Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 17-60
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 17
ramona2302 a scris:da garga, sa-lprinda ca e baietel
ce bine a reusit sa prinda fatzuca voiam sa spun
onyca, katami zicea ca e ceva legat de energii. eu consider mit. stai tu linistita.
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
care dintre voi ati luat ham din acela pt bebe pt a-l tine cand merge....e bun pt a-l folosi sau nu e recomandat?
onyca eu cand eram in spital dupa ce am nascut si eram la alapat o tiganca mi-a zis sa am grija cand o sa am vizite acasa mai ales femei sa le intreb daca sunt la mentra sa nu le primesc,ca face copilul coaja in cap...,eu nu prea cred in din astea....si eu nu am intrebat penimeni care a venit in vizita daca a facuyt inainte sex sau mai stiu eu ce....
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Ramo, ce minunatie!!!Superb chip!Si ce emotii ma incearca vazandu-l acolo, apoi pe tine!
Onyca, ti-au spus si fetele, nu e bai, si eu cred ca e mit.\\Kata, multumesc mult!Eu, oricum, voi incerca sa fac cioco in casa, cu roscove, dar nu acum, mai incolo. Mi s-a parut aiurea tare sa dai de buna voie kinder copilei de numai 1 an...de asta am zis sa intreb. Am retinut de la tine si de rondelele alea cu cioco, le voi cauta (mai intai pentru mine).
Sweety, eu am ham, dar nu l-am folosit. Nu vrea a mea sa stea in ham, in premergator nici atat. Ne-au dat niste prieteni premeragtorul acum 1 saptamana, dar nu vrea fata mea si pace.Nu stiu cat de ok e hamul, parerile sunt impartite. Cred ca daca nu il folosesti mult si il folosesti corect, echilibrat, cumva, sa ajuti copilul doar s anu cada, nu sa il tii suspendat, o fi bun.
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
sweety, asa cum zice si razu, hamul este bun cand copilul deja merge nesustinut. hamul devine util cand copilul isi pierde echilibrul si cade. nu mi se pare ok sa-l spanzuri in chestia aia cand el inca nu merge pe cont propriu.
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
buna dimineata
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza! Lucky, ce matinala esti! Eu sunt treaza de doua ore, nu are pitica somn, ma pregatesc sa plac la munca. O zi buna sa aveti!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- lucky777
- Insomniac member
Razu, o zi faina si voua.
Eu m-am trezit la 6, dupa o noapte horror, cu n treziri.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- pucca_pucca89
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-22
neatza...la noi e teroare cu a doua masea care ii iese....il apuca cate o criza de plaaannnsss si baga degetele in gurita,...
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- n_loredana2008
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-07-20
neata
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- lucky777
- Insomniac member
Smart, nici eu nu-l las in capul gol prin soare. Si Tudi transpira la capsor si e cu mainile si picioarele reci...cred ca e chestiune de circulatie periferica, etc.
Alina, multa sanatate micutei.
Pucca, grea perioada asta cu dintocii. Noi avem o paua acum dupa ce au iesit caninii, dar ma pregatesc psihic pt masele... Brrrrr!
Andreea
P.S.zicea cineva de crema cu protectie solara pt bebe. Noi avem de la eco cosmetics cu spf 50+. Am cumparat-o anul trecut cu 69 de lei si daca am folosit-o de 3 ori e mult...Cred ca-i utila pt mersul la mare, piscina , etc. Nu prea e de...oras.
