homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-138

#2604 2012-05-13 02:07:23

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

Somn usor si de la mine si un pupic pentru fiecare pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss
Elena bumti bumti... hjartahjartahjarta

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#2605 2012-05-13 08:44:31

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata puss

Sunt singura care bantuie pe aici atat de devreme cesafac

Buck, iubita puss Sper sa nu ai nevoie niciodata sa fii ascultata ptr lucruri triste, dar daca e cazul- oricand. Uneori ajuta mult sa te descarci! Si stii ca intr-un final va fi bine, nici nu se poate altfel!

Elena chicot sa se prinda bebe mic!

Lavy. tin in continuare pumnii!

Rozi, ce fain ca esti aproape de mare hjarta

Storm, petrecere frumoasa azi ( oricum mie mi se pare ca esti foarte retrasa, abatuta zilele astea). Te puss triplu si sper sa nu fie decat oboseala de acasa!

Va puss pe toate

#2606 2012-05-13 08:53:32

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Neata fetelor !!!! Va ofer cate o cana de coffee  mornincoffee
Am ajuns aseara tarziu acasa, a fost super relaxant la gratar. Chiar ma bucur ca am mers, aveam nevoie de o gura de aer proaspat. Si am primit o invitatie pe week-endul viitor sa mergem la o vila la munte, la vreo 60 de km, pt 2 zile. Si daca reusim sa ne organizam toti vrem sa mergem.
Buck   par  puss
Ioana sa stii ca eu cred mult in genul asta de retete din amestecuri de produse, am mai citit despre diverse boli ce s-au rezolvat asa. Si consider ca si tine ca nu e nimic de pierdut. Ai facut bine ca ai incercat  rock Eu te astept sa mai intri pe-aici, sa ne zici cum mai esti. Stiu ca luni repeti analiza la sange. Tin pumnii sa fie rezultatul exact cat trebe, te astept sa ne zici si noua cum a fost.
A.. am citit ca vrei sa faci eco, nu se vede sigur nimic. Eu am facut la indicatiile dr... dar nu are rost, crede-ma.
Iar in legatura cu medicatia, e mai bine sa astepti parerea unui dr, nu e indicat sa iei asa dupa ureche. Parerea mea. Tu faci cum consideri tu.
Neata Happy   par

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#2607 2012-05-13 08:57:19

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

buna dimineata fetele mele dragi!
ce faceti?
noi ieri am fost la tara la bunica mea sa mai stea a mica la aer si acuma imi pusesem in plan sa o iau de dimineata si sa mergem la biserica ca trebe sa mi se faca mie molifta dar bate pe aici un vantttttt asa ca se amana...
v-am citit aseara, am vazut ca avem graviduta noua, ii urez si eu sarcina usoara si la termen. bine ai venit printre noi ioana!
sa fie cu noroc celor care incearca reteta ioanei, nu strica sa faceti aceasta cura!
buck am citit ca esti suparata, pare rau, ai grija de tine si de copilasii tai!
hell distractie placuta....cum stam cu intarzierea?
cristina speram pana vedem rosu...poate sotul stie mai bine ca tine pe unde si-a lansat gigeii...daca ai facut surecheck e prea devreme sa iasa pozitiv
lavy nu mai stiu daca si de tine am citit ca ai facut test, dar daca n-au venit rosiaticii atunci speram si tin pumnii
rramo pupilici si spor in continuare la invatat...te-ai rasfatat ieri asa cum ne-ai spus?
happy puss
rozi puss
elena puss
sonia puss
angel & co puss
ales puss
mada puss mai stii ceva de ani?poate o sun eu azi sa vedem cum se mai simte
diri, almi puss
va pup si pe voi fete nenominalizate ca nu mai stiu de care nu-mi amintii

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2608 2012-05-13 08:57:29

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna dimineata dragutelor!!!
O duminica frumoasa sa aveti.

