homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-70

#1312 2012-05-07 22:04:37

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

rozi, din pacate nu voi avea net sad
va pup de pe acum pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss si la intoarcere big_smile

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1313 2012-05-07 22:07:53

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

lavy el asa a zis ,  dar nu stie sigur supa  supa  supa  supa a zis sa ma feresc

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1314 2012-05-07 22:09:43

Madlena06
Hero member
Inregistrat: 2012-02-13

Buna seara !!!! Am ajuns si eu acasa, am incercat sa citesc ce ati mai vorbit... dar sunt atatea paginiiiii... ca am renuntat  chicot
Oricum in alta ordine de idei vin cu vesti bune de la eco  happy Dr a zis ca chisturile sunt foliculare si e posibil ca la urmatoarele 2-3 CM sa dispara asa cum au aparut. Nu trebe sa iau nici un tratament nimic si nici nu mai trebe sa fac nici o analiza in urmatoarele 2-3 luni ... ioi fac si eu o pauza si nu mai vad doctori  chicot
A zis ca ne vedem peste cateva luni cand incep sa prestez pt bebe. Insa acum el e multumit de cum a decurs recuperarea mea. Deci pot sa ma relaxez si eu cateva luni  happydance
Cristina sper sa iti fi pocit sotul meu graficul  puss
Hell, Buck, Raveca   puss  si la restul fetelor  puss  puss  puss
Nu stiu cat mai stau in seara asta pe net... vreau sa serbez vestea cea buna cu sotul, asa ca va urez o seara placuta la toate.

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe
Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama  hjarta

#1315 2012-05-07 22:11:56

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

pai atunci nu lua tratamentul rozi. incearca la medicul despre care vorbeai , du-te si la el sa vezi ce si cum. e in joc sanatatea ta. eu la asta ma refeream , sa iei legatura cu medicul care te-a operat sa iti zica daca tratamentul ti-a provocat tumoarea, dar daca el  deja ti-a zis asta , eu zic sa nu il iei

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#1316 2012-05-07 22:12:41

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

fete azi n-am apucat sa stau deloc cu voi dar v-am mai citit printre picaturi
tya pare tare rau de urati
cristina la tine mai avem o speranta
sonia ce ma bucur sa te citesc increzatoare! sa te trezesti in fiecare zi si sa vezi ca soarele straluceste! felicitari pentru hotarare si determinare si sper sa gasiti repede echipa de doctori care sa va ajute!
happy sper ca se simte mai bine socrul tau...mama mea are destul de des tensiunea 22 cu 12 sau 12...dar e mai rau daca i-a crescut dintr-o data
rozi...ce fel de doctor e ala care iti da un tratament si nu tine cont de istoricul tau medical? eu zic sa mai ceri o parere
mada ma bucur ca esti din ce in ce mai bine...si ca de asta seara de vezi pregatita de dunga-dunga.. a si imi amintesc ca si la time sotul a avut o presimtire de genul...si sa nu mai zic la mine ca eu am zis din momentul in care sotul si-a bagat gigeii la outul meu ca asta e seara in care am rams gravida...deci se poate ca sotul tau sa stie el ceva
angel si fetele puss
time si fluturasul puss
moon puss kram
veve puss
ales puss
raveca puss
hell ...nasico...te pup
elena, miha, valy, cris8, muco, buck puss

am vazut ca e si burtica noua dar nu i-am retinut numele...oricum sarcina usoara si la termen

va imbratisez cu drag

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2012-05-07 22:14:46)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

Publicitate

loading...

#1317 2012-05-07 22:14:35

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Ce veste buna Madlena hjartahjartahjarta...... merita sarbatorita pusspuss..
Eu mi-am taiat unghiutele astept pe Rozi sa mi le faca mumos tongue
Imi pare rau Rozi ca-ti facui pofta de ceva dulce sad....
Ami si buburuza mica si frumoasa hjarta puss hjarta.. Sunteti bine ?
Calculatorul meu nu stiu ce are .... mai degraba bateria... ma anunta ca trebuie sa o inlocuiesc si ca se poate stinge in orice clipa pc-ul sad

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-07 22:16:36)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1318 2012-05-07 22:19:31

lavy20
Sr. member

madlena ma bucur pentru tine happy
amalia puss

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"

#1319 2012-05-07 22:22:56

Madlena06
Hero member

Multumesc Lavy   puss  Am vazut ca tie iar ti-a disparut linia trasata de fertility.
Da Cristina sarbatorim astazi. Gata cu vestile rele, de-acum numai vesti bune  dance

