homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-53

#989 2012-05-06 15:13:46

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

elena puss cand am inceput lucru la bebe,nu am crezut ca dupa 2 ani sunt pusa fata in fata cu ultima solutie-FIV.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#990 2012-05-06 15:19:11

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

soni poate solutia asta va fi cu bebe.pana la urma mai cinteaza ca e ultima daca va fi ultima si cu reusita ?cand vei tine bebelul in brate vei spune ca asta e minunea care l-a adus pe lume , si nu ultima solutie
fete ma ba la somnik
pooop

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#991 2012-05-06 15:25:49

sonia30
Moderator

rozi,nimeni nu iti garanteaza ca FIV ul iti aduce copil!!!ba chiar am citit ca unii dr le spun pacientelor ca FIV 1 nu are mari sanse.ca sa evite depresia.deci...nu e asa usor sa fii in fata ultimei solutii.cand stii ca FIV 2 cine stie daca il faci.traim in romania.nu e nimic gratuit.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#992 2012-05-06 15:27:01

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Of Sonia, ce m-as bucura sa te vad fericita, totul sa se termine cu bine kram
la mine e urat ca e ambiguu, nu inteleg de  ce nu raman. Acum fac tratamentul asta anti prolactina, si chiar daca nu inteleg cu ce m-ar ajuta, eu avand ovulatie.... iau foarte optimista tratamentul, abia astept sa-l termin si sa fac din nou analiza...parca-parca un mugurel de speranta a aparut iar..

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#993 2012-05-06 15:42:44

sonia30
Moderator

elena puss multumesc.acum nu mai cred nimic,inca ma caut pe jos.mult succes cu tratamentul goodluck

Publicitate

loading...

#994 2012-05-06 16:02:56

elena.plahatca
Addicted member

Sonia, multumesc puss

tocmai am scris pe un site de specialitate...cand nu gasesc raspunsuri aici, scriu acolo si imi raspunde un doctor. Am intrebat daca prolactina putea fi un motiv de infertilitate avand in vedere ca eu am ovulatie. In cateva zile ar trebui sa imi raspunda.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#995 2012-05-06 17:10:38

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele! puss constanteni..
Acum au plecat si ultimii musafiri, gratarul a iesit bine, tortul a fost bun, Eric doarme, iar eu imi odihnesc putin burtica ca sunt rupta..smile
Sonia, vrei sa-ti zic eu de ce nu vine bebe?Pai iti zic, chiar de te superi pe mine si nu-mi mai vorbesti..Daca ambii dr au zis ca spermograma nu-i rea, atunci e singurul motiv plauzibil...STRESUL TAU! Termina cu FIV, IA..etc..linistiti-va, lasa-l pe al tau in pace cu fumatul, ca probabil si el tot de stres face asta, si lasa gandurile negre si ideea bine implantata in creierasul tau ca nu poti avea copil..arunca-le la cos pe toate si fa seeeexxxxxxxxx.......pana nu mai poti sa mergi, detasat, vesel, liber, fara temperaturi, analize etc..Pun pariu pe ce vrei tu ca in maxim 2 luni o sa ai burtica!!!!!Eu te puss de o mie de ori si te tin in brate si te sustin in ce vrei tu, dar te rog sa uiti de "eu nu pot avea copilul meu"..TE ROOOOGGGGGG!!!!!
Elena, da, prolactina poate fi motiv de infertilitate..Am o prietena buna care are prolactina mare si i-a zis clar dr ca trebuie sa faca tratament sa o scada si apoi sa vina bebe...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-05-06 17:11:54)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#996 2012-05-06 17:49:00

