homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-150

#2832 2012-05-13 22:40:19

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

rozi hell e la probabil la petrecere, azi a fost nasica smile
cristina puss pare rau pt urati. mama lor de urati box cred ca si pe mine ma viziteaza supa nu cred ca scap
noapte buna fetelor care s-au bagat la nani

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-05-13 22:41:38)

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#2833 2012-05-13 22:40:25

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Bety of draga de tine  par te-ai descarcat si tu de stresul acumulat. O sa se implineasca acea dorinta, ai sa vezi, mai devreme sau mai tarziu, dar fii sigura ca se va implini !!! Sa nu ai dubii, caci atragi asupra ta energie negativa, te inconjori de ea si-atunci influentezi sa fie asa cum zici tu. Stiu ca poate suna paranormal, de fapt asa si suna  chicot  dar eu am testat pe pielea mea asta.
Am o prietena care a facut o gramada de cursuri din astea spirituale si cand am mers in tara prin 2009 am ramas uimita de ce mi-a zis si nu am crezut nik. Ma uitam la ea si credeam ca abereaza, pana nu am aplicat pe pielea mea, ca sa vad ca pot influenta in bine destinul meu. Apropo si ea tot pt un copil a inceput sa creada in chestia cu energia pozitiva.
Mirabela sincer acum nu imi vine in minte nimic sa te intreb. Oricum te gasesc pe aici si zilele urmatoare, nu???
Cris8  par
Rozi noapte buna
Cristina mergem inainte !!! Nu te lasa. Si uite luna asta poti incerca cu mierea de albine. Nu e nimic de pierdut.  puss
Ioana am vazut barza.. super avatar !!!! Ne auzim maine  par

Noapte buna tuturor !!! Somnik pufos  wave ... ma retrag si eu...

Ultima oara a fost editat de Madlena06 (2012-05-13 22:41:35)

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#2834 2012-05-13 22:40:26

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Cristina  uite asa am luat eu : Eu am luat cate 1 lingura mare de miere de albine(de casa,sau cumparata de la cineva de incredere),in cescuta de cafea o amesteci cu scortisoara,aproximativ cat varful unui cutit,sau o jumatate de lingurita de cafea.Se amesteca si se ia pe stomacul gol in fiecare dimineata.
Daca sotul nu are probleme poate sa nu ia,nu e problema,dar nici nu are ce sa-i strice.

Lavy multumesc de informatie acum am vazut.

Pup la toate.

Asta ma termina,am ras ca proasta singura   rotfl2

par  par  par  kram  kram  kram  sover   wave

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#2835 2012-05-13 22:43:40

lavy20
Sr. member

ioana rotfl2 rotfl2 rotfl2 rotfl2

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"

#2836 2012-05-13 22:51:22

mmirabela
Full member
De la: IT
Inregistrat: 2008-07-14

ioana  puss bafta cu tratamentul...sa dea domnul sa dea rezultat smile
madlena  puss sigur ne vedem aici  smile
lavy, cris, rozi ,cristina, betty va pup pe toate
nopate buna wave  puss  puss  puss

Publicitate

loading...

#2837 2012-05-13 22:59:06

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 Sunt amuzante Ioana...  bis  bis  bis  bis  bis  bis
Si pentru tine avem - gravida puss

Multumesc mult... eu deja ma vedeam cu ceasca de cafea langa mine plina de miere si scortisoara ..  rotfl2
O sa ia si el, inca nu stim ce ne impiedica sa avem un bebe dar cum spui si tu rau nu ii poate face .
Noapte buna Mirela,
Madle ....mergem mai departe cu incredere, speranta..... mai cadem noi cateodata in vreo groapa... ca mai sunt si strazi prost asfaltate... dar ne ridicam, ne amintim ca  trebuie sa ajungem in acel loc....Noapte buna dragele mele care au plecat la somnic.  sover  sover

Ioana  retas  retas  retas  retas

rotfl2  rotfl2 am fugit la baiee

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#2838 2012-05-13 23:04:11

lavy20
Sr. member

m-a mancat in *** sa ma spal cu sampon de la avon. am facut matreata  disperat  disperat  disperat  nu am avut niciodata  box  cum naiba scap de ea?  supa
cristina si mie imi place asta  retas retas  retas

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-05-13 23:04:44)

#2839 2012-05-13 23:16:27

cristina28
Hero member

Lavy eu o singura data in viata am avut matreasa .. am folosit H&S... e dupa mine cel mai bun.. al meu il foloseste tot timpul... cum nu-si da cu el face matreata....

