homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrijorare-2

#20 2012-03-29 13:03:26

carmen1984
Membru
Inregistrat: 2011-05-12

Re: Ingrijorare

stau si ma minunez de prostiile debitate de niste fiinte care chiar isi permit sa dea sfaturi legate de viata intima unor individe la fel de tampe ca sa nu zic altfel..tampele care cer sfaturi de genul"aoleu..nu stiu daca am ramas gravida" isi fac tot felul de calcule singure in loc sa stea de vorba cu un medic si tembelele care dau sfaturi ele considerandu-se un fel de ginecologi pe nevazute sau nu stiu ce dracu..mai prostutelor..antibioticele care influenteaza eficienta AC este o ipoteza de mult depasita si trecuta in categoria"mit" iar faza aia cu sucul de gref chiar m-a lesinat de ras.vai de mama voastra..tara de inapoiate.in loc sa va duceti la doctori ca va este"rusini"ascultati de sfatul unor neavizate care" va sfatuiesc ele de bine"...cred ca tot pe net ati ramas si gravide unele dintre voi

#21 2012-03-29 13:13:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

carmen1984 ai ban 1 zi pt limbaj neadecvat.
si mai informeaza-te despre ce sustii in mesajul ala, nu de alta, da' sa nu intri si tu in categoria celor care debiteaza tampenii.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#22 2012-03-29 16:30:18

Andra Adnana
New member
Inregistrat: 2012-01-04

da, carmen, interactiunea dintre antibiotice si AC e un mit. e scrisa treaba asta in prospect pentru ca nu mai aveau ce sa scrie, si s-au gandit ca daca ar scrie interactiuni intre AC si vopseaua de par ar fi prea de tot ...

#23 2012-03-29 16:52:36

LaviniaOana
New member
Inregistrat: 2012-03-29

Ceau fetelor!
Eu sunt noua aici si nu ma prea descurc cu mesajele....totusi as vrea sa va cer o parere.
Voi incerca sa fiu cat mai concisa si cat mai explicita...
In perioada 22-27.02 am avut menstruatia; in data de 2 martie am avut contact sexual protejat , dar s-a rupt prezervativul. Prietenul meu ma asigura ca nu s-a terminat in interior, dar totusi, am luat Escapelle la 1 ora dupa intamplarea aceasta, din cauza ca imi era frica de acel lichid incolor...dupa 5 zile am avut spotting(lichid vascos, maroniu), care a durat 3-4zile...in data de 23 martie trebuia sa imi vina menstruatia(avand un ciclu cat de cat regulat de 30-31 zile),dar nu mi-a venit nici azi...mentionez ca am facut 3 teste de sarcina in data de 17 martie, unul in data de 24 martie si ultimul in data de 26 martie-toate au iesit negative....totusi am emotii mari pentru ca nu mi-a venit menstruatia...am facut prea repede testele...ma gandesc sa le repet...voi ce parere aveti? Trebuie sa imi fac griji? Va multumesc  anticipat!

#24 2012-03-29 17:12:18

DINicole
New member
Inregistrat: 2012-01-23

LaviniaOana a scris:

Ceau fetelor!
Eu sunt noua aici si nu ma prea descurc cu mesajele....totusi as vrea sa va cer o parere.
Voi incerca sa fiu cat mai concisa si cat mai explicita...
In perioada 22-27.02 am avut menstruatia; in data de 2 martie am avut contact sexual protejat , dar s-a rupt prezervativul. Prietenul meu ma asigura ca nu s-a terminat in interior, dar totusi, am luat Escapelle la 1 ora dupa intamplarea aceasta, din cauza ca imi era frica de acel lichid incolor...dupa 5 zile am avut spotting(lichid vascos, maroniu), care a durat 3-4zile...in data de 23 martie trebuia sa imi vina menstruatia(avand un ciclu cat de cat regulat de 30-31 zile),dar nu mi-a venit nici azi...mentionez ca am facut 3 teste de sarcina in data de 17 martie, unul in data de 24 martie si ultimul in data de 26 martie-toate au iesit negative....totusi am emotii mari pentru ca nu mi-a venit menstruatia...am facut prea repede testele...ma gandesc sa le repet...voi ce parere aveti? Trebuie sa imi fac griji? Va multumesc  anticipat!

am raspuns si dincolo:D poti sterge mesajul de aici

Publicitate

loading...

#25 2012-03-30 15:40:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

LaviniaOana ai warn pt postare multipla.
citeste regulamentul!

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#26 2012-03-30 15:51:58

matreoska
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-03-20

Buna fetelor!

Am si eu o mare rugaminte la voi,daca a-ti putea sa imi da-ti un sfat sau daca a-ti patit si voi asa ceva.
Aseara am facut dragoste cu prietenul meu si la un moment dat au inceput sa ma doara ovarele ingrozitor si nu am mai rezistat,dupa care ma simteam foarte balonata.
Ma gindesc oare ce poate fi?
Va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine ce ar trebui sa fac ca sa fie bine.

Multumesc anticipat pentru raspuns

#27 2012-09-17 18:04:29

Onutzzyca
New member
Inregistrat: 2012-08-17

buna ziua! am o nelamurire: saptamana trecuta a fost ultima saptamana din blisterul yasmine si ultimele 3 pastile nu le-am luat chiar la ora fixa, iar ultima pastila am uitat sa o iau si am luat-o abia dupa 14-15 ore (sambata). a doua zi dupa incidentul asta(duminica) am avut contact sexual neprotejat si imediat dupa ce am fost la baie am observat o scurgere rosiatica. iar astazi (luni) nu stiu daca sa ma duc sa iau postinor pentru ca nu stiu daca am fost protejata, mentionez ca si luna trecuta am avut o mica problema (nu luam anticonceptionale) si a trebuit sa iau de urgenta postinor. va rog din suflet sa raspundeti cat mai curand pentru ca nu vreau sa intarzii si cu postinorul. multumesc. o zi buna.

#28 2012-09-17 20:13:39

Happylyka
Full member
Inregistrat: 2012-08-05

Deci, daca pastila ai luat-o dupa mai mult de 12 ore, automat ai nevoie de protectie urmatoarele 7 zile, deci pentru risc minim, ar trebui sa iei postinor dar nici pastilele astea nu sunt recomandate mai ales ca ai luat de curand, eu nu stiu ce sa zic, poate iti raspund fetele daca e ok sa iei 2 postinor in 2 luni.

,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho

#29 2012-09-17 20:36:45

Onutzzyca
New member
Inregistrat: 2012-08-17

faza e ca numai ultima pastila am luat-o dupa 12 ore... si ma gandesc, ca nah...fiind ultima pastila, nu stiu. azi am avut spotting si am sunat si la doctora. ea a zis ca fiind vorba de ultima pastila nu ar trebui sa fie probleme. nu mi-ar fi greu sa mai bag un postinor, dar nici nu vreau sa ma dereglez chiar de tot, mai ales inutil...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.