homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-104

#1958 2012-05-10 09:55:13

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

neata fetele

elena, puss sa stii ca are drepate sonia...dar te inteleg, indiferent ce varsta ai avea, e la fel de greu de suportat cand vezi ca bebe mult dorit nu vine...dar eu daca as sti ca am in fata mea ani intregi in care mai pot incerca, as fi muuult mai linistita si mai relaxata. Insa din pacate sunt contra cronometru...

sonia puss, te inteleg ca simti ca nu mai poti, dar sincer pt noi nu e timp de pierdut si sunt sigura ca nici o pauza nu iti poti da, adica daca crezi ca o perioada poti sa te rupi de tot si sa fii relaxata, atunci da, fa o pauza, dar daca nu....e doar timp pierdut.
Sincer, in locul tau as trage aer in piept si as alege o clinica care participa la Subprogram, de ce nu chiar Medlife daca tot ai inceput cu dr Albu...nu merge pe ideea ca nu mai sunt fonduri atata timp cat inca sunt...dosarul il faci in maxim o luna si nu te costa mai nimic, doar un drum la Bucuresti sa il aduci. Sincer, sunt clinici f bune in Subprogramul asta, ca de exemplu chiar Medlife, apoi Polisano, sau Promed...de ce sa faci fiv cu bani mult mai multi la alta clinica cand sincer iti spun, sansele iti sunt aceleasi...sunt atatea femei care reusesc si in clinicile de stat cu fiv...
Am ajuns la ultima solutie, si stiu cat e de greu, draga mea, stiu ca ne termina psihic...crezi ca eu accept usor asta?? nuuu...sunt varza daca stau sa ma gandesc ca peste 2 saptamani voi incepe procedura, dar stiu ca trebuie sa fac asta pt ca e sansa mea de a avea un copil, si stiu ca fiecare zi care trece, trece in defavoarea mea...stii ca dupa 35 de ani sansele de a concepe se reduc dramatic? Hai iubita, capul sus, scutura-te de praf, ridica-te si mergi inainte, pt ca suntem niste luptatoare. Uite , acum am un motiv in plus sa reusesc, stiu ca daca voi reusi iti voi da si tie curaj. puss

si apropos de fiv...eu nu spun nimanui ca fac asta acum, pt ca vreau sa evit intrebarile indiscrete si sa fiu cat de linistita posibil, dar sincer, daca reusesc, mi-am propus sa spun tuturor cum am ramas gravi, pt ca stiu ca sunt ff multe cupluri care au probleme dar nu vorbesc despre asta, si vreau sa ii incurajez...sa stie ca se poate...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1959 2012-05-10 10:01:49

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

cris puss iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa-ti implinesti visul rugaciune .... foarte frumos ai scris kram

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1960 2012-05-10 10:05:42

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Am vazut Elena ca aseara erai tare descurajata si imi pare rau. Insa subscriu la ce au zis fetele: nu te descuraja, caci esti foarte tanara. Si priveste partea plina a paharului, la faza ca multe fete tinere acum nu au nici o grija in timp ce tu faci anlize si teste etc... Tu vei avea minunea in brate in curand.... iar multe din ele la 30 de ani se vor confrunta cu ce te lupti tu acum. La asta te-ai gandit???? Si atunci pt ele va fi mult mai rau, caci nu vor avea varsta de partea lor, pe cand tu da !!!!
Hai curaj !!!!  Eu am 33 de ani impliniti si nu ma las invinsa, cu 2 sarcini pierdute in ultima jumatate a anului. Din pacate eu nu am avut norocul de a-mi intalni sotul cand eram mai tinerica, caci nu as fi asteptat asa mult. Insa ma lupt sa fiu pozitiva zilnic, imi impun sa fiu ok psihic, desi de cand am iesit din spital evit persoanele cu copii mici si nu merg in vizita, pentru ca nu pot, incep sa plang. Insa va trece si asta, timpul le va rezolva pe toate si am incredere in Dumnezeu ca pana la 35 de ani sa am un bebe plangacios  smile Te   par sper ca ti-am dat motive sa fii mai optimista.
Cristina am citit de testul tau, dar nu iti pierde speranta. Si eu cred ca e posibil sa fie sarcina. Am citit ca vineri vrei sa testezi deci  goodluck
Nu mai retin ce am citit... ma scuzati... dar scrieti tare mult  chicot
Oricum va  puss  puss pe toate....

