|
Nu esti logat.
Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulat#1 2012-04-17 13:09:51
Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulatBuna ziua. Am avut un contact sexual neprotejat acum 3 sapt. Tind sa cred ca a fost in perioada ovulatiei, desi am un ciclu neregulat si nu pot fi sigura.Mi-am facut un test la 14 zile si a iesit negativ. Totusi pe la 17 zile am inceput sa observ o marire a sanilor, nedurerosi, cu cresterea mameloanelor si inegrirea usoara centrala pogresiva a lor de atunci.( modificari pe care nu le-am prezentat niciodata in trecut.mai observ o proeminenta a venelor. Nu stiu ce sa cred, Ar putea fi alta cauza in afara de o sarcina? Mentionez ca am 22 de ani si nu urmezi un tratament hormonal si nici nu am urmat recent. si nici nu am alte probleme ovariene( eco recent) Offline #2 2012-04-17 14:54:10
Re: Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulatTestul de sarcina (?n cazul ?n care ești ?nsărcinată) se pozitivizează la 3 săptăm?ni de la contactul sexual neprotejat. Eu te sfătuiesc să repeți testul. Dacă au trecut 21 de zile de la contactul neprotejat vei avea un rezultat concludent. Ultima oara a fost editat de ralu_92 (2012-04-17 14:54:35) Mami de bebe N mult iubit! 💙💙💙 Offline #3 2012-04-17 16:37:58
Re: Pigmentarea areolelor si ciclul menstrual neregulatcristina, mai fa un test. abia de acum incolo este concludent. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|