|
Nu esti logat.
Obicei nesanatos pitic#1 2012-03-29 08:15:46
Obicei nesanatos piticBuna. am si eu nevoie de sfaturi in privinta urmatorului lucru. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #2 2012-03-29 23:07:04
Re: Obicei nesanatos pitichmm, o cunostinta de 20+ si acum mai duce degetul in gura cand doarme singura explicatie (nu mare descoperire, toti stim asta) care mi-a venit in minte e aceea ca atunci cand era mic si il hranea mama lui se simtea in siguranta, iubit, protejat etc etc. si, inconstient, vrea sa retraiasca asta, sa se mai simta asa in siguranta ca atunci. V., soarele si luna Offline #3 2012-03-31 14:20:53
Re: Obicei nesanatos piticface lucrul asta nu pt ca o doare ceva sau de suparare, ci pur si simplu. Instinctiv cumva, inconstient. o mai intrebam cateodata ce face, iar cu degetele in gurita si se rusineaza putin dar nu renunta.. sa vedem daca doar cu vorbitul si intrebatul o sa mearga pt ca mama ei sta cu ea cand adoarme, nu eu, si nu stiu cat o sa stea ea sa intrebe prichinduta.. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #4 2012-03-31 15:41:49
Re: Obicei nesanatos piticdaca se rusineaza e clar ca isi da seama ca face un lucru "interzis", pe care cei din jur ar dori sa nu-l mai vada la ea. V., soarele si luna Offline #5 2012-03-31 16:58:46
Re: Obicei nesanatos piticmerci. poate o gasesc si online. yep. stie ca "e rusinica" That which doesn't kill us makes us stronger! Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-02 15:31:23
Re: Obicei nesanatos piticsi fetita mea isi suge degetul, nu pot sa zic ca-mi place acest aspect, am incercat in diverse modalitati, dar fara succes...asa ca ii spunem cu totii "vai ce rusine sa sugi degetul.." daca nu are ceva (somn, foame, suparare) il lasa imediat...uneori nu-l baga in gura decat la somn...iti doresc mult succes si rabdare mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #7 2012-05-02 21:51:43
Re: Obicei nesanatos piticam gasit pe net, dupa ceva cautari, un fel de lac de unghii/solutie ce se aplica pe unghiutele piticului. are un gust f amar am auzit. mavala stop s enumeste. nu am indraznit inca sa il luam... That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #8 2012-05-08 22:27:29
Re: Obicei nesanatos piticcu mavala stop am incercat de 2 ori si in ambele randuri a plans pana a varsat...ca lua degetul si solutia aia e fff amara si ramane ceva timp pe piele, se duce greu...eu am spalat-o cu apa si sapun si tot se mai simtea gustul...ne-a fost teama sa mai incercam ...stiu pers care au reusit, poate ai noroc mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #9 2012-05-08 22:35:41
Re: Obicei nesanatos piticam mai auzit pareri dintr-astea, cu reactii "adverse" date de solutia respectiva. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #10 2012-05-10 20:14:52
Re: Obicei nesanatos piticacum cu cat ii veti atrage atentia mai des, cu atat mai rau va face. cred ca ar fi ca in cazul copiilor pe care ii apuca o criza de plans/trantit/tavalit etc. daca au spectatori, nu se opresc prea curand. daca ii lasi in pace, nu le atragi atentia, nu te uiti la ei, se opresc. V., soarele si luna Offline #11 2012-05-10 20:25:34
Re: Obicei nesanatos piticla faza cu spectatori am vazut. si ea are momente dintr-astea si momente cand se opreste instantaneu. That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #12 2012-05-10 20:56:05
Re: Obicei nesanatos piticce spun eu acum, in mare parte, am aflat din cursurile de la facultate, nu e ceva pe care am dat bani ca sa studiez V., soarele si luna Offline #13 2012-05-10 21:12:54
Re: Obicei nesanatos piticdaca nu e cu suparare, ce facultate faci tu de faci astfel de cursuri? That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #14 2012-05-10 21:25:57
Re: Obicei nesanatos piticsunt studenta la psihologie, crid anul II V., soarele si luna Offline #15 2012-05-11 08:08:34
Re: Obicei nesanatos piticok, aseara vb cu prietenul meu de titlurile tale si cica... "vrei sa il intelegi pe bebe de dinainte sa vina?" That which doesn't kill us makes us stronger! Offline #16 2012-05-19 20:56:58
Re: Obicei nesanatos piticcrid, am reusit sa ajung la biblioteca, dar timpul extrem de limitat nu mi-a permis sa gasesc decat 4 titluri V., soarele si luna Offline #17 2012-05-20 09:47:02
Re: Obicei nesanatos piticmultumesc pt titluri. le notez si o sa le caut in perioada urmatoare That which doesn't kill us makes us stronger! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|