homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima data

#1 2012-04-26 21:42:39

lorin
Membru
Inregistrat: 2012-04-26

e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima data

azi am facut sex cu prietena mea si in momentul excitari am ejaculat prima data in ea apoi am scoso afara e posibil sa si ramasa insarcinata am ejaculat doar un pic ea are 15 ani si era virgina e posibil sa ramana insarcinata ? ajutatima va rog multumesc mult!!

#2 2012-04-27 08:03:41

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Re: e posibil sa fi insarcinata cand faci sex pt prima data

DA, este insarcinata, spor la crescut copilul, si mai mult creier pe viitor

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#3 2012-04-27 08:49:45

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Subsum te rog ai grija la atitudine omul poate chiar are nevoie de ajutor, oricat de dezinformat ar fi

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2012-04-27 10:32:28

kokkinou
Full member
Inregistrat: 2012-04-02

Emilya a scris:

Subsum te rog ai grija la atitudine omul poate chiar are nevoie de ajutor, oricat de dezinformat ar fi

offtopic emilia este revoltator cata dezinformare exista in ziua de azi(asta ca sa nu ii zic prostie), de ce nu intra nimeni inainte aici pe forum sau in alta parte sa intrebe,si intra abia dupa ce a facut o prostie...am vazut cazuri cand unele fete nu mai departe de varsta lor,gandesc si vb ca un om in toata firea...unii de ce pot si le pasa si astii nu pot...

singura sansa sa nu ramana insarcinata e pilula de a 2a zi care inca mai are timp sa o cumpere si sa i-o administreze...ca nu au trecut 72 de ore...bafta..

Ultima oara a fost editat de dark_angel2712 (2012-04-27 10:38:02)

#5 2012-04-27 11:00:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lorin, o fata/ femeie devine fertila, deci capabila sa ramana insarcinata, odata cu prima menstruatie. asta se intampla pe la 10-12 ani. nu are legatura cu a fi virgina sau nu. nici faptul ca ai ejaculat doar "putin" nu face diferenta. exista cateva zeci de milioane de spermatozoizi intr-un ml de sperma. este suficient unul singur pentru a se obtine o sarcina.

daca prietena ta are cicluri foarte regulate, sa foloseasca un calculator al perioadei fertile de pe net. daca a fost sigur inafara perioadei fertile, sa nu-si bombardeze degeaba corpul cu hormoni. daca era in perioada fertila sau nu poate fi sigura, sa foloseasca contraceptia de urgenta ( postinor sau escapelle). se ia in termen de 72 de ore de la contact; cu cat mai repede cu atat mai bine. se ia de maxim 2 ori pe an, deci sa nu va faceti un obicei din asta.

si daca imi mai permiti un sfat... informati-va bine de tot cu privire la ceea ce inseamna sexul, cu accent pe contraceptie si boli. nu este doar distractie, este ceva ce vine la pachet cu multe responsabilitati.

Publicitate

loading...

#6 2012-04-27 12:21:31

kokkinou
Full member

fetelor nu va mai agitati ca el a mai scris si in alt topic si a primit raspuns acolo...inca de aseara, nu cred ca o sa intre prea curand sa mai citeasca...

#7 2012-04-27 12:22:02

sub
Platinum member

Emilya a scris:

ce atitudine?? el a intrebat ceva iar eu i-am raspuns si i-am urat spor, care e problema?

#8 2012-04-27 12:23:46

kokkinou
Full member

ai fost un pic dura cu el...el saracul cred ca e speriat de moarte...dar asa ii trebuie altadata sa gandeasca inainte sa se apuce de treaba...

#9 2012-04-27 12:26:55

sub
Platinum member

dur, nu dura.. sunt mascul smile
normal ca asa ii trebuie, e plin forumul de d-astia

Ultima oara a fost editat de sub (2012-04-27 12:27:12)

#10 2012-04-27 12:31:15

kokkinou
Full member

sorry...stiu ca e plin...si nu numai aici...dar mai tine si de educatia  pe care ti-o dau parintii...dar in ziua de azi nu mai conteaza.odata cu sexul fara cap apare si sarcina si si copii la 13-14 ani,daca nu, apare avortul si bts-uri...si uite asa ai o copilarie de tot rahatul...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.