Missy005
Hero member

sonia  daca nimeni nu iti garanteaza nimic , pentru ce mai faci analize?pentru ce te zbati?ca in inima ta exista o speranta ca vei avea un copil sau ca sa-ti confirme toti ca nu vei avea un copil?eu zic ca e prima varianta , ca in adancul inimii tale tu inca mai speri ca vei avea un copil.
Ceea ce vreti sa faceti de acum mai incolo este decizia voastra , dar in ritmul in care tu te superi la orice vorba buna pe care omul incearca sa ti-o spuna , la felul in care esti tu de doborata , pai , iubita mea , si aia 2  spermatozoizi pe care ii are sotul tau buni  o iau la goana pentru ca tu esti prea incordata , iar restul de 2  is ametiti de oboseala ta , si inca 2 sufocati de  neincrederea ta , si inca 2  niencrezatori ca pot ajunge la destinatie de neincrederea ta!
sonia , nu vei avea niciodata nicio sansa sa ramai gravida in starea in care esti, niciodata, daca nu incerci sa te linistesti nu vei avea niciodata un copil.
De-asta eu  m-am detasat pentru ca ajunsesem sa ma intrebe lumea ce mai faci , iar eu tipam si incepeam sa plang de parca m-a injurat cineva.Stiu si te inteleg prin ce treci, si eu trec si fetele la fel, dar noi iti spunem o vorba buna , dar tu trebuie sa te detasezi  , intelegi? la fel , iti spun si eu, daca te superi pe mine  , eu tot aici sunt!vrei sa fiu sacul tau de box?tot aici sunt !de mine nu scapi , orice ar fi , pentru ca sunt aici ,si daca ti-am spus ce ti-am spus este din dragoste !din respect!ca sa te incurajez!

puss puss puss

#997 2012-05-06 17:56:04

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Am ramas singurica , al meu a plecat... dar va am pe voi hjarta puss
Ma apuc sa vad citesc puss

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#998 2012-05-06 17:58:47

sonia30
Moderator

buck puss in primul rand-azi e ziua ta?ca sunt pe dinafara cu tot.in al 2 lea rand,sperm noastra nu e nici pe departe buna,dr au vrut sa fie optimisti.oricum,iti multumesc pt ca stiu ca esti langa mine.

rozi,nu ma supar,dar vreau sa iti zic ceva-nu se ramane usor gravida cu spermatozoizi majoritatea cu forme anormale.si saracii spermatozoizi nu de-asta nu imbratiseaza ovulul meu,pt ca sunt eu stresata.si suparata.tu nu treci prin aceeasi situatie,nu trebuie sa faci FIV ca sa ai copil,nu trebuie sa te zbati,sa muncesti non stop ca sa pui un ban deoaprte,nu trebuie sa traiesti zilnic cu gandul ca fara FIV sansele sa ramai gravida sunt de 3%,ca cu FIV sunt maxim 40%,ca,ca,ca....daca poti tu sa te detasezi,bravo,eu traiesc zilnic cu durerea si frica ca nu o sa am niciodata copilul meu.iti multumesc pt gandurile bune,dar asta sunt eu.fetele vechi ma stiu.nu ma prefac puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-06 18:01:14)

#999 2012-05-06 18:08:55

Missy005
Hero member

soni   inca nu am ajuns in stadiu de FIv da mai stii? mai stii ce va fi? ce va mai fi si cu mine? 
vrei sa stii parerea mea sincera? eu cred ca tu vei ramane fara fiv si alte minuni , vei ramane insarcinata cand vei aveam un moment in care sa te linistesti , si-l vei avea ,
  vei vedea
eu nu am spus nicodata ca te prefaci, nu stiu de unde ai inteles tu asta, am spus doar ca esti prea incordata si doborata si nu-ti face bine, atata tot
te poop

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-05-06 18:13:46)

puss puss puss

#1000 2012-05-06 18:15:04

sonia30
Moderator

rozi,nimeni nu stie ce va fi inca de cand incepe lucrul la bebe.dar ce voiam sa zic este ca eu incerc deja sa diger situatia-FIV!eu nu cred ca am sanse reala sa raman natural.dar who knows?nu sunt Dumnezeu.

#1001 2012-05-06 18:17:11

elena.plahatca
Addicted member

Buck puss da, prolactina este un motiv de infertilitate pentru ca din cauza ei poti sa nu ovulezi. Dar eu am ovulatie, si nu stiu daca poate avea cumva si alte efecte in afara de impiedicarea ovulatiei. Pentru ca daca nu are si alte efecte, atunci trebuie sa continui investigatiile...

