homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-97

#1825 2012-05-09 21:44:53

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool  drool
cris si eu te iubesc! cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  cool  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause
poop soniuc , odihneste-te . teiubesc  teiubesc  teiubesc  teiubesc  teiubesc  teiubesc  teiubesc  teiubesc

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-05-09 21:45:40)

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1826 2012-05-09 21:46:36

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Te cred, Sonia. Eu una cred ca cel mai bine este sa faceti in afara tarii (asta in situatia in care nu faceti prin subprogram). Daca tot strangeti bani, macar sa ii dati undeva unde  ai alte sanse.

Cristinaaaaa fie-ti mila! drool

Rozi, uite alte sugestii pt unghii! lol http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18627_319709_272454756177557_183930235030010_583421_1485015704_n.jpg

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1827 2012-05-09 21:48:51

Missy005
Hero member

ce suupeer! multumesc rave
puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

puss puss puss

#1828 2012-05-09 21:50:14

Raveca
Hero member

Cu placere, Rozi! O sa te manance sotul cand o sa te vada cu unghiute capsune! tummenupp

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#1829 2012-05-09 21:50:51

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Cristina drool  drool  drool acusica dau fuga la bucataie sa fac placinte...

Rozi, vin si eu sa-mi faci unghiile daca tot te oferi...

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

Publicitate

loading...

#1830 2012-05-09 21:52:18

Missy005
Hero member

deea te rog! vino ii facem in ciuda cristinei chicot  chicot  chicot  chicot  nails  nails  nails  nails  nails  nails

puss puss puss

#1831 2012-05-09 21:53:20

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ce prajutura drool

Rave, multu puss

Si unghiutele cu capsunele tummenupp

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-05-09 21:53:43)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1832 2012-05-09 21:55:25

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

fete va citii in mare asa
cristina pare rau de testulet..dar cum zic fetele speram pana vedem rosu....si poate nu vedem, doamne ajuta!
ella...sa fim seriosi! fugi la medic!
sonia puss
rave puss
rozi, roziuca, rozeta ...pai mama eu am mai explicat pe aici odata ca voi atata asteptati berzele sa va ingravideasca...dar ele saracele n-au gigeii in cioc...sariti voi pe caii din dotare, dimineata, pranz, seara, cu ovulatie sau fara...trebe sa iasa cumva...pup dulce
lavy puss
maduta puss te cobesc si eu
moon puss cobesc si la tine
elena puss idem cu cobitul
...de fapt cobesc la toate, nu va mai nominalizez
happy pare bine ca e mai ok socrul puss
buck, angel, time si bebeii din dotare de afara sau din burtici puss
va mai pup inca odata si pe cele nenominalizate puss

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1833 2012-05-09 21:55:35

deeab
Full member
Inregistrat: 2010-05-18

Pai sa stii ca vin, Rozi... mai ales ca suuntem din acelasi oras rotfl2

Sunt cea mai fericita mamica!
DAVID STEFAN 18.12.2012
DARIA TEODORA 19.03.2011
OANA ANDREEA 09.03 2005

#1834 2012-05-09 21:59:25

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Mi-a iesit putin cam tare foietajul , nu inteleg de ce sad ... de nu l-am "pipait"... de ma dureau mainile si degeaba rotfl2..
Sonica, stii ca noi suntem aici si orice ai nevoie si te puteam ajuta .. o vom face hjarta.....
De exemplu aici in Spania... dupa ce mergi la un control iti face trimitere la un spital specializat in infertilitate, acolo iti fac toate analizele specifice.. si in caz fac FIV sau IA... Si pe mine m-au trimis... partea proasta e ca dupa 2 luni trebuie sa imi dea programarea telefonic(inca nu m-a sunat)... iar aceea va fi dupa 1an jumatate- 2 ani .. depinde la fel de fiecare caz.. .. daca mai ai copii,daca unul dintre soti are copil dintr-o relatie anterioara, varsta etc....
Daca te pot ajuta cu ceva si vrei sa faci aici .... pusspusspusspuss.... nu stiu , chiar daca va fi greu ca iti trebuie card sanitar ... ala se ia daca lucrezi aici ...cam imposibil sad

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-09 22:01:39)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1835 2012-05-09 22:01:54

Raveca
Hero member

Elena si mie imi plac unghiutele, insa sa nu le vad la mine. Eu nu imi fac unghiile cu oja la maini, decat f rar. La picioare le fac mereu rosii. Insa la maini imi plac naturale si taiate cat mai scurt. lol Nu va zic de ce...ca radeti o luna de mine.

Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-05-09 22:02:43)

#1836 2012-05-09 22:03:00

AmaliaRaluca1985
Hero member

rave fa-ne sa radem big_smile

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1837 2012-05-09 22:03:22

Raveca
Hero member

Amalia, imi e rusine sa zic. lol

#1838 2012-05-09 22:03:53

AmaliaRaluca1985
Hero member

ma nu te lasa rugata big_smile

Ana, Îngeraș drag!

