acum am citit si eu, bravo ca ati scapat de ghips, acum o sa si revina incet incet
Adina, eu folosesc crema de corp pentru bebei si e minunata, e foarte buna vreau sa zic, am mai incercat si de la Sanosan cand era mic si le am aruncat, de la Nivea e foarte bua crema, cel putin pentru noi , adica laptele de corp ca asa se numeste. servetele avem tot de la Nivea dar nu le folosesc pentru el, ci pentru mine sa ma sterg pe maini uneori . si de spalat lucrurile acum folosim detergent fara balsam si pun destul de putin. iar de calcatnu mi e rusine, sincer, nu i am calcat nici macar o data lucrusoarele pana acum .ar fi fost bine, pentru ca le si dezinfecteaza intr un fel, dar ..cand sa am timp?
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-04-11 23:20:04)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- stefany
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-07-22
Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat
- ramona2302
- Full member
- Inregistrat: 2011-08-13
multumesc frumos fetelor
like da e baietel, felictari si tie
vai flow ce frumos ai povestit,carol e un copil de nota 20, citeam si nu-mi venea sa cred,a si de spital...credeam ca numai in filme exista asa ceva
alina, chiar ,ai 31s ,mai potoleste-te cu atata tb
faza la un magazin,ii cautam rebeccai o tableta din aia de scrie pe ea si dupa se sterge, la care vanzatoarea,se uita la burta mea:"lasa-ti doamna ca pana ajunge el sa scrie,ii gasiti" ;da eu:"doamna mai am o fetita acasa, ca doar nu incepui sa-i cumpar jucarii celui din burta"
Ultima oara a fost editat de ramona2302 (2012-04-11 23:22:21)
Maria Rebecca 2ani Radu Alexandru :2 lunite
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- LikeIt
- Sr. member
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
janis, dar puseul de creștere nu se referă la dezvoltarea psihică? ce legătură are cu c?t ia ?n greutate? ptr bb păpăcios
Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-04-12 00:12:09)
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- LikeIt
- Sr. member
Lore, cum ai facut pandispanul?
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
hai pe mess repejor
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetelor
eu am ramas la blogul cu tenerife si nu m-ai vroiam sa ies de acolo, am citit ceva,d ar e mult si bine de citit
kata si lucky ma tot tin sa va zic de 2 zile : am visat asa : kata avea 4 copii (2baieti si 2 fete) plus ca era din nou gravida, parca cu fata ( numai retin exact), copii ii lasase la mine undeva la brasov, in timp ce ea era la o intalnire cu lucky si al ei bebel negru, desi sotul nu era negru.m-ai tin minte cum a venit sotul lui katami si a luat copii de la noi...cam atat, mai erau ceva amanunte , dar le-am uitat.
eu am vrut sa pun cuptorul sa faca niste paine care sa fie gata maine dimineata, dar din greseala au inceput sa se amestece ingredientele asa ca am dat la procesat, ar trebui sa stau pana la final, sper sa rezist.
flower, carolina e geniala, iar spitalul ala e de vis...cat v-a costat operatia?asta asa ca idee si daca vrei sa spui binenteles.
pupici si noapte buna
9 ani de copilarie ....
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Adina a costat...nimic. Este gratis totul, nu se da spaga (sau se da dar te iau la politie daca faci asta . Am platit parcarea 30de dolari desi aveau o parcare si mai ieftina dar nu am mai stat sa o cautam si oricum banii astia se duc tot in beneficiul spitalului. Si am mai platit 85 de dolari nu stiu ce hartogaraie dar operatia in sine costa nimic. Ne-a dat sa ii cumparam picaturi si avem asigurare de la job pt medicamente si am platit 13 dolari pe ele (parca de la 80 cat ar fi costat fara asigurare) si atat.
Fetelor va multumesc pentru toate cuvintele voastre si pentru incurajari pt ca am avut emotii (mai ales cand au anesteziat-o si am vazut cum face). A fost un caz simplu ce trebuia rezolvat. Sper Hell ca la voi sa nu fie necesara o astfel de interventie. Ma gandesc ca a fost mai usor la noi si datorita interventiei dar si pt ca, Carol este mare, pricepe multe, o poti distrage cu anumite obiecte...dar cand ma gandesc la Maria noastra care avea cateva minute de la nastere si a intrat in operatie si la Andreea si sotul ei care abia devenisera pariti si Andreea in loc sa se odihneasca facea naveta la spital si tot chinul de acolo si tratamentul (inuman) al asistentelor de acolo...ma apuca groaza. Ele au tras mult.
Loredana o sa o cunosti la anul caci sper sa ne vedem cu cat mai multe mamici si pitici de aici. Stai sa iti mai creasca feciorul si o sa vezi cum ii merge mintea atunci. 2 ani - 2,6 ani mi se pare o varsta extraordinara, cu atatea progrese...
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-04-12 04:29:04)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
Neatza mamici.flow,ma bucur k a fost totul bine.ce intelegatoare e carol.ESTI O MAMICA SUPER! Cat despre spital..wow..si atat,k sa nu ma enervez cu ce i la noi. Janis,ma bucur k te impaci bine cu sotul tau. Intre noi nu i mai nimik pe planul asta.el are asteptari kam multe,eu am complexe kam multe,plus k nu simt niciodata nimic...asa k io as putea sa stau si toata viatza fara.
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|