homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-146

#2756 2012-05-13 20:42:23

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

Au fost numai aceste pastile fara alte folii inainte (am mai luat dar acum 1 an si jumatate).Imi doresc bebelul si sper din tot sufletul sa fie in regula..Multumesc frumos pentru raspuns!

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#2757 2012-05-13 20:44:21

ClaraAngel
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-18

beti,buna,multumesc

rozi esti mortala

Ultima oara a fost editat de ClaraAngel (2012-05-13 20:52:57)

#2758 2012-05-13 20:44:43

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Sa inteleg ca iti place  .. finut rotfl2 .....Rozica puss.... http://buburuza.net/2008/08/miere-si-scortisoara/....
Betty sa stii ca eu m-am gandit la asta .. pentru ca e si Cris8 smile.. mi-as pune Buburuza rotfl2... Rozi mi-a zis asa rotfl2

rotfl2  rotfl2  rotfl2 Ai supt acadea colorata ?????....
Frumoasa pozaa bis  bis  bis  bis

Atunci mergi la medic  sa iti dea vitamine etc,.... ii povestesti ca sa stie si .....Sarcina usoara iubita ... uff.. ce ma bucur hjartahjartahjartahjarta

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-13 20:47:32)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#2759 2012-05-13 20:45:48

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Florentina, eu stiu ca nu-i nici o problema chiar daca ai ramas cand luai anticonceptionale, probbail conteaza si tipul lor.

#2760 2012-05-13 20:47:17

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 clara da ce motive sa urce si-a gasit chicot  chicot  chicot  chicot iarta-ma dar e chiar copil sa creada ca-l lasi sa urce dupa briceag! chicot  chicot  chicot  chicot
nu e acadea fata e inghetata albastra  chicot  chicot  chicot si e super buna  drool  drool  drool  drool  drool
nu se deschide linkul , multam dar o sa caut dupa ce scrie pe link puss
m-a sunat prietena mea  si tumora  de la san e benigna in prima faza, sanul e la locul lui si mi-a multumit ca am fost singura optimista si ca a contat tot ce i-am spus

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-05-13 20:51:29)

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

Publicitate

loading...

#2761 2012-05-13 20:50:29

betty200
Full member

Clara, cum ti-am spu,s doar tu poti analiza situatia in detaliu, sa decizi daca ti-a spus fortat cumva din spate sau din proprie initiativa, am vrut doar sa nu uiti sa iei in considerare asta. Iti doresc multa, multa putere si gandire clara in momentele astea.

Ultima oara a fost editat de betty200 (2012-05-13 21:07:28)

#2762 2012-05-13 20:57:19

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Sa ai si tu un sarman  rotfl2  rotfl2  rotfl2 .. asta imi place .. o merita ce sa mai  chicot

In toata poveste asta ... eu dau vina pe femei ... poate ma injurati dar ata ete nustiu
Daca o femeie se da la un barbat ... mai rar ca el sa refuze.. 
Dar cand o mananca pe una .. face ea pe drq si tot reuseste iar barbatul mai slab de inger.. care gandeste de multe ori cu ce are in pantaloni... scapa in plasa .Pana mai da si de una care nu si-o mai poate lua dupa cap si incearca sa ii mai faca si probleme in familie...

Deci barbatul decat miere iar femeia miere si scortisoara.. cica de cate ori se poate pe zi... pai cu ea in gura stau toata ziua  rotfl2  rotfl2

STERILITATE
Medicina Yunani si Ayurvedica intrebuinteaza de multe secole mierea de albine pentru imbunatatirea fertilitatii masculine. Impotenta la barbati poate fi rezolvata cu ajutorul a doua linguri de miere luate inainte
de culcare. De asemenea, scortisoara este folosita de secole in tarile din estul indepartat de catre femeile sterile sau cu uterul slab.
Femeile care nu raman gravide si-ar putea rezolva problema aplicand cat mai des pe gingii, in timpul zilei un amestec rezultat dintr-un varf de cutit de scortisoara cu o jumatate lingurita de miere. Este important ca amestecul sa patrunda in organism in amestec cu saliva.
Un cuplu din Maryland-SUA si-a pierdut speranta de a avea copii dupa 14 ani de casnicie. Au folosit amandoi miere si scortisoara dupa retetele de mai sus si dupa cateva luni femeia a ramas insarcinata si a nascut, la termen, gemeni.