Ultima oara a fost editat de lucky777 (2012-05-02 09:31:14)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
hello
ramo
onyca, nu sunt suficiwent de informata, dar personal si eu consider ca e mit si atat (garga, nu am zis eu nimic despre asta, cel mult despre faptul ca la menstruatie femeia intr-adevar "se curata" de energii mai nasoale pe care le emite in ext, dar EU UNA nici nu m-as fi gandit la asta cand vizitez un bb
sweety, ubscriu la ce a zis garga ref la ham
lalli, sa va hie di ghini! cum a fost? ca dim, ca usurinta folosirii etc? poze nu pup?
pucca, io abia acu ma trezesc s a urez multi ani sanatosi si fericiti!
si la noi is deja aproape 30 e grade in casa... da io is cam anti aer cond (nu ca am avea acu bani de el, dar nah )
smart, da, e vb de palarie de soare, nu de caciula
noi ieri am ajuns (dupa mai multe fatzaieli si ras-amanari dn partea dr) la stomatolog. am aflat ca ceea ce consideram noi a fi tartru (un fel de depuneri negricioase pe dinti) e, de fapt, demineralizare. dr nu parea ingrijorata si, cel mai ciudat, a zis ca asta se intampla indiferent cat ii suplimentam/ez eu cu calciu si minerale, cica asa e gena. de asemenea, cum stiam, are deja 3 carii siiiii... una deja plombata cu frezat si tot tacamul. dr a fost f draguta (era cab special pt copii), l-a luat cu usurelul, cu joaca, i-am zis ca aia e periuta de dinti cu "baz" si ca jetul de aer e "foehn pt dinti", ne-am tinut de glume si cris nu doar ca a stat perfect calm si cu gura deschisa, ci a si zambit si a zis, al fial, ca i-a placut si ca mai vine... iar bunicilor le-a povestit zambind, nu panicat. NU-MI VINE SA CRED (asta a fost prima din 3, dar, cica, cea mai urata).
si inca o experienta, asta nitel socanta. iesim de la stomato, gard in gard era o gradinita de stat cu un loc de joaca fff dragut (si f diferit de astea standard de prin parcuri). cris a cerut acolo, era poarta deschisa, el proaspat erou, deci am zis ok, hai sa mergem. cris, in stilu-i caracteristic, se repede inainte pe poarta. ca sa vad cum a calcat la vreo 5 cm de un SARPE mare, verde, vreo 50 cm lungime si destul de gros. animalul s-a retras cand a calcat cris alaturi, asa l-am vazut. am ramas efectiv tintuiti in poarta, si io si ta-su, holbandu-ne la el. prima mea reactie a fost sa sar peste el, sa ma duc sa-l prind pe cris, sa nu intre in iarba mare din curte. al m,eu a ramas inca vreun minut hobandu-se in poarta... a treut inca un tip, ala l-a vazut si, inainte sa zica cineva ceva, l-a omorat cu o piatra. am stat acolo vreo ora (cris in extaz pe sistemul e joaca - el nu vazuse nimic - , io si al meu inca socati si urmarind tot ce misca in nisipul de dedesubt).... cand sa iesim (al meu i-a facut si poze cu tel sa vada ce specie era, daca era sau nu veninios).... la vro jum d e m, altul, mort. si era incinta unei GRADINITE, in mijlocul orasului. serios ca am ramas putin.... impresionati (si eu cu un oarecare sentiment de vinovatie ca din caua noastra a omorat ala jivina, posibil inofensiva... dar... si cu muuulta frica, nu vreau sa ma gandesc CE FACEAM daca ar fi calcat cris... 5 cm mai incolo.... pe el...)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- lucky777
- Insomniac member
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Lucky, Kata multam
Kata pt prima experienta la dintar . Brrr ce povestesti de sarpele ala
Alina, Rux sanatate bebeilor!
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
buna ziua fetele !o intrebare pt cele care-si mai amintesc de primul vaccin pt bebe( are 2 luni) ,pediatrul imi vorbea si de un calmant care ar trebui dat dupa ! ii doare ceva pe bebei dupa vaccin ,stiu ca e posibil sa faca temperatura da' ce voiam sa intreb e daca vaccinul asta provoaca reactii "adverse" la marea majoritate sau depinde de fiecare ? o sa-l intreb si pe pediatru vineri cand mergem dar as fi vrut sa aud si parerea unei mamei "patite"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|