Rozi  retas  retas  retas
rotfl2  rotfl2  rotfl2
Ma relaxai putin in baie ...

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#2840 2012-05-13 23:16:34

lavy20
Sr. member

fetelor hai sa va arat ceva interesant rotfl

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-05-13 23:45:31)

#2841 2012-05-13 23:18:50

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Asa este fetele mele dragi, mergem mai departe cu optimism.

A da, am uitat sa va spun, dincolo de faptul ca, asa cum am spus, luna asta am facut tot ce a tinut de mine si cat mai corect posibil pentru a reusi bebel (am parcurs chiar si 300 km pana la al meu ca sa punctam corect la ovulatie), cand ma intorceam cu masina, minune mare: am vazut o barza in carne si oase, mai mult decat atat era si in zbor, avea ceva in cioc de mancare pentru pui, am vazut-o asa in plinatatea deschiderii aripilor gata sa aterizeze pe stalpul pe care avea cuibul (venea cu fata si aripile deschise in directia mea) deci am punctat pana si partea de superstitie luna asta nu doar chestiunile obiective.

Cand am intrebat dr., dupa ce am facut eco si am vazut ca s-a spart foliculul, care-s sansele sa fie bebe mi-a raspuns: procentul de a procrea la specia umana este de 25%, deci o femeie fara probleme cu un barbat cu o sperma perfecta care au contact in perioada ovulatiei au sanse de 25% sa procreeze ... atunci am inteles cat e totusi de greu sa se intruneasca toti factorii si chiar si daca toti sunt ok tot doar odata din 4 cazuri se soldeaza cu bebe.

Lavy este la farmacie un sampon Nizoral, cumperi un flacon si te speli cum scrie la instructiuni si garantat scapi de matreata si stopeaza si caderea parului, in plus este foarte ok la miros si se foloseste doar o picatura mica.

Ultima oara a fost editat de betty200 (2012-05-13 23:21:42)

#2842 2012-05-13 23:25:54

lavy20
Sr. member

betty am nizoral in casa, il foloseste al meu. azi m-am spalat cu clear, tot al sotului tongue o sa incerc si nizoralul
25% ??? doamne supa , atunci cum naiba se face ca fetele care nu vor bebe, sau mai grav, care sunt violate, raman insarcinate? cum e viata asta, primeste cine nu vrea, bebe apare unde nu trebuie supa

#2843 2012-05-13 23:46:06

cristina28
Hero member

Lavy, prima oara uitandu-ma la vedeo am crezut ca aia nu are ceface cu oja .... si se plictiseste al drq de rau rotfl2  rotfl2  rotfl2 ... dupa cand am vazut de fapt ce poate sa faca un pahar de apa cu niste picaturi aruncate acolo  wow .. frumos... iar in alt video am vazut cum baga direct unghea si ii iesea modelul. puss
Bety , doctorul ala nu prea stie ce vorbeste...nu-l baga in seama ..  puss
Cat despre "efortul" de a face bebe exista in fiecare luna, sanse mai mici sau mai mari... dar Bebe  bebe vine cand vrea el ...  puss

Da.... cat despre barza , am vazut ieri si eu una.. nu stiu unde se ducea .. dar l-a mine nu a venit...

Bety .. ai sa vezi ca si noi avem berzele noastre... si daca nu ma duc si iau una si tot o fac a mea.. punish

#2844 2012-05-13 23:47:27

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

stii cum se face Lavy?, noi stim doar de cele care raman fara sa vrea dar celelalte care nu vor si nu raman sunt mult mai multe, la fel si cu bietele violate, majoritatea nu raman gravide doar cateva exceptii asta constituind un subiect fierbinte care se transmite mult mai rapid deci suntem tentati sa credem ca se ramane foarte usor insarcinata.

Uite si eu am ramas in 2003 insarcinata cu sterilet care e printre cele mai sigure metode contraceptive 99%... iar acum de 3 luni pauza desi facem la liber ... dreptate-i in lumea asta?