Doamne rugaciune iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra bebe

#1320 2012-05-07 22:25:12

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

lavy puss
cristina da suntem bine...fata doarme acum si ma pregatesc si eu sa merg ca azi nu m-am odihnit deloc. fetita mea creste a facut falcute, a luat saptamana trecuta aproape 300 de grame...probabil a avut puseu de crestere. in rest...mai plecm la plimbare, mai smiorcaim... de-ale casei

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1321 2012-05-07 22:25:27

Missy005
Hero member

vrei unghiute cris , hai la mama ca ti le fac acus
amalia din pacate nu e singuril care nu tine cont de istoricul medical , am mai fost si la altii care au "repetat" faza cu ,ia ca nu patesti nimic , dar daca citesti prospectul la duphason sau utrogestan vei vedea ca scrie negru pe alb , in fine , asta e tratamentul pe care corpul meu nu-l accepta
lavy nu stiu ce sa fac , poate o sa ma risc pana la urma ce-am sa fac?o sa mai cer luna asta 1-2 -5 pareri si o sa iau o decizie in sensul asta
dar e jale ca daca dcid sa-l iau risc , si mai e o chestie , pai daca la mine progesteronul e ok de ce-mi dai frate medicamente care sa suplimenteze ce?ca am progesteronul ok , sa-mi dea ceva ce n-am , ce nu e bine nu?????????
la mine in ziua 4 FSH-ul a iesit micut dar in ziua 14 sau cand se mai face era bun , nu mai stiu ce sa zic , o sa iau o decizie pana la urma
cred ca iau doar closty si nu iau panarama aia de utrogestan , ca daca se produce ovulatia tre sa vina , zic si eu  nustiu  nustiu  nustiu ca am intrebat de ce-mi da utrogestan si a zis ca sa se fixeze sarcina  nustiu
in fine 2 vorbe -nu rezolv nimic
multumesc fete  de grija si sfaturi , va iubesc si va poop
madlena bravoo applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause

puss puss puss

#1322 2012-05-07 22:25:31

lavy20
Sr. member

da, madlena, a disparut sad pentru ca azi mi-a scazut temperatura. am incercat sa bag o temperatura mai mare si imi aparea linia la loc. fertility zice ca s-ar putea sa nu se fi produs ovulatia... dar daca maine imi creste temperatura apare linia la fel cum a fost...

#1323 2012-05-07 22:26:42

Missy005
Hero member

lavy poate maine creste temperatura , ovulatia masi o scoatem noi la capat punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish
eu daca imi bag aceeasi temp ca azi maine imi  traseaza ovulatia , dar mucusul e cremos, cervixul este mediu, sanii sunt flescaiti ca la babe , doar testele sunt pozitive
in rest niciun semn nu-mi arata ca as ovula  nustiu  nustiu  nustiu

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-05-07 22:29:41)

puss puss puss

#1324 2012-05-07 22:28:40

lavy20
Sr. member

rozi sper sa creasca, esti o draguta hjarta
iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine si rugaciune sa vina bebe curand

#1325 2012-05-07 22:30:28

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Madlena, vestile sunt super!Am simtit eu! puss
Sonia, ma bucur ca esti mai bine si ca v-ati hotarat ce faceti!Poate intre timp apare si bebe, pana faceti voi FIV..smile
Fetele, ies si eu..va urez shoshom! puss
Sper ca socrul lui Happy e bine, ca vad ca nu a mai intrat...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1326 2012-05-07 22:32:26

lavy20
Sr. member

buck noapte buna puss

#1327 2012-05-07 22:32:40

Missy005
Hero member

multumesc lavy , dar tu cum te simti?ce simptome ai la ovulatie ?
eu ma simt obosita in primul rand , orbecai pe strada si as dormi incontinuu, sanii sanut umflati , mcusul este uneori apos apoi ca albusul de ou, si cireasa de pe tort visez diverse  chicot  chicot  chicot  . Acum insa liniste si pace , sanii sunt lesinati, mucusul cremos , si cam atat aaa testele nebune  chicot  chicot

puss puss puss

#1328 2012-05-07 22:32:40

Madlena06
Hero member

Am inteles Lavy . Nici eu nu prea stiu asa bine cum functioneaza tabelul la fertility, asta e a doua luna cand imi iau temperatura. Pai sa creasca maine temperaturaaaaa.. asta iti doresc.
Rozi  par esti o draguta.
Fetele eu va  puss  puss  pe toate. Va urez seara placuta  wave  si somn usor

#1329 2012-05-07 22:34:21

Missy005
Hero member

madlena te cam apropii de ovulatie , asta e bine , esti o puternica te admir !
buck nopte buna si vise placute si puricii sa te sarute  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-05-07 22:36:17)

puss puss puss

#1330 2012-05-07 22:35:54

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Sonia, felicitări pentru atitudine kram

Pe mine mă doare burta

Madlena, felicitări!

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.