Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16-7
Pagini: 1 … 5 6 7 8 9 … 157
Subiect inchis
- Lallica
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-08-12
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16
Buna fetele,
Blue, ma bucur din tot sufletul ca v-a gasit bb2. Sa fie o sarcina usoara, placuta si o nastere si mai usoara.
Desi nu e cazul in momentul de fata si eu (noi ) imi doresc inca (cel putin ) un copil. Vb asa de deschis despre asta ca despre o hotarare luata deja de ani multi. Cand punem deoparte o hainuta ramasa mica lui Ili eu zic " asta e pt surioara ei" si tati zice " pe fratiorul lui Ili nu-l imbracam in haine de fata, merita si el unele noi " Adica suntem asa de siguri ca vrem ca am ajuns sa ne certam pe sexul copilului. Si da, vreau asta pt ca asa simt. Poate fi un motiv egoist, dar chiar nu-mi pasa. SImt ca pot creste doi, ca nu-i voi priva pe niciunul dintre ei de dragostea mea. Asa cum a crescut de la o persoana, am ajuns sa iubesc 2, noi putea iubi si 3 si 4, dragostea unui mame e fara margini. Probabil ca va fi privat de aceeasi atentie sau nu vei mai petrece atata timp cu el, dar asta nu inseamna ce va fi ignorat.
Pass, nu te supara pe mine ca imi esti tare draga, dar, din modul in care vb despre sarcina ta, si eu am ramas cu aceeasi impresie ca si BLue, ca o consideri o greseala. Eu am avut intentia sa-ti scriu un pm si sa te rog sa te linisteti putin si privesti lucrurile din alta perspectiva ca-ti faci rau tie. Vei vedea ce puteri supra naturale vei avea si cum vei reusi sa-i impaci pe amadoiu.
Tracul asta emotional, pe langa ca e amplificat de hormoni, eu cred ca e si firesc. Cand ati fost prima data gravidute nu v-ati gandit "aoleu, eu cum ma descurc cu un copil?". Eu recunosc ca da. Si sunt convinsa ca asa va fi si la al doilea, tot cu un milion de ganduri de griji ca veni. Si sincer, nu cred ca ar fi firesc sa fi altfel.
Kata, recunsoc ca nu am citit postul tau cel lung , dar uite ca am scris si eu unul kilometric.
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
desi am mai avut divergente pe forum legate de alte subiecte, de data asta de acord cu ce a scris katami legat de subiectul copilul UNIC, si intentia parintilor de a il trata asa, de a il feri de relele care i s-ar putea intampla si consecintele actiunilor parintilor asupra echilibrului emotional al copilului. sunt si cazuri cand o familie doar cu un copil reuseste sa-l creasca in echilibru, insa eu din ce vad in jur, parca ii lipseste 'ceva'. acel ceva nu se simte/ nu se vede a lipsi in familiile cu mai multi copii. or fi alte probleme si acolo, dar cei mici par a trai intr-o zona afectiva mai armonioasa, mai sigura, un pic mai alfel.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-03-18 22:13:46)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- Site
Legat de bebe 2 la noi pentru moment e un subiect inchis, Cosmin are o frica, cea legata ca nu avem ajutor si cum ne vom descurca. Pana ii trece si chiar vrea bebe 2 am zis ca mai deschid acest subiect.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Hellstorm a scris:pass să nu mi-o iei te rog ?n nume de rău, uneori dai impresia prin ce scrii că sarcina asta e o greșeală...eu chiar cred că nu consideri asta și că e doar o teamă de ce va urma...?nsă nici de condamnat nu sunt cei care ?nțeleg așa
si eu am simtit asta...
si cred ca e doar teama de ... oboseala. mie pass mi se pare o mama responsabila, cu situatia sub control. sigur se va descurca si cu 2. eu ii inteleg teama. si mie mi-ar fi teama. nu cred ca pe bb2 il poti iubi mai putin. cand va veni, va fi la fel de iubit a si 1, doar entuziasmul poate va fi un pic mai mic, pt ca, deja stii cum e, nu mai e ceva nou venirea unui bebe.
