|
Nu esti logat.
E posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima data#1 2012-04-26 21:42:39
e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima dataazi am facut sex cu prietena mea si in momentul excitari am ejaculat prima data in ea apoi am scoso afara e posibil sa si ramasa insarcinata am ejaculat doar un pic ea are 15 ani si era virgina e posibil sa ramana insarcinata ? ajutatima va rog multumesc mult!! Offline #2 2012-04-27 08:03:41
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima dataDA, este insarcinata, spor la crescut copilul, si mai mult creier pe viitor Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #3 2012-04-27 08:49:45Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima dataSubsum te rog ai grija la atitudine omul poate chiar are nevoie de ajutor, oricat de dezinformat ar fi Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2012-04-27 10:32:28
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima data
emilia este revoltator cata dezinformare exista in ziua de azi(asta ca sa nu ii zic prostie), de ce nu intra nimeni inainte aici pe forum sau in alta parte sa intrebe,si intra abia dupa ce a facut o prostie...am vazut cazuri cand unele fete nu mai departe de varsta lor,gandesc si vb ca un om in toata firea...unii de ce pot si le pasa si astii nu pot... Ultima oara a fost editat de dark_angel2712 (2012-04-27 10:38:02) Offline #5 2012-04-27 11:00:39
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima datalorin, o fata/ femeie devine fertila, deci capabila sa ramana insarcinata, odata cu prima menstruatie. asta se intampla pe la 10-12 ani. nu are legatura cu a fi virgina sau nu. nici faptul ca ai ejaculat doar "putin" nu face diferenta. exista cateva zeci de milioane de spermatozoizi intr-un ml de sperma. este suficient unul singur pentru a se obtine o sarcina. Offline Publicitateloading...
#6 2012-04-27 12:21:31
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima datafetelor nu va mai agitati ca el a mai scris si in alt topic si a primit raspuns acolo...inca de aseara, nu cred ca o sa intre prea curand sa mai citeasca... Offline #7 2012-04-27 12:22:02
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima data
ce atitudine?? el a intrebat ceva iar eu i-am raspuns si i-am urat spor, care e problema? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #8 2012-04-27 12:23:46
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima dataai fost un pic dura cu el...el saracul cred ca e speriat de moarte...dar asa ii trebuie altadata sa gandeasca inainte sa se apuce de treaba... Offline #9 2012-04-27 12:26:55
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima datadur, nu dura.. sunt mascul Ultima oara a fost editat de sub (2012-04-27 12:27:12) Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #10 2012-04-27 12:31:15
Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima datasorry...stiu ca e plin...si nu numai aici...dar mai tine si de educatia pe care ti-o dau parintii...dar in ziua de azi nu mai conteaza.odata cu sexul fara cap apare si sarcina si si copii la 13-14 ani,daca nu, apare avortul si bts-uri...si uite asa ai o copilarie de tot rahatul... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|