|
Nu esti logat.
Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAA#1 2012-04-12 10:32:27
Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAABuna ziua Doctoressa si salut tuturor, Offline #2 2012-04-12 10:40:18
Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAAIn primul rand - scrierea cu caps lock pe un forum inseamna ca urli totala lipsa de respect. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-04-12 11:11:08
Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAAMultumesc mult, Yoyolina! Scuze de caps, dar eram usor disperata. Stiu ca menstra se poate opri de la pilule, dar nu ma asteptam asa, chiar din prima Cat despre cautare, mi-am petrecut vreo 45 de minute cautand topics despre YAZ, am si citit, cu toate astea, nu am gasit nimic care sa semene cu ce voiam eu sa intreb. Adica nu am gasit pe nimeni care sa fie la prima folie dupa o pauza lunga si sa se trezeasca fara menstra. Brusc. Multumesc inca o data! Offline #4 2012-04-12 12:49:31
Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAAnu trebuie sa gasesti exact problema respectiva, ci un topic unde se discuta despre yaz/alte anticonceptionale daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-04-17 10:50:26
Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAALaurik, esti protejata. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2012-04-17 12:08:33
Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAADaca ai contact sexual si in urmatoarea perioada uiti o pastila din blister, exista vreun risc sa ramai insarcinata? Offline #7 2012-04-17 12:36:58
Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAAcontactele de dinainte sa uiti o pastila sunt protejate; probleme pun cele de dupa. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-04-17 12:37:58
Re: Sangerare oprita-DOCTORESSAAAAAA
Multumesc frumos!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|