Lavy sa stii ca iti spun sincer,eu cand mancam lingura aia in fiecare dimineata,din cauza scortisoarei (care nici mie nu-mi place),mi se facea pielea de gaina,va spun sincer,o scarba,dar am zis,dupa atatia ani si cu sotul handicapat,as fi in stare sa mananc si un cacat(iertati-ma pentru termenul folosit),numai ca sa ma ajute sa raman insarcinata.Mult succes.

Hell sa stii ca nu are importanta,din orice ar fi,eu am luat un borcan de la socri din Albania,si unul mi l-a trimis cumnata-mea(sora sotului meu)din Grecia.Important e sa fie originala,nu ceea din magazine,sa iei de la oameni,sau de la cineva de mare incredere.Mult succes.

Elena ma bag si eu ca musca in lapte,daca tot am intrat in discutie,imi dau si eu cu parerea,cer scuze daca deranjez cu un sfat.La urma urmei tu faci ce vrei,Ioana doar da cu parerea.Eu m-am ajutat tare mult cu temperatura bazala,si nu am cheltuit niciodata bani pe teste de ovulatie.Uite spre exemplu de data asta am 15 zile de cand probabil bebika s-a prins si TB a mea ramane la 37-37,1.Doctorita mea de aici mi-a zis atata timp ca TB ramane sus,bebe e.Mult succes si tie.

Va multumesc la toate pentru urari,abia astept sa ma duc luni la doctor.

Va pup pe toateeee.

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

Publicitate

loading...

#2609 2012-05-13 09:04:50

be_happy
Platinum member

Amalia, ce bine ca scoti papusa la aer! Mai ales la bunica ta, care cred ca o adora!

Madlena, sa va fie de bine gratarul!

Si eu am avut o seara tare frumoasa! Am depanat cu sotul amintiri din anii din urma; am facut planuri.A fost frumos. Am discutat si despre ce vom face daca nu va veni bebe. ( desi speram sa nu fie cazul)
A fost tare placut hjarta

#2610 2012-05-13 09:07:36

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

happy bebe vine si la voi...
da sa stii ca o adora...ieri a dormit puiul meu asa de frumos...dupa 2 zile in care nu prea a dormit mai deloc pe timp de zi, iar vineri noaptea abia la 12 noaptea a adormit, iar baba mea (asa o alint eu pe bunica mea) s-a bagat cu ea in casa, a zis ca-i arata cum se doarme...si au dormit amandoua neintoarse hjarta

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2611 2012-05-13 09:10:06

Madlena06
Hero member

Ma bucur Happy, adevarul e ca sunt anumite momente de liniste, ce trebuie sa le traim la maxim. Voi de cat timp sunteti impreuna?? ... daca nu sunt prea indiscreta...
Noi luna asta facem 1 an de la nunta si in ianuarie 6 ani de cand suntem impreuna. Ce trec anii....
Amalia ce frumos trebe sa fie sa stai cu minunea ta afara  hjarta

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-05-13 09:11:22)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#2612 2012-05-13 09:12:15

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata fete frumoase puss
Buck , distanta, dorul , te face sa te simti abandonata , totul sta pe umeri tai, iar "dracu" pare mai negru decat e , te inteleg ,am trecut prin asta , nu iti spun de cate ori ii ziceam lu al meu prin telefon ca divortez, apoi dimineata imi stergeam lacrimile si rezolvam eu tot , ai grija la cuvinte dure , distanta le inzeceste puterea si devin de nesuportat , apoi vei dori sa te ia in brate sa va impacati , dar bratele lui acum sunt departe , si iar o luam de la capat cu durerea
Tu acum ai si nervi in pioneze cu sarcina , te pup dulce , ai grija de familia ta frumoasa

Va pup pe toate , duminica placuta

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2613 2012-05-13 09:20:32

be_happy
Platinum member

Amalia hjarta ce frumos! Ce frumos si ca ai inca bunica, ca poti trai momentele astea!
Nu stiu daca va fi sa fie bebe sau nu...vom vedea. Cert e ca F m-a linistit cu faptul ca e dispus de multe ca sa ne permitem un FIV ( daca va fi vreodata cazul). Si inteleg ca pana la urma indiferent cum va fi, avem n motive sa fim fericiti