#1839 2012-05-09 22:04:33

Raveca
Hero member

Amalia, nu nu nu nu! lol Ufff cine ma puse sa zic ca am un motiv.

#1840 2012-05-09 22:04:56

Missy005
Hero member

deea da hoata mai esti
parca vezi ca ne si cunoastem mai stii?
eu satul lla spit judetean  deci te astept   chicot  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot
cris zi ca nu la-i pipait sa nu-ti strici unghiutele nu de alta
deea maine ma duc la botezatu la consult ce zic?
la ce dr te-ai dus tu?imi recomanzi ceva?
am fost la radea, chirigiu, caprariu, puschita ., obada dra endocrinoloaga
si maine pt prima data ma duc la botezatu la gl savad ce zice
rave lungi sunt bune la scarpinici chicot  chicot  chicot  chicot
da scurte de ce? chicot  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-05-09 22:06:33)

puss puss puss

#1841 2012-05-09 22:05:21

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

VREM SA STIM..... vrem sa stim .......................vrem sa stim

rotfl2  rotfl2 Rozi azi mi-am facut unghiile... nici eu nu am obiceiul de a le face nu am un motiv anume doar ca stau toata ziua la munca cu mainile in apa.. si mi se sterg foarte repede ... nu imi plac cand le vad putin sterse  cesafac

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-09 22:07:19)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#1842 2012-05-09 22:07:01

Missy005
Hero member

da rave si eu vreau sa stiu  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance

puss puss puss

#1843 2012-05-09 22:07:04

Raveca
Hero member

Amalia, de cate ori iti vad semnatura, am asa un sentiment frumos.
Ca sa uiti de prostia cu unghiile iti dau aici ceva frumos:
scrisoarea lui Alexandru Vlahuţă către fiica sa

"Să trăieşti Mimilică dragă, să fii bună, să fii bună pentru ca să poţi fi fericită! Cei răi nu pot fi fericiţi. Ei pot avea satisfacţii, plăceri, noroc chiar, dar fericire nu. Nu, pentru că mai ?nt?i nu pot fi iubiţi şi al doilea? al doilea, de! Norocul şi celelalte pere mălăieţe, care se aseamănă cu el, vin de afară, de la oameni, de la ?mprejurări, asupra cărora, n-ai nici o stăp?nire şi nici o putere, pe c?nd fericirea, adevărata fericire, ?n tine răsare şi ?n tine ?nfloreşte şi leagă rod c?nd ţi-ai pregătit sufletul pentru el. Şi pregătirea aceasta e operă de fiecare clipă. C?nd pierzi răbdarea ?mprăştii tot ce ai ?nşirat şi iar trebuie să o iei de la capăt. De aceea vezi at?t de puţini oameni fericiţi? at?ţia c?t merită.
A, dacă nu ne-am iubi pe noi fără măsură, dacă n-am face at?ta caz de persoana noastra şi dacă ne-am dojeni de c?te ori am minţit, sau ne-am surprins asupra unei răutăţi, ori asupra unei fapte ur?te, dacă ?n sf?rşit, ne-am examina mai des şi mai cu nepărtinire (lesne-i de zis!), am ajunge să răzuim din noi, partea aceea de prostie fudulă, de răutate şi de necinste murdară, din care se ?ngraşă dobitocul ce se lăfăieşte ?n nobila noastră făptură.
Se ştie că durerea este un minunat sfătuitor. Cine-i mai deschis la minte trage ?nvăţătură şi din durerile altora.
Eu am mare ?ncredere ?n voinţa ta. Răm?ne să ştii doar ce vrei. Şi văd că ai ?nceput să ştii şi asta. Doamne, ce bine-mi pare că ai ?nceput să te observi, să-ţi faci singură mustrări şi să-ţi cauţi vina.
Aşa, Mimilică dragă, ceartă-te de c?te ori te simţi egoistă, de c?te ori te muşcă de inimă şarpele răutăţii, al invidiei şi al minciunii. Fii aspră cu tine, dreaptă cu prietenii şi suflet larg, cu cei răi. Fă-te mică, fă-te ne?nsemnată, de c?te ori deşertăciunea te ?ndeamnă să strigi: ?Uitaţi-vă la mine!?, dar mai ales aş vrea să scriu, de-a dreptul ?n sufletul tău aceasta: ?Să nu faci o faptă a cărei amintire te-ar putea face vreodată să roşesti?. Nu e triumf pe lume, nici mulţumire mai deplină, ca o conştiinţă curată.
Păstrează scrisoarea asta. C?nd vei fi trăit cincizeci de ani ai să o ?nţelegi mai bine. Să dea Dumnezeu să o citeşti şi atunci cu sufletul senin de azi!
Te ?mbrăţisez cu drag,"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.