homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-155

#2927 2012-07-12 15:18:57

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Fetelor, am intrat sa va intreb daca la sfarsitul sarcinii vi s-a intamplat sa sangerati dupa control... am sunat medicul aseara, a zis ca nu e nimic, ca e de la col, care e mai sensibil si ca trece ... 
Pupici  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-07-13 13:47:10)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#2928 2012-07-12 15:26:52

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Muco, de cate zile n-a avut scaun?
Daca in dr e lapte mai putin decat in stg (si e normal ca un san sa fie mai productiv), o pui mai des la sanul dr si-n timp se va regla cat de cat. smile
Marsupiu din cele clasice NU! Acum depinde la ce marsupiu te-ai gandit tu, cumva la cele de tip SSC?
Wrap DA, oricand. Dupa mine e cea mai versatila forma de purtat a bebelinului.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2929 2012-07-12 15:27:38

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Honey eu n-as sta as merge la medic...eu n-am avut nicio scurgere...poate fi dopul din cate stiu

Any puss cu wrapul..marsupiul(vrei sa zici ssc) se poarta de cand isi tine ea spatele mai bine. Kata ar zice 6 luni eu l-am pus de la 4 rodnar insa e destul de voinicel...
Dar ce? In casa e canicula? Si eu il tineam de la 4 sapt in wrap dar erau 24 grafe in casa.nu ai aer conditionat? NU este contraindicat,doar sa nu bata in copil direct.
Buna lucky! wave

6 ani de dragoste  hjarta

#2930 2012-07-12 15:27:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

muco, la ce marsupiu te referi? smile (EU oricum o sa-ti recomand esarfa pana in 6 luni - si asta NU pt ca le vand io, ci pt ca asa cred, cu toata convingerea, ca e mai sanatos. dar daca tu nu te inhami la o esarfa - wrap, sling, wrap-tai -, atunci orienteaza-te catre un marsupiu ERGONOMIC)
scaun de cand nu are? e bine ca e asa, in principiu e semn ca asimileaza f bine laptele tau... poate sta pana la 7 zile daca e alaptata exclusiv

honney, e cum ti-a zis medicul,dopul e... gelatinos. diferit de alte secretii

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2931 2012-07-12 15:30:29

honney_bunny
Full member

Pai, lucky, am fost ieri la medic... dupa control a aparut sangerarea (cateva pete, nu mai mult) si imediat ce am vazut, i-am dat telefon si a zis ca nu-i nimic, ca e de la col, daca a umblat ea pe acolo, fiind sensibil acum... de asta va intrebasem daca ati patit vreuna asa spre sf. sarcinii. Daca ma duc la ea din nou, ma duc degeaba, imi spune acelasi lucru..  nustiu
katapuss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-07-12 15:31:41)

God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

Publicitate

loading...

#2932 2012-07-12 15:31:31

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

lucky a avut scaun dupa 7 zile pana la urma, dar ajutata cu un varf de supozitor supa
acuma as face ceva sa se regleze, sa nu ajunga iar aici cesafac
sanul drept are mai putin laptic pt ca mi l-a refuzat. in schimb o pun sa suga la o masa din dr, la cealalta masa din stangul, iar cand vad ca nu se satura, suge din ambii
legat de marsupiu ma refeam la cele indicate si bune care previn displazia, deci nu cele clasice
as vrea ceva in care sa si poata dormi, iar eu sa o pot alpta

LE: in casa sunt 26-27 grade, dar as vrea sa o port si pe afara ca in carucior nu-i place chicot

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-07-12 15:33:37)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2933 2012-07-12 15:35:34

honney_bunny
Full member

Mie imi place manduca din ce am citit... sa inteleg ca este recomandata dupa 6 luni?  nustiu

#2934 2012-07-12 15:39:44

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

fete va pot spune ca am cam reusit cu alaptatul happy ne-am chinuit dar am reusit pana la urma.acuma sa vedem ce o sa ne arate cantarul cesafac din sanul in care am lapte destul asa suge ca se ineaca cateodata chicot
si eu m-am uitat dupa manduca dar as folosi ceva de la varsta ei, sa pot merge la plimbare cu ea

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2935 2012-07-12 15:46:43

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

razu pai la ce sa fie alergie,daca nu i-ai dat nimci nou?
a mea cand a facut acea alergie ,erau altcumva petele pe corp si i-au aparut in  maxim jum de jum de ora  dupa ce i-am dat cu acel albus in cap bang si dupa ce i-am dat zyrtec si  Ca i-au disparut imediