|
Nu esti logat.
Coitus interruptus..??#1 2012-05-02 02:03:04
coitus interruptus..??ok..am si eu cateva intrebari referitoare la aceasta metoda si poate ma lamuriti si pe mine Offline #2 2012-05-02 10:04:36
Re: coitus interruptus..??teoretic, cum bine zici, lichidul preejaculator nu contine sperma insa, atit teoretic cit si practic el poate sa contina spermatozoizi! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-05-02 11:52:09
Re: coitus interruptus..??din punctul meu de vedere nu e o metoda sigura si sanatoasa pt partener...am folosit-o si o mai folosesc dar doar din cand in cand...am prieteni care folosesc doar metoda asta si la fel.dar noi suntem casatoriti si la noi mai merge...la voi tinerii care nu aveti ganduri serioase mai bine protejati-va cum se cuvine sa nu apara neplaceri.... Offline #4 2012-05-06 21:52:03Re: coitus interruptus..??nu cred ca poti sa ramai, eu pana sa ma hotarasc ca vreau un copil am folosit aceasta metoda si nu am ramas niciodata. chiar si cand iti doresti f mult sa ramai , se intampla destul de greu, dar asa ? parerea mea este ca nu poti Deşi trăim toţi sub acelaşi cer dar nu toţi avem acelaşi orizont. Offline #5 2012-05-06 22:00:24
Re: coitus interruptus..??am si eu o intrebare....de obicei iau pastila anticonceptionala la 9 seara si pe la 1 am vomitat si apoi si dimineata...credeti ca este vreo problema? mentionez ca marti trebuie sa mi vina ciclul si pe mine ma doar sanii si burta...credeti ca este de la ciclu sau sa nu apara vreo problema?rasp va rog!!!! Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-06 22:35:06
Re: coitus interruptus..??nu mai posta peste tot,ti-am raspuns in partea cealalta Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-05-07 01:05:06
Re: coitus interruptus..??Multumesc frumos pentru raspunsuri tuturor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|