|
Nu esti logat.
Ajutor! posibila sarcina?#1 2012-05-05 01:23:11
ajutor! posibila sarcina?buna. la ultimul contact sexual cu prietenul meu s-a rupt prezervativul. am luat escapelle pe 15 aprilie si dupa 5 zile mi-a venit ciclu dar nu normal, mai mult am avut cum era spre sfarsit si m-a tinut vreo 5 zile. dupa terminarea ciclului mai sangerez dar nu e sange normal, e culoarea maronie, si foarte putin. si acest lusru se intampla cam de o saptamana. nu stiu ce sa cred. este posibil sa fiu insarcinata sau este doar un efect al escapellului? va rog sa-mi raspundeti la intrebare. am nevoie de raspuns cat mai repede posibil. nu stiu ce sa fac. ajutati-ma va rog Ultima oara a fost editat de anonim2000 (2012-05-05 01:24:13) Offline #2 2012-05-05 08:06:00Re: ajutor! posibila sarcina?este sangerarea indusa de escapelle. Daca ai luat pastila in mod corect nu esti insarcinata Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2012-05-05 10:41:02
Re: ajutor! posibila sarcina?ms mult de raspuns. stii cumva cat ar putea sa dureze acesta sangerare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|