Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-14
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Adina, am FB, dar nu-l folosesc. Singurul loc in care mai semnez condica e aici, pe forum.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello
La multi ani la pitici
Alexut, pui de cmin
Stef nu mai vrea sa intram in casa, numai pe afara ar vrea sa stam
Janis, n-am citit la laptare dar cred ca am dedus cate ceva. cum mai esti, ti-ai revenit? sa purtati sanatosi si cu placere boba
myla, daca este doar inainte de masa, cand ii este foame, e normal. eu nici n-am incercat sa-l spal pe Stef sunt super- ultra-mega sigura ca n-o sa stea. el nu deschide gura la nimic.
si apropo de ne-deschis gura...mi-a refuzat si bunatate de zmeurica azi, si caise.... ce ciuda mi-e si a si sarit o masa cu totul. si daca ma gandesc ca nu mai vrea nici laptele noapte...
a dormit o tona azi noapte. a avut doar o trezire cu plans si plimbat, adormit cu succes repede la loc, inca o trezire fara plans si adormit destul de repede singur la loc plus niste foieli. per total, 11h30 min nu stiu daca a mai dormit vreodata in viata lui atat si azi la pranz doar 30 min, era de asteptat. dar e ok, destul de linistit.
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Garga, nici lui Stef nu ii plac fructele?
Azi e a 4-a zi cand reusesc sa o pacalesc pe Iulia la micul dejun cu para la aburi blenduita cu un iaurt mic si biscuiti, nici nu se simte gustul de para dar bine ca o mananca asa, azi dupa nu stiu cate luni a facut caca moale, la masa de seara ii dau lapte de vaca 150-180 ml cu cereale... Ea inca mai mananca lapte noapte, vreo 210 ml pe la 2.00 iar la trezire la 8.00 nu ii mai dau iar biberon ci o mai las pana la 9.30 maxim si ii dau direct micul dejun, asa sigur ii e foame si mananca, apoi iesim afara...
- AmaliaRaluca1985
- Hero member
- Inregistrat: 2011-06-28
fetelor buna! va rog frumos lamuriti ma si pe mine de treaba asta cu ceaiul la bebei. ma tot bate la cap sotul, care la randu-i e batut la cap de surorile mai mari sa dau ceai fetei. eu le-am zis de faptul ca isi ostoieste setea de la san, dar cum ea nu papa san exclusiv mai are si mese cu lapte praf, are vreo logica sa-i dau ceai?de exemplu acum vad ca nu a facut kakitu nici ieri si nici azi pana acum... multumesc
un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...
Ana, Îngeraș drag!
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Iulia mai gusta, dar de la altii de prin parc, uneori le scuipa alteori nu...
- Lallica
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-12
Mamici,
Am si eu de facut un studiu de piata si dca sunteti dragute, poate imi raspundeti si mie la cateva intrebari.
1. Ce parere aveti de atelierele de creatie pentru copii? 2. Ce activitati v-ar placea sa faca acolo ( pictura, modelare cu plastiline, lut, etc, diverse decoratii, mulaje ) 3. Cati bani ati fi dsipuse sa platiti pe un astefel de atelier? Sa zicem o data pe saptamana, timp de o luna. 4. Cat sa dureze o sedinta? 5. V-ati duce copilul intr-un spatiu de joaca amenajat intr-un apartament cu 3 camere? 6. Da o petrecere de ziua lui i-ati organiza acolo? Pe petrecere cat ati vrea sa cheltuiti si ce sa contina pachetul? Eu va multumesc si daca reusiti sa raspundeti si daca si accept orice fel de alt comentariu.
Va pup, am fost plecate toata ziua si n-am apucat sa citesc ce ati mai scris peste zi.
Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011 https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
offf, janis
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
janis, nr tau e portat?
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
JanisJoplin a scris:Sunt mult mai rau mamici Am probat juma de ora boba si iar m-a luat febra Acum am 38.9 cu tot paracetamolul luat acum o ora..ma simt oribil....am sunat doctora si cica comprese reci pe sani..si sa vdm daca o scadem...si cica poate n-ar fi rau sa ii dau lp 2 zile ca daca ai mastita sa nu ia de la tine microbul offfff fetelor nu vreau nici o zi de lp!!!!t
alaptarea se intrerupe DOAR in cazul mastitei purulente (=iti curge puroi pe sani), altfel nu eu as zice cald alternat cu rece; recele incetineste productia, dar caldul ajuta la scoaterea usoara a laptelui. sper ca esti mai bine
lalli, iti rasp si eu cand apuc
carra, ma bucur ca va e ok
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata mamici
Ieri mi-am repetat hemoleocugrama si iar mi-au scazut trombocitele
Carra ma bucur ca te-ai linistit si ca ii e ok la Nati.
Va pup pe toate.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-02 09:01:57)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
neata
Andre
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata...sunt mult mai rau Inca cu febra...azinoapte am facut 39.6 Nu am oprit alaptarea
Vb cand stiu mai multe
6 ani de dragoste
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza!
Janis, mai bine (cred eu) ar fi sa te vada un medic, sa stii daca e mastita sau nu.
Lali, incerc niste rapsunsuri: 1.Cred ca atelierele de creatie repr o idee buna, mi-as da copilul la asa ceva. 2.Toate activ enumerate de tine m-ar interesa in masura in care copilul manifesta interes pentru vreuna. Cred ca pictura, modelajul sunt tentante 3.Cu preturile sunt in plop. Sa zicem...100 Ron pentru o sedinta pe saptamana, timp de o luna. 4. Maxim o ora. 5. Prefer spatiile mari, deschise, dar pe timp de iarna nu cred ca reprezinta o alternativa chiar rea. 6. Despre petrecere...Daca spatiul e menajat corespunzator (mai ales...sa fie spatiu), probabil ca da. Pachetul ar tb sa contina meniul pentru copii (evident, mancare sanatoasa), activitati distractive, animatori, decor, tort. Pretul..depinde de numarul d einvitati, dar spun asa, estimativ, 1000 Ron.
Carra, bine ca Nati sta si fara tine, te inteleg cat de greu iti este, trecem si noi prin asta. Mare noroc am eu cu mama mea, care imi suplineste cat poate lipsa, iar fetita mea e topita dupa ea.
Andreed, sa dea Doamne-Doamne sa te faci bine repede!
Cmin, la multe lunite inainte cu intarziere1
Kata, ce mai faceti voi?Cum e burtica, vesela?
Va pup pe toate, weekend placut sa aveti!
Intrebare: daca tot ati vorbit despre spalatul pe dinti, spuneti-mi si mie ce pasta de dinti pentru copii recomandati?Nu stiu ce sa cumpar. multumesc!
Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-02 11:22:05)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata Multumesc pentru urari, ne facem mari Alex a primit un leagan de 1 iunie. De-abia astept sa il agatam Like cand imi fac timp si ajung la calc incerc sa raspund si eu Anderrea si asta ce inseamna? Va pup
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|