C ema bucur Rozi .. ca e bine prietena hjartahjartahjarta... sanatate in continuare...
Ce sa stiu eu ca e inghetata .. eu credeam ca e acadea .. sau ma gandi eu repede la ....... acadea rodnar

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-13 21:01:19)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#2763 2012-05-13 20:57:23

ClaraAngel
Full member

beti deci tu esti maya 2003,da?sa am si eu un reper.te stiu.pot sa te rog ceva si sa nu te superi?sa nu te superi,da?mai incolo poti sa editezi mesajul in care mai citat?nu vreau sa ramana pe aici.cumnata mea stie ca intru cu voi pe forum.cu ei nu am discutat nimic despre cele petrecute si nici nu vreau.chiar nu imi doresc sa citeasca aici in detaliu.Beti,nu te superi,nu-i asa?multam

rozi  chicot

florentina,eu stiu ca nu fac rau anticonceptionalele dar intreaba si un dr si fa un hcg.o sa intre mai tarziu fetele care sunt mai pricepute.io numai buna de sfaturi nu sunt

criatina,or fi si femeile de vina DAR el era insurat,aia nu eramaritata.daca el nu are grija de fidelitatea casei,de sotia lui atunci cum te poti astepta ca aia,vaca aia,sa fie preocupata ca eu sa nu fiu inselata de sotul meu?de ce trebuie sa fioe ea cea vinovata?l-a obligat?nu.in momentul in care ea se dadea la el,el trebuia sa ii spuna sa iasa afara ce e insurat.doar el este de vina.el trebuia sa protejeze integritatea familiei,de-aia e barbat,nu sa sara in orice piz..

cristina  chicot auzi acadea  chicot ma faceti sa ma gandesc la prostii.cred ca am slabit 2 kile de ieri pana azi

Ultima oara a fost editat de ClaraAngel (2012-05-13 21:01:41)

#2764 2012-05-13 21:01:15

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 cris eu am stat cu ea in gura toata ziua(de inghetata vorbesc) si am limba albastra , dar de la scortisoaraaaaaaaa zici ca ai mancat altceva chicot  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#2765 2012-05-13 21:01:54

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

cristina28 a scris:

Atunci mergi la medic  sa iti dea vitamine etc,.... ii povestesti ca sa stie si .....Sarcina usoara iubita ... uff.. ce ma bucur hjartahjartahjartahjarta

Multumesc frumos!!Incep si eu sa ma mai linistesc, ca de la primirea vestii pana acum am trecut numai prin valuri de calduri
Abia astept sa mergem la medic!!

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#2766 2012-05-13 21:02:33

ClaraAngel
Full member

beti,o sa editezi,nu-i asa?

rozi,o sa ti se strepezeasca dintii daca stai cu ea in gura toata ziua (la inghetata ma refer)  chicot

Ultima oara a fost editat de ClaraAngel (2012-05-13 21:03:41)

#2767 2012-05-13 21:04:29

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

buna fetele puss

cristina puss pe mine nu ma deranjeaza ca avem numele de user apropiate, mai e o fata care intra rar cu chrys (deci aproape indentic cu mine) smile si care imi e tare draga, pe vremuri intram amandoua zilnic si era amuzant ca toate fetele cand transmiteau pupici ziceau: pupam crisele lol asa nu ne mai enumerau de 2 ori smile