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1961 2012-05-10 10:10:19

cris8
Insomniac member

parfumel, puss multumesc, da, mi-l voi implini, voi fi mamica pt ca toata viata mi-am dorit asta, si nu ma vad altfel...

madlena, puss mult succes, sa vina bebe repede si sa fie bine totul!!!

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1962 2012-05-10 10:19:44

far_away
Hero member

cris puss Doamne ajuta!

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Publicitate

loading...

#1963 2012-05-10 10:23:00

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

far puss

cris puss iti multumesc pt cuvintele tale,da chiar nu ma vad in stare sa fac nimic.pur si simplu nu pot.stiu ca nu e timp de pierdut,dar nu pot.ma simt paralizata sufleteste.poate psihic refuz FIV ul.cine stie?am trecut prin multe,am avut sperante frante,piedici...acum nu pot nimic.nu ma pot indrepta in nici o directie.iti doresc un bebe asa cum mi-l doresc si mie.Doamne ajuta!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1964 2012-05-10 10:23:13

Madlena06
Hero member

O sa vina bebele Cris8 cu siguranta. Sunt destul de optimista, chiar daca nu mai am 20 de ani, iar datorita acestei increderi, am senzatia ca se va intampla minunea mult asteptata... nu stiu de ce cred asta, e inexplicabil...
Si tie iti tin pumnii  goodluck peste 2 saptamani cand incepi procedura ... sa fie intr-un ceas bun, asta iti urez. Si fii increzatoare, alunga toate gandurile negre, aduna tot ce e pozitiv  puss

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#1965 2012-05-10 10:27:55

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

cris...te imbratisez cu drag...multa bafta cu procedura...la finele ei sa fie scancet de copilasi!
sonia parerea mea daca nu te simti inca pregatita sa iei o pauza...o luna-2 lasa tot deoparte si apoi reia lupta....onca nu s a dat batalia finala! te pup cu drag

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1966 2012-05-10 10:31:13

cris8
Insomniac member

madlena, si eu am 32 de ani...si rezerva ovocitara la limita inferioara, nu mai am mult timp...s-ar putea ca intr-un an sa nu mai am ovule...
da, incerc sa imi adun toate puterile pt aceasta procedura, trebuie sa fie cu rezultat pozitiv smile
e foarte bine daca esti optimista, nu trebuie sa fie explicabil acest lucru smile poate simti tu ceva ceva wink

soniuca, puss daca simti ca acum nu mai poti face nimic, atunci asta e, ia pauza...dar macar incearca sa fii mai linistita kram
adevarul este ca si pt fiv, trebuie sa pleci cu incredere la drum, nu terminata psihic...

amalia puss multumesc

Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-05-10 10:33:02)

#1967 2012-05-10 10:31:18

sonia30
Moderator

amalia puss o luna,doua,apoi ce sa fac?poate va fi tarziu pt dosar si atunci trebuie oricum sa astept pana la anu.

hai ,ca nu va mai bat la cap cu prostiile mele!

cris puss as da orice sa ma linistesc,dar,la cum ma cunosc ,o sa ma linistesc doar cand voiavea copilul meu.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-10 10:32:22)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1968 2012-05-10 10:35:12

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

sonia si daca vin eu si iti dau 2 palme te ridici ?
hai , nu mai pierde timpul, fa cum a zis cris, tu nu ai timp de pierdut , esti puternica , cauta in sufletul tau forta , ridica-te , scutura-te si mergi inainte, nu ai voie sa te opresti acum, NU AI TIMP DE PAUZA
scuza-ma daca am fost dura, dar tin mult prea mult la tine sa te las sa te pierzi asa puss puss puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1969 2012-05-10 10:40:25

Madlena06
Hero member

Cris8 te deranjez cu o intrebare mai personala. Cum ai descoperit ca rezerva ovocitara e la limita inferioara??? Adica cam ce analize ai facut sau ce se face pt a depista asa ceva?? Ca poate si eu ma apropii de situatia asta si habar nu am... de asta intreb.

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-05-10 10:41:51)

#1970 2012-05-10 10:43:49

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Hello, dragutelor!
Va invit la cafeluta, chiar daca soseste mai tarziu. http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18627_10626862-tea-coffee-and-cheese-cake.jpg

Astazi ma simt norocoasa si multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am aflat in tramaviul 41. Desi este tramvaiul cu care merg spre munca. Dumnezeu e mare fetelor si ne pazeste de ce e rau!