Pup restul fetelor puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1002 2012-05-06 18:26:55

bucklucica
Hero member

Sonia, nu e azi ziua mea, dar azi am tinut-o in familie, pentru ca duminica erau toti acasa..Ziua mea e marti..
Elena, atunci daca ovulezi, nu vad de ce sa afecteze prolactina..nu ma pricep...puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-05-06 18:27:58)

Eric 3 ani si 7 luni

#1003 2012-05-06 18:27:44

Missy005
Hero member

buna elenush , poop
cris la noi a inceput sa tune  cesafac  cesafac  cesafac  cesafac
soni  nimic nu e intamplator , eu sa te cunosc pe tine atat de neincrezatoare sau tu sa ma cunosti pe mine atat de increzatoare, acuma  eu am invatat ceva ca te-am cunsocut pe tine , sa nu mai cad niciodata intr-o asemenea durere, sincera sa fiu acum cand te vad pe tine , ma vad pratic pe mine  acum 2-4 luni , 1 an mai exact de la operatie in coace , eu am zis in februarie ca asa nu voi mai ajune indiferent de ce se va mai ivi , pentru ca vreau sa ma bucur de sotul meu , asa cum este el, de casnicia nostra si de elevii mei, si de viata care mi-a dat-o dumnezeu , asa cum este, ca ce a fost ieri nu voi mai avea si nici nu mai pot schimba nimic ,
asa ca te inteleg, da , nu am situatia ta , asa este , dar daca dz.ti-a dat tie de dus , inseamna ca  a stiut ca esti mai puternica decat mine .

puss puss puss

#1004 2012-05-06 18:32:01

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Clara, o sa fie totul bine puss, imi pare rau pentru ce s-a intampla sad Te asteptam  kram
Rozi , te invidiez rotfl2.... cu 4 barbati la pescuit  chicot .... sincer ador sa merg la pescuit, anul trecut mergeam mereu dar anul
asta cum lucrez in wk nu pot ... sad
Elena si eu iau acid folic de 6-8 luni.. imi mai scapa zile dar atat timp cat apar si uratii ... nu vad o problema.
Cris pusspusspusspusspuss  kram  kram  kram
Hell puss.. mai ai febra tongue ? tongue
Ele si eu am facut dieta aseara rotfl2 eram la 12 noaptea in bucatarie mancand pui cu maioneza si coca cola rotfl2...
m-am uitat pe pereti pana la 2 rotfl2
Angelus puss si limbuta frumoasa puss... ne pregatim de chef mare hjarta... suntem harnici ... ce sa mai felicitari pusspuss
Rozi cred ca cu 2 teste pozitive esti deja calare pe "situatie "   visslar .... succes iubita.. la cotaiala  sexinpat
Cred ca ajung eu sa fac test inainte ta Tya  rotfl2 ... eu il am programat pentru ziua 9 hjarta... e ziua sotului  si ..off..
sper sa ii fac un cadou...FRUMOS cu 2 liniute hjarta hjarta hjarta hjarta
Ce iti pot spune Tya ca temperatura care o ai pana acum nu e de mentruatie.. smile  -----> gravida
Ami si printesica pusspusspusspusspuss
Sonica puss
Lavy puss
Miha puss
Mada puss sper ca esti mai bine.. psihic cu siguranta esti foarte bine hjarta
Buck , Eric si puricelul pusspusspuss
Onu puss ,Muco puss.. si pentru toate fetele multi pupici  puss  puss
Kame pupici pusspusspusspuss

Mie mi-a crescut temperatura.. ala mic deja incepe sa imi dea mici intepaturi  rotfl2 , sanii ii simt mai de Pamela Anderson rotfl2...
simt partea pelvina foarte tare
.. si al meu mai imi pupa si burta  dumbom si vorbeste cu fiso.. il intreaba daca e acolo rotfl2...
Eu miercuri, 11 zile DPO fac test sa vad ce-o iesi sau sa imi revin putin cu picioarele pe pamant rotfl

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-06 18:38:07)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1005 2012-05-06 18:34:33

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

hello puss
un mare puss pentru soniut puss

So where is the passion when you need it the most...

#1006 2012-05-06 18:37:16

bucklucica
Hero member

Cristina puss Ce grafic fain ai!!!Eu zic sa incerci test si maine dimi ca tre sa iasa o urma acolo, iar miercuri fa un beta, ca e sfant..
Ce a patit Clara???
Ce mai stiti de Any?
Kame puss

Eric 3 ani si 7 luni

#1007 2012-05-06 18:38:36

Missy005
Hero member

buna kame ,  te poop si pe tine si pe soniuca ,
cris , ms , daca nu mai fac fata cu al meu sot  mi-l imprumuti pe-am tau , ca de cand eram la pescuit nu stiam care-i treaba , caaaa iesea ceva cu 4 barbati noo???? rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
hell, fete?pe unde sunteti dragele mele?

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.