|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73-5#77 2012-05-14 19:58:42
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73Gata .. nu mai calc .... “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #78 2012-05-14 20:08:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73cris plimabare placuta " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #79 2012-05-14 20:09:30
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73am revenit
garga, multumesc mult pt raspuns. Am luat deja trimitere de la medicul de familie. Am inteles ca trebuie sa ma duc dimineata si sa ma asez la coada la recoltare, sa le spun asistentelor ce problema am si dupa amiaza ma vor chema la interpretare... pai si ce analize imi mai fac? tot alea pe care le-am facut deja? sper sa stie asistentele ce trebuie facut, ca eu habar nu am... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #80 2012-05-14 20:10:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73cris8 succes maine " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #81 2012-05-14 20:12:17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73Gata, am terminat si eu treburile casnice. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline Publicitateloading...
#82 2012-05-14 20:20:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73cris am citit ,ca de cateva zile asta fac,ca doza de clexane se stabileste in urma unor analize.nu stiu care.la uscatescu o sa faci niste analize de coagulare.nu mutatiile.eu nu ajung la ea.nu am cum sa fiu la 7 la spital.trebuie sa vin de noaptea.mi-a dat dr albu sa iau femibion si acid folic de 5.si i-am zis ca iau si aspenter si mi-a zis nu.da stiam deja ca nu e de acord.eu tot iau.si mi-a zis cum aflu de sarcina,fie natural,fie IA sau FIV sa fac clexane.da nu mi-a zis nimic de doza.clexane s-o da si fara reteta? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #83 2012-05-14 20:31:43
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73rozi, rave multumesc O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #84 2012-05-14 20:36:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73rozi, eu zic sa mai ceri o parere. e cam ciudata faza cu ovarul permeabil, ori ti-a spus ceva aiurea, ori nu ai inteles tu prea bine, nu stiu ce sa cred. in cele 6 luni de AC chisturile s-ar putea resorbi dar asta nu-ti garanteaza ca gata, dupa aceea vor functiona brici. poate ar merge o stimulare ovariana facuta cu cap... nu stiu, ai nevoie de un medic bun. Offline #85 2012-05-14 20:45:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73garga, multumesc mult de tot pt raspuns. Am inteles...chiar mi-am pregatit dosarelul O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #86 2012-05-14 20:52:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73Cris multa bafta maine te asteptam cu vesti bune Offline #87 2012-05-14 20:57:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73cris,si eu am toate analizele de trombofilie bune.ba chiar citisem ca fetele cu mutatii au probleme cu proteina C si S.eu n-am.am sperat ca n-am nici o mutatie.si mai aveam exact MTHFR ul si Factoru Leiden sa-mi vina.si..surpriza.pozitive amandoua.eu nu mi-am facut si factorul III sau XIII.nu erau in lista de sterilitate a lui albu.si,da,ffff multe femei au aceste mutatii in combinatii diferite.de-asta si pierd sarcini.dar majoritatea dr nu le dau decat dupa ce se pierd nspe sarcini.din pacate.si cine poate prescrie clexane? Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-14 20:58:38) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #88 2012-05-14 21:05:13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73sonia, nici eu nu credeam ca am vreo mutatie, pt ca si proteina C , si proteina S, si analizele de profil trombofilie de baza (Anticoagulant lupic, Antitrombina si tot ce se mai face, ca nici nu mai stiu cat de multe sunt...), si tot ce am facut pe coagulare sunt bune. pentru mutatii am facut MTHFR, factorul V Leiden, factorul II si PAI. Primele 3 au iesit bune, doar PAI e cu probleme. Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-05-14 21:05:48) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #89 2012-05-14 21:07:41
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73da,cris.sa luptam.asta ne e dat noua.asta pt ca ne dorim prea mult,presupun.iar m-apuca pandaliile.nu mai zic nimic.si eu am facut aceleasi mutatii ca tine.stiu ca mai e si factorul XIII. Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-14 21:08:19) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #90 2012-05-14 21:19:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73multumesc sonia O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #91 2012-05-14 21:21:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73noapte buna,cris te astept maine. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #92 2012-05-14 21:24:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73cris, da, dupa-amiaza sta de vorba cu pacientii. dimineata posibil sa treaca pe acolo dar nu este abordabila. Offline #93 2012-05-14 21:37:15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73gargarita multumesc mult , dra de luni mi-a dat in ziua 1-4 antiinflamator , 5-9 clomifen si 15-22 parca utrogestan , o sa ma gandesc ce voi face si cred ca voi merge pe mana ei pana la urma , dar anticonceptionale nu iau, de asta sunt sigura " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #94 2012-05-14 21:44:52
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73Noapte buna! "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #95 2012-05-14 21:45:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 73moapte buna,raveca "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|