Madlena, suntem impreuna de 7 ani, casatoriti de 1an si 9 luni, dar locuim impreuna de 6 ani.
Multi inainte tie cu sotului si sa fiti feiricit

Angel applause Nu stiam cum sa exprim ce ai spus tu. Dar chiar cred ca distanta e grea, ca problemele se rezolva mai greu fara comunicarea directa, totul pare mai grav!
puss ptr tine, Ana si Mika

Fug sa cumpar una alta bang la ce vreme e afara numai chef de iesit nu aveam

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-05-13 09:25:19)

#2614 2012-05-13 09:31:33

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

buna fete , va poo ,mi-a fost dor de voi!
ioana de ce nu mai faci un test de sarcina?
o cafeluta si de la mineeeeeee

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/58055_enjoi.jpg

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#2615 2012-05-13 09:31:47

Madlena06
Hero member

Angel   par ma bucur enorm ca i-ai scris lui Buck si ma bucur si ce i-ai scris. Mai ales ca si tu ai trecut prin situatia cu sotul la distanta  buga Te  puss dulce si iti urez si tie o dumineca placuta si limbutei  par
Happy multumesc  puss  si voua la fel !! Suntem cam pe-acolo cu anii, caci si noi locuim de 5 ani impreuna, iar civil suntem casatoriti de 2 ani. Si ma bucur enorm pt ca te sustine sotul tau. Stiu cat de mult conteaza. Si sotul meu e la fel si noi am discutat multe pe tema asta si am suportul lui. Ce sa zic... suntem amandoua niste norocoase  rodnar asta e concluzia mea. Spor la cumparaturi.
Amalia   puss  si buburuza
Ioana mai esti???  Mi-am amintit ceva de eco... Mie dr mi-a zis ca la eco o sarcina se vede cand valoarea la beta e mare, parca 1000 minim ar trebui sa fie. Nu stiu daca am retinut bine.

#2616 2012-05-13 09:32:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

cristina puss om vedea ce va mai fi.

storm puss sper sa te simti cat de cat bine azi!

madu puss

buck par sper ca iti revii si vorbesti cu al tau.si veti fi bine!

amalia puss

rozi puss incident e dintele,menstruatia e ca la ea acasa.

va pup puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-13 09:33:35)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2617 2012-05-13 09:32:46

angel_sweety
Platinum member

happy multi inainte fericiti
La noi bate vantul rau
Madlena si voua la fel , sa va iubiti toata viata ca acum

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2618 2012-05-13 09:42:36

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

si la noi bate vantul, am o salcie in fata  blocului si am  senzatia ca o smulge din radacina

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#2619 2012-05-13 09:42:52

angel_sweety
Platinum member

sonia, rozi puss neata
Eu sunt pe telefon , si ma tin greu dupa voi

#2620 2012-05-13 09:43:12

Madlena06
Hero member

angel_sweety a scris:

happy multi inainte fericiti
La noi bate vantul rau
Madlena si voua la fel , sa va iubiti toata viata ca acum

Angel e exact ceea ce-mi doresc si eu !!!!  Multumesc  par  Si voua va urez la fel.
Sonia o dumineca placuta iti doresc !!!
Rozi neata !! Eu ma bag la cafeluta, ca pe-a mea am terminat-o

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-05-13 09:44:24)

#2621 2012-05-13 09:48:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

angelus,neata puss 

madlena,la fel si tie!

eu muncesc si azi.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-13 09:48:49)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2622 2012-05-13 10:14:00

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

buna dimineata fetele. in sfarsit sunt si eu pe acelasi fus orar cu voi...sunt in aeroport bucuresti...astept zborul spre iasi. ce bine e acasa. in sf aud si eu vorbindu se romaneste...am auzit in ultimele sapt cred ca zece limbi va pup pe toate

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.