Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16-91
- tzinca
- Full member
- Inregistrat: 2011-05-18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16
cred ca asa o sa fac si eu de acum inainte. Cand imi plange copilul la altcineva in brate il iau.
adina84 tot ce ai scris m-am gandit in alea 3 ore de boceala. si sa stii ca ai dreptate, nu mai dau argumentle de pe net ca nu am cum sa conving, nici nu is adepta sa schimb parerea oamenilor, prefer sa ii las in treaba lor. Numai ca nah... el ii sotul.. as fi vrut sa-mi fie de partea mea...asa toti is impotriva.
of tuu kata ce va mai chinuiti. Sper sa va reveniti cat mai repede!
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
tzi ,cat are cel mic? sorry nu stiu
eu sunt convinsa ca in timp o sa se calmeze sotul tau si nu o sa ii mai vina lui sa il lase sa planga...dar restu...NU convingi pe nimeni de nimic si NU schimbi pe nimeni, eu sunt aratata de toate prietenel cu degetul ptr cum imi educ copilul, nu ma intelege lumea cum de NU il las pe Andu o seara ( noapte ) la ai mei, de ce nu il las mamei sa il intarc...etc...
eu tot ce situ eu fac
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
tzinca, e cum zice allyna. initial sotul era de parere cu ceilalti, ca o rasfat in brate, dar el nu a lasat-o niciodata sa planga, si incet incet ori s-a mai dat dupa mine (in unele privinte), ori pur si simplu nu m-a mai batut la cap, m-a lasat in treaba mea. poate daca te vede pe tine atat de convinsa, va ceda si el. copilul creste repede, doar nu il tii in brate toata viata. fetita mea a fact un an de curand. a trecut repedeeee. cateva luni a stat mult in brate, apoi nu a mai cerut asa cu disperare. ce aveti mai bun de facut ? sunt doar cateva luni din viata voastra, ce va costa sa ii oferiti ceea ce are nevoie. zi-i si asta
ma bucur ca esti pe lungimea noastra de unde, spre binele lui bebe. eu nu mai sunt la curent, tu ai baietel, nu ? cat are ?
fetele, voi cum procedati cu copii cand vor sa puna mana pe caini. mie mi-e frica de maidanezi. nu o las sa se apropie desi e innebunita dupa ei. ii spun ca nu putem pune mana,, ca ne musca, ca se supara, d'astea. nu stiu cum e mai bine. nici nu vreau sa invete sa fuga de caini dar nici sa ii atinga. animalele sunt imprevizibile, nu stiu ce li se nazare, ma trezesc cu copilul muscat nu stiu cum e m,ai bine
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
ally exact
janis, stiu ca asa e, dar repet, nu e la prima, iar dscutiile le avem la rece, ziua... si tot asta sustine. iar pt mine tensiunea e ENORMA, mult peste ce pot pov aici sau oriunde (imi dau seama de asta cand merg pe la dr si ei ma intreaba cum se manifesta si eu, de multe ori, nu-s in stare sa fac un scenariu destu de sumbru, nici pe depate sa ilustrez realitatea. asa sunt eu, mas inchid la suferinta. si CUM E in relaitate e greu de inteles... si nici nu va doresc vreodata sa intelegeti. de aia zic... is deja cu nervi aproape de nebuni atunci, ajunge sa ma impungi cu un deget si fac poc. ori el STIE asta si, totusi, DOAR asta face. iar ultima oara a fost un scenariu mai urat ca in mod bisnuit, care mi-a pus 'capac"
adina, starinii care comenteaza sio pe mine ma lasa rece. dar nu sotul si NU in crize si eu am un stress cu animalele straine vs copil, tot din acelasi moti, ca nu stiu cum vor reactioa, nciiunul. MIE nu mi-e frica, mi-s fff dragi, dar cris e imprevizibil, animalutul la fel. norocul nostru e ca nu se baga fix in gura lor (oricum, mai nou diferentiem "cateii fetite" de cateii baietei (si matezele asijderea) pe princiiul... au/n-au TZATZE micul meu obsedat )
tzinca, am editat mai multe art, ai vaz, da? daca nu crede in net, ia-i niste carti ap, scrise de psihologi
Ultima oara a fost editat de katami (2012-04-03 17:25:15)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
aaaaaaaaa, kata, acu am inteles, eu la sot ma refeream, trebuia sa pun in ghilimele "altii".
