homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulat

#1 2012-04-17 13:09:51

cristina133
Membru
Inregistrat: 2012-04-03

Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulat

Buna ziua. Am avut un contact sexual neprotejat acum 3 sapt. Tind sa cred ca a fost in perioada ovulatiei, desi am un ciclu neregulat si nu pot fi sigura.Mi-am facut un test la 14 zile si a iesit negativ. Totusi pe la 17 zile am inceput sa observ o marire a sanilor, nedurerosi, cu cresterea mameloanelor si inegrirea usoara centrala pogresiva a lor de atunci.( modificari pe care nu le-am prezentat niciodata in trecut.mai observ o proeminenta a venelor. Nu stiu ce sa cred, Ar putea fi alta cauza in afara de o sarcina? Mentionez ca am 22 de ani si nu urmezi un tratament hormonal si nici nu am urmat recent. si nici nu am alte probleme ovariene( eco recent)

#2 2012-04-17 14:54:10

aculary
Sr. member
Inregistrat: 2012-02-04

Re: Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulat

Testul de sarcina (?n cazul ?n care ești ?nsărcinată) se pozitivizează la 3 săptăm?ni de la contactul sexual neprotejat. Eu te sfătuiesc să repeți testul. Dacă au trecut 21 de zile de la contactul neprotejat vei avea un rezultat concludent.

Ultima oara a fost editat de ralu_92 (2012-04-17 14:54:35)

Mami de bebe N mult iubit! 💙💙💙

#3 2012-04-17 16:37:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulat

cristina, mai fa un test. abia de acum incolo este concludent.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.