clara, eu nu pot sa-ti spun ce sa faci, dar pot sa-ti spun cum gandesc eu: la 20 de ani eram convinsa ca daca as fi inselata l-as parasi in secunda 2, la 30 si ceva de ani insa nu mai gandesc la fel...asa ca sunt total de acord cu ce a spus rozi.am vazut multe intamplari de genul asta si nu mereu cea mai buna decizie e despartirea...si nu sunt de acord nici ca nu mai poate fi la fel, orice se poate daca e iubire si amandoi decid sa stearga ce a fost urat in trecut. Uite, avem niste prieteni ff apropiati, el a inselat-o, au fost la un pas sa se desparta, pana la urma au trecut peste, le-a luat ceva timp insa...eu zic ca a meritat pt amandoi. Au trecut cam 3 ani de atunci, acum ea e insarcinata, peste 2 luni naste, sunt ff fericiti amandoi iar el se uita la ea ca la soare de cand l-a iertat, pt ca acum apreciaza cu adevarat ceea ce are. Insa un lucru e clar: ori te desparti, ori il ierti si stergi tot cu buretele, nu zici ca il ierti dar apoi ii scoti ochii mereu ca aia nu e treaba...deci orice decizie ai lua, sa nu fie cu jumatate de masura... Eu iti doresc sa faci asa cum vei crede ca e mai bine pt tine, insa nu lua decizii la nervi... te imbratisez cu drag puss kram

va pup pe toate

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2768 2012-05-13 21:06:16

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

M-am intors. 

Clara sad imi pare rau ca s-a intamplat asa...eu nu stiu cum as reactiona..dar as fi ranita in ultimul hal.. sper sa iei cea mai buna decizie

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2769 2012-05-13 21:07:07

betty200
Full member

Clara fara nici o problema, nici nu-mi dau seama de ce am citat, in general nu fac asta, acum ma execut, te pup! puss

#2770 2012-05-13 21:07:27

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

am fost pe afara.cam racaoare.

cristina puss iti multumesc pt cuvinte,da sincer cand esti pus in fata FIV,nu ai cum sa te simti altfel.

clara,intelesei ce e mai important.imi pare rau puss eu consider ca n-as mai putea iubi un om dupa ce mi-ar face asa ceva.mi-ar fi scarba sa ma atinga.nici nu vreau sa ma gandesc.iar de incredere vreodata nici nu poate fi vorba.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2771 2012-05-13 21:08:12

ClaraAngel
Full member

cris,buna.multumesc.ai dreptate.decizia nu o iau la nervi dar imi trebuie o perioada in care sa nu il mai vad,el la fel si sa intelegem amandoi ce s-a intamplat,efectul pe termen scurt si lung si sa inteleaga si el cat de importanta sunt pt el si daca sunt importanta..ca vad ca uitase in ultima vreme.la acest moment nu iau nici o decizie dar trebuia sa il scot din cuib ca sa vada cum e sa umble ca prostu fara rost

soni,elena va pup si multumesc  puss nici eu nu cred ca realizez INCA parca visez,sunt bine.nu ma doboara o (voi edita cuvantul dupa ce cititi)

beti,multumesc  puss

vedeti cum aparu asa deodata cand mi-era lumea mai draga?

Ultima oara a fost editat de ClaraAngel (2012-05-13 21:14:39)

#2772 2012-05-13 21:10:39

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

sonia puss

clara, puss e cel mai bine asa...iti trebuie si tie o perioada, sa vezi cum reactioneaza el, cat lupta pt tine...si sa poti lua o decizie cand te mai linistesti.

si ca o paranteza...mor pe astea care incearca sa desparta un barbat insurat  diablo  daca le-a placut sa se incurce cu unul ce are acasa o familie, ar trebui sa stie ca pt el nu valoreaza mai nimic...

Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-05-13 21:14:35)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2773 2012-05-13 21:12:44

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Subscriu la ce a scris cris...o pauza v-ar ajuta sa intelegeti ce vreti sa faceti in continuare

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2774 2012-05-13 21:12:52

ClaraAngel
Full member

nu am varsat o lacrima.sunt incordata ca un arc

sper sa il ajute.in cuibul meu nu mai are ce cauta

Ultima oara a fost editat de ClaraAngel (2012-05-13 21:13:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.