homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Implantul contraceptiv

#1 2012-05-23 23:36:55

bebesweet
New member
Inregistrat: 2008-07-26

implantul contraceptiv

inainte de a apela la doctor (din nou) ma gandeam ca poate cineva stie sa imi raspunda. chestia e urmatoarea. iau pastile contraceptive in fiecare zi de vreo 4 ani, iar de curand am discutat cu doctorul despre ce posibilitati as avea de contraceptie care sa fie pe perioada lunga, pt ca pastila o uit sau nu o iau corect. el mi-a recomandat implantul in brat pt 3 ani. am mai citit...depinde de fiecare persoana. in fine, intr-o saptamana termin pastilele si ma intrebam daca pot sa fac putina pauza sau trebuie sa il pun exact in urmatoarea zi cand mi se termina pastilele? asta inseamna sa fiu pe ciclu cand il pun.

#2 2012-05-24 08:12:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: implantul contraceptiv

poti sa faci si pauza, poti si sa nu faci
atentie insa, e vorba de un produs doar cu progesteron, asigura efect contraceptiv insa lipsa estrogenilor daca ti-o asumi, e bine sa te gindesti foarte atent inainte
De cve nu iei in calcul inelul vaginal?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.