apropo de straini, eu ma las de socializat. nu inteleg cum isi permit unii sa se bage asa in sufletul unui copil strain, sa puna mana sa faca nu stiu ce. deci eu raman masca. eu nu as indrazni sa ma duc la copilul uneia pe strada sa ii fac ceva. azi afara ana s-a oprit la un caine si hop apare vanzatoarea de la un chiosc sa o vada pe Ana. femeiela vreo 45-50 de ani. se apleaca si vbste cu ea si o ia si ii inkide bluzita "ca e frig, mama, racesti !" eu langa ea, zic "lasati-o ca nu e". ea nimic, ii nkide nasturii. eu bun, mare lucru nu i-a facut ca sa ma isterizez. dar ma gandeam asa... cum naiba sa iti permiti si atata lucru ??? cred ca e vorba doar de varsta, au impresia ca ele, femei cu experienta tre sa ne invete pe noi tinere. probabil ca asta e motivul pt care fac ceva. in fine... ori nu mai socializez (cam greu de evitat), ori o sa fiu ciufuta.
Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-04-03 17:25:30)
- katami
- Platinum member
te inteleg, asa-s si io (io una MA ISTERIZAM pt nasturi adica ii luam ferm mana de pe copchil, ma uitam urat si ii ziceam ca "eu, MAMA EI, AM ZIS CA E BINE ASA. MULTUMESC" )
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- tzinca
- Full member
- Inregistrat: 2011-05-18
ally, adina facem 3 lunite vineri si da am un baietel minunat! La socrii nu am mai fost de o luna, pentru ca ne-am cam saturat (si eu si sotul) cand am stat o luna la ei dupa ce am nascut. Am tras cu colicile in perioada aia si cand am fost acasa ne-am revenit mult mai bine. Poate era si eu mai stresata si ma simtea.
kata da am vazut! si siteul ala de AP ii foarte fain! merci nu stiu, la cat ii de lenes nu ar citi nici carti. O sa vad cum ma voi descurca.
Ultima oara a fost editat de tzinca (2012-04-03 17:30:32)
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
si stef a dormit azi ceva mai putin de o ora...
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
kata, cu sotul..am inteles..tu stii mai bine dar nu te mai gandi la prostii ca divortzul
6 ani de dragoste
- katami
- Platinum member
- lucky777
- Insomniac member
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Io am dormit ca vaca, 2 ore, cu bebe Fug sa citesc din urma...
kata, o fi ceva in aer cu barbatii astia Asa face si al meu cateodata, sta pe marginea patului si se uita la copil, cae urla, asteptand sa-i dau eu tzatza, desi cateodata sunt asa de obosita ca nici nu-l mai aud plangand Dar s-a speriat cand m-a durut burta si am avut putin spotting acum vreo saptamana, se vedea ca e terifiat de gandul ca as putea sa sangerez, de atunci ma ajuta exagerat de mult - dar si pentru ca vrea sa fim in termeni prietenosi, ca sa ne ducem la gandaci In fine, eu ma bucur ca ma ajuta si atat.
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-04-03 19:02:35)
- lucky777
- Insomniac member
Blue, vreau si eu sa dorm ca vaca.
Sotii astia.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
lucky
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
of of ce tensiuni si suparari pe aici Haideti fetelor ca o sa fie bine
@ kata pare rau de cris si pentru sotz, desi tind sa cred ca sunt toti o apa si-un pamant (bine, 90%, sa nu generalizam), toti sunt lupu moralist si au pareri in legatira cu orice @tzinca nu iti imaginezi ce nervi mi-am facut citind postul tau Si cel mai grav e ca sotul e de partea rudelor Sunt de acord cu kata, poti sa ii spui ca asa simti tu ca e bine pentru copil si atata timp cat treaba asta nu il influenteaza pe el in niciun fel sa stea in banca lui (eu pentru faze de genul asta as fi in stare sa divortez, da bine, asta sunt eu). Din punctul asta de vedere am noroc, al meu mi-a zis clar "Cand o sa fie cazul faci cum vrei, nu ma bag. Daca iese dereglat e vina ta ". In alta ordine de idei tine copilul in brate cat vrea el pentru ca el doar pe tine te cunoaste pe lumea asta @adina innebunesc la faze de genul asta, eu inca ma intreb cum poti sa iti permiti tu, un strain, sa ATNGI copilul altcuiva, nu mai zic sa il pupi sau altceva
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|