|
Nu esti logat.
Sunt putin disperata ...#1 2012-04-10 15:40:52
Sunt putin disperata ...Buna.as vrea sa stiu si eu mai multe detalii.Duminica dimineata pe data de 8 am avut un contact sexual cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul.Ghionionul meu a fost ca sunt in Germania si aici nu se dau pilule de a 2 zi la farmacie ca si in Romania ,doar cu prescriptie medicala ..disperata,intr-un final am gasit o idee.am avut noroc si mi-a adus cineva din Romania o pastila Escapelle,dar am luat-o abia dupa 37 de ore.oare isi mai face efectul ? menstruatia trebuie sa imi vina abia pe data de 22 .inca sunt speriata,pot ramane insarcinata.oare am luat prea tarziu acea pastila?dupa ce am luat pilula nu am avut nici sangerari si nici alte reactii,doar mici mancarimi in zona vaginala.dupa cat timp sa-mi fac testul de sarcina?Pana acum nu am mai luat pastile de acest gen si nici anticonceptionale....astept o parere ceva... multumesc mult Offline #2 2012-04-10 17:46:57
Re: Sunt putin disperata ...Pastila se ia in primele 72 de ore de la risc,deci ai luat-o bine. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-04-10 17:56:38
Re: Sunt putin disperata ...multumesc de raspuns,sper sa fie totul bine si sa scap...ca nu as vrea sa omor o viata nevinovata..!! ramane doar sa astept..!! Offline #4 2012-04-10 18:01:02
Re: Sunt putin disperata ...Da,ai rabdare,dar sunt sigura ca o sa fie bine,era ceva de gandit daca o luat dupa 60-65-70 de ore,era la limita,dar asa,ai luat-o cum ar veni dupa o zi. Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2012-04-10 19:02:23
Re: Sunt putin disperata ...dap,fix cum a ajuns am luat-o ....asa numaram orele ca sa nu treaca nici de 48 de ore...dar nu stiu de ce de dimineata am mancarimi in zona vaginala si o secretie alba,asa branzoasa ...cred ca de la acea pastila ca nu am mai avut pana acum. am citit pe net ca as putea sa stau in apa cu sare cateva minute . Offline Publicitateloading...
#6 2012-04-11 12:54:59
Re: Sunt putin disperata ...e posibila si o candidoza,ar trebui sa ajungi la un medic.. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-04-11 14:30:53
Re: Sunt putin disperata ...o sa merg peste 2 saptamani cand ajung in tara ca aici nu am cum ...!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|