|
Nu esti logat.
Nidatie sau sangerare postinor?#1 2012-05-10 21:14:46
Nidatie sau sangerare postinor?Buna Offline #2 2012-05-11 08:56:39
Re: Nidatie sau sangerare postinor?Pai e foarte simplu: nu prea avea de unde sa mai singereze la asa scurt timp dupa menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-05-11 14:12:31
Re: Nidatie sau sangerare postinor?Dar daca acea sangerare a fost de la Postinor inseamna ca nu a ramas insarcinata?citeam pe alt site unde un doctor zicea ca daca a avut loc sangerarea sansele de sarcina scad spre 0 Offline #4 2012-05-11 14:16:17
Re: Nidatie sau sangerare postinor?sangerarea de dupa postinor nu e neaparat semn ca pastila si-a facut efectul, dar nici ca nu si l-a facut; pur si simplu poate sa apara sau nu; postinorul a fost luat corect, oricum teoretic nici macar nu se afla in perioada fertila. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-05-11 22:18:01
Re: Nidatie sau sangerare postinor?Dar daca este luat la distanta mai mica de 6 luni scade eficenta sau apar efecte secundare mai mari? Ultima oara a fost editat de AMF05 (2012-05-14 10:31:08) Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-14 10:33:24
Re: Nidatie sau sangerare postinor?
Daca ai putea te rog eu sa-mi raspunzi si mie sa pot sta cat de cat linistit,am vazut ca pe alt topic ai scris ca daca sangerarea seamana cat de cat cu o menstruatie exclude cat de cat sarcina,aici te refereai si la cate zile a curs?pentru ca ei in prima zi cand ia curs ia curs ca la o menstruatie normala cantitativ vorbind Offline #7 2012-05-14 11:10:23
Re: Nidatie sau sangerare postinor?din moment ce la topicul respectiv ii zice "postinor", acolo se discuta orice chestie legata de postinor; la fel cum la un topic numit "durere de burta" se poate discuta si despre diaree, chiar daca primul post a fost despre dureri menstruale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-05-14 15:43:23
Re: Nidatie sau sangerare postinor?repet, ca sa ma fac inteleasa NU CRED CA E VORBA DESPRE NICI O SARCINA Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2012-05-15 12:18:51
Re: Nidatie sau sangerare postinor?Multumesc mult pentru raspunsuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|