|
Nu esti logat.
Pot fi insarcinata?#1 2012-04-16 09:43:00
pot fi insarcinata?Buna ziua, Offline #2 2012-04-16 10:45:10
Re: pot fi insarcinata?intarzierea e cu siguranta de la escapelle, mie mi-a intarziat mai bine de o luna la un moment dat cand am luat pastila de a doua zi Offline #3 2012-04-16 10:53:17
Re: pot fi insarcinata?Eu sunt de parere ca cel mai probabil e vorba de o dereglare de la Escapelle - se intampla, au patit-o foarte multe femei care au luat (inclusiv eu, deci nu vorbesc doar din auzite). Nu cred sa fie vorba de un fals negativ, chiar daca poate au fost mai ieftine, unul din ele cel putin ar fi trebuit sa fie pozitiv daca era sarcina. Sigur, testele mai "de marca" sunt mai sigure sa zic asa, dar nu e asta o regula generala. Dar sa stii ca primele teste probabil ca au fost oricum neconcludente, pentru ca un rezultat concludent apare la 3 saptamani de la contact, ultimul cred ca l-ai facut cam la 3 saptamani, daca am inteles bine, deci e ok. Acum, daca chiar esti speriata, ia si tu un test gen Sure Check sau Clear Blue, dar parerea mea e ca iti intarzie din cauza pastilei; ai luat-o cum trebuie, cel mai probail organismul tau e dat putin peste cap. Bafta! Ultima oara a fost editat de kdeea (2012-04-16 10:55:22) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2012-04-16 21:20:14
Re: pot fi insarcinata?Apropo de testele de sarcina, cele comandate de pe Ebay, la "duzina" sa zic, dau rezultate la fel ca cele din farmacii, nu? pentru ca am comandat si am vazut ca arata la fel ca cele de 5 lei din farmacie( tip banda, cum zicea si Bibistrocel ) si am o oarecare teama sa nu am rezultate false si sa ma trezesc cu vreo surpriza I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #5 2012-04-18 12:35:07
Re: pot fi insarcinata?Multumesc mult pentru raspunsuri, mi-a venit menstruatia intre timp, si arata normal (ba chiar mai abundenta si mai dureroasa ca niciodata x.x ). Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|