Blue FELICITARI !!!!! sarcina usoara si nastere la fel !!!
eu nu am mai apucat sa intru. ieri am avut petrecere pt Ana. O sa pun poze pe fb cand am timp. insa azi am ajuns cu ea la urgente . si-a luxat (??) bratul drept. am asezat-o pe pat in fundulet, si nu stiu cum s-a sprijinit in maini, habar nu am ce si cum s-a intamplat...de nu mai putea sa miste manuta. dar pana sa ne dam noi seama ca de asta plange, au trecut minuteeee bune doamne ce a mai plans pui mic. la urgente, o doamna draguta i-a "sucit" manuta nu stiu cum si s-a rezolvat instant. eu nici acum nu inteleg ce s-a intamplat. nu am trantit-o pe pat, doamne fereste !!! nu am bruscat-o nici macar din greseala. mi-a zis dr aia ca era al 3-lea cazi pe ziua de azi si ca se intampla frecvent la bebei. cand mai patim asa, sa dam fuguta la spital.
in toata asta, a fost si o faza funny. cand am ajuns in salon si ii explicam dotorei ce s-a intamplat, m-a oprit ca sa intrebe "dar cine sunteti ?", eu: "parintii". si si-a vazut de treaba... nu cred ca avem fete de rapitori de copii. probabil ca aratam asa tineri ca nu ai crede ca suntem parinti
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Blue, felicitari! Sa ai sarcina usoara! Sanatate lui David!
Si eu imi doresc enorm sa am 2 copii, dar nu ma simt in stare momentan. astept sa mai treaca 2-3 ani si apoi... Doamne ajuta!
Mamica de Eric Andrei
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Ca zicea Hell, si eu am "simtit" asta..
Pass, Nu trebuie condamnata Blue, ea a zis sincer si cu intentie buna .
Adina, pupam pe Ana, abia astept a vad poze. bine ca s a rezolvat cu manuta. se poate intampla oricui, mie mi e groaza de asa ceva..ca n am spital aproape . cred ca as chema salvarea in caz ca,..doamne fereste!
Noapte buna!
Lali ce frumos zici.
Kata si tu, ai cuvinte de " aur", te ung la suflet Blue, la fel..ce frumos ai spus cu bebe pe care l simti..asa este..asa am simtit si eu.mi i am dorit extrem, extrem de mult.
Si asa e, iubirea unei mame este nemarginita..
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
salutare
Blue, felicitari!!! sarcina usoara si frumoasa, o nastere asa cum ti-o doresti si un bebe sanatos!
- albinuta_vesela
- Insomniac member
hello, garga !
Stiti ce face Ana noaptea ? I se face foame, vine langa mine, papa tzitzi, apoi imi intoarce spatele brusc si se duce langa taica-su.
Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-03-19 00:03:06)
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
neata! super mesaje, va multumesc. sunt mama depresiva, nu imi doresc acest copil pe care il port in pantece, sunt obosita si nu fac fata situatiei. wow! ma bucur ca intr-un final am fost perceputa asa cum sunt de fapt, si m-ati vazut si citit intocmai.
intr-un fel sau altul nu ziceam decat ca de buna voie nu m-as fi inhamat la doi copii mici in conditiile in care ii cam cresc singura, si nu cu sotul, cum e cazul lui blue, sau cu bunicile, cum mai sunt alte fete pe aici. Eu consider asta inconstientza. Iar cine nu s-a bagat la asta, stie f bine cat de greu ar putea fi si sta deoparte, bravo! iar eu daca m-am plans de greul care ma paste, sunt asa cum ati descris. si totusi, nu m-am gandit o clipa la o intrerupere de sarcina, cum scria blue pe aici acum 2 luni ca a luat in considerare in caz ca s-ar fi prins embrionul pt care oricum facea sex neprotejat voit. Cred ca prin absurd daca as fi ramas gravida in timpul liceului cu un tigan aurloac care spala parbrize la semafor, nici asa nu as fi considerat copilul pe care il port.....o greseala . Dar nu inteleg de ce stau acum sa scriu asta pt ca nu vreau sa lamuresc pe nimeni de absolut nimic. Cum as putea vreodata sa consider copilul meu o greseala???? Voi ati putea sa ganditi asa de copilul vostru, chiar daca a venit pe nepregatite cand inca nu v-ati recuperat dupa sarcina, nastere si o alaptare prelungita? Io nu as putea in veci sa cred de vreuna dintre voi ca POATE gandi asa desi se vaita cat o tine tastatura. Dar asta e vina mea ca m-am lamentat la voi, imi asum, nu se mai intampla. Numai bine si "succesuri"!
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-03-19 06:34:52)
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- albinuta_vesela
- Insomniac member
neata !
passenger, mai citeste o data, posturile noastre recente.
- Andreed
- Addicted member
- Site
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
Subiect inchis
Pagini: 1 … 5 6 7 8 9 … 157
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|