#2845 2012-05-13 23:59:48

lavy20
Sr. member

asa e betty, ai dreptate
cristina rotfl2 eu nu stiu sa fac modele pe unghii, asa ca mi-ar prinde bine sa incerc metoda asta

#2846 2012-05-14 00:00:37

cristina28
Hero member

Bety iubita, te simt foarte suparata si nu trebuie sa fi asa... se zice ca unui cuplu perfect sanatos ii trebuiesc 6 luni un an sa conceapa un bebe... asta intretinand relatii de 2-3 ori pe saptamana..plus altele
Eu recunosc ca nu tot timpul pot pentru ca nu sunt aproape de al meu in fiecare seara ... si cateva luni le-am pierdut din cauza asta ... mai sunt si factori de stres ,oboseala... care pun piedica foarte mult... dar trebuie sa fim puternice..increzatoare  ca numai asa vom reusi
Daca stam sa ne intrebam unde-i dreptatea ,de ce sunt copii  (ah ca ma doare numai pronuntand) omorati si aruncati...etc...nu ajungem decat sa ne facem rau ... iar acel rau nu rezolva nimic bun in dorinta noastra.

Eu incerc dar sa ma simt in stare buna numai ca n-am unghii sa pun modele alea.... dar stai s-o vezi pe Rozi maine daca vede .... e calare pe situatie... pardon pahar si oja  rotfl2  rotfl2  rotfl2

bang  bang  bang  bang Parca am scai la kilograme .. disperat  disperat  disperat 60kg  bang  bang

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-14 00:11:01)

#2847 2012-05-14 00:20:04

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Fetelor, am vazut ca discutati aici despre un tratament cu scortisoara. Mare atentie! Ceea ce se vinde la noi sub denumirea de "scortisoara" nu este scortisoara, ci o alta planta (cassia), asemanatoare dar care nu are nici pe departe efectele benefice, si este chiar periculoasa, poate duce chiar la blocaj renal. Daca pui ocazional in prajituri nu-i bai, desi ar fi de dorit sa nu, bineinteles, dar sa o iei ca tratament nu-i in regula. Scortisoara adevarata tb sa aiba pe pachet cuvantul "Ceylon" si se gaseste foarte greu. eu am gasit doar de la firma sonnentor si doar in unele plafaruri. Cautati pe google "cassia cinnamon vs ceylon cinnamon" si gasiti multe linkuri pe tema asta.

De pe wikipedia:
Due to the presence of a moderately toxic component called coumarin, European health agencies have recently warned against consuming large amounts of cassia.[21] This is contained in much lower dosages in Cinnamomum burmannii due to its low essential oil content.[citation needed] Coumarin is known to cause liver and kidney damage in high concentrations. Measurements of coumarin in ceylon cinnamon are lower than those in cassia.[22]

Ultima oara a fost editat de Rose (2012-05-14 00:22:49)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2848 2012-05-14 00:34:26

cristina28
Hero member

Rose puss... foarte interesant si bine de stiut... chiar nu stiam ca de fapt e foarte foarte diferita.. are si culoarea mai deschisa... iar dupa cum citi in Germania e interzisa... presupun ca in alte multe tari la fel.
Pe tubul meu de scortisoara nu pune indicatii, detali... scrie scurt Scortisoara .

Multumesc mult Rose.

#2849 2012-05-14 00:41:39

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Uita-te unde-i produsa. daca-i Indonezia (sau orice altceva in afara de Ceylon) este cassia. Scortisoara adevarata este doar din Ceylon.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2850 2012-05-14 01:00:41

cristina28
Hero member

coumarin /cou?ma?rin/ (koo?mah-rin)
1. a principle extracted from the tonka bean; it contains a factor, dicumarol, that inhibits hepatic synthesis of vitamin K?dependent coagulation factors, and a number of its derivatives are used as anticoagulants in treating disorders characterized by excessive clotting.
2. any of these derivatives or any synthetic compound with similar activity.
coumarin
[ko̅o̅′mərin]
a class of orally active anticoagulant agents with warfarin as its prototype.
indications It is prescribed for prophylaxis and treatment of thrombosis and embolism.
contraindications Known hypersensitivity to the drug prohibits its use. It is not prescribed to patients who are at risk for hemorrhage or who are pregnant.
adverse effects The most serious adverse reaction is hemorrhage. Many other drugs interact with this drug to increase or decrease its effect.
Mosby's Medical Dictionary, 8th edition. ? 2009, Elsevier.

6. Lee A, Levine M, Baker RI et al. Low-molecular-weight heparin versus a coumarin
for the prevention of recurrent venous thromboembolism in patients with cancer. N
Engl J Med 2003; 349: 146?153.

Pe asta a mea nu scrie Ceylon... zilele astea caut sa vad daca se gaseste pe aici.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.