Sonia, tare imi doresc sa te linistesti. Stiu ca e greu sa accepti ideea ca solutia voastra sa aveti copil este FIV-ul, insa EXISTA O SOLUTIE. Repeta-ti acest lucru! Chiar daca este greu, trebuie sa multumim ca exista solutii pt probleme.
Ce ai fi facut daca nu exista FIV, daca nu ar fi existat aceasta speranta?
Draga mea, stiu ca e greu. Tu ai primit vestea ca ai nevoie de FIV, eu am primit de atatea ori vestea ca as putea sa raman fara uter. Nu vreau sa compar situatiile, insa crede-ma ca tu stii ca in urma unui FIV ai putea avea copilul tau, copilul vostru. Eu am trait ani cu gandul ca dupa operatie, s-ar putea sa nu mai am uter.
Fiecare problema e unica in felul ei, insa trebuie sa te ridici si sa lupti! Ai aceasta datorie pt viitorul copil! sa lupti!

Cris8, bravo pt ceea ce scrii!

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1971 2012-05-10 10:45:56

far_away
Hero member

rave kram

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1972 2012-05-10 10:52:17

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

rave puss am vazut si eu cu tramvaiul,doamne fereste de asa ceva sad
soni off numai tu sti ce e in sufletul tau,noi te sustinem puss rugaciune
cris rugaciune dupa procedura sa apara bebele tau mult dorit.
moni puss off si tu ai avut o perioada grea
puss pt voi toate

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1973 2012-05-10 10:55:23

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Buna, fetelor!

Nu am scris niciodata aici, nu v-am descoperit cand eram aspiranta si regret tare mult. Dar va citesc aproape zilnic si cam stiu povestile unora dintre voi.

Sonia, pentru tine m-am hotarat sa scriu. Nu ne cunoastem, dar povestea ta m-a impresionat tare. Imi dau lacrimile cand citesc ceea ce scrii si ma rog de fiecare data sa vii cu o veste buna. Simt ca ai fost candva o persoana optimista (poate ma insel, dar nu cred) si pot doar sa-mi imaginez prin ce ai trecut si treci ca sa ajungi la starea de acum. Dar te rog din suflet sa nu renunti la lupta, sa iei decizia care ti se pare cea mai inteleapta la momentul asta, dar sa nu renunti.
Eu cred cu tarie ca exista cineva acolo sus care aude ruga fiecaruia dintre noi si ca acel cineva iti va trimite ceea ce iti doresti atat de mult.
Stiu ca ai mai auzit asta si poate ti se par doar vorbe, dar am simtit nevoia sa ti le spun si sper sa nu te superi pe mine.
Te imbratisez cu drag si ma rog sa te poti ridica de jos si sa-ti continui drumul pentru ca el are un capat si acolo e bebelusul tau!

Fetele va  puss  pe toate si va doresc sa va mutati cat mai repede la burtici!

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1974 2012-05-10 10:55:38

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Elena,  puss este f frumos ca iti doresti copil la aceasta varsta, insa nu sunt de acord ca ai inceput sa iti traiesti viata doar in jurul acestui scop. Desi...sunt convinsa ca aceasta mare dorinta de a avea copil, s-a declansat in urma primei sarcini pe care ai avut-o. Acelasi lucru s-a intamplat si cu mine. Dupa ce am pierdut sarcina, am inceput sa ma gandesc zi de zi la momentul cand voi avea copilul meu.
Totusi, incearca sa te bucuri de anii astia frumosi pt ca tare repede trec si o sa iti para rau ca nu ai stiut sa te bucuri de ei.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1975 2012-05-10 10:56:23

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

katey puss kram

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#1976 2012-05-10 10:58:47

sonia30
Moderator

angelus puss ai perfecta dreptate.dar...

raveca puss cand o sa fiu hotarata la o clinica si simt ca dr de acolo m-ar putea ajuta sa am copilul meu o sa fac FIV.pt ca daca nu am copilul meu din primul fiv,al 2 lea nu o sa mai am bani sa il fac.si atunci o sa mor.

ales puss

katey,iti multumesc puss da,am sperat inocent...odata.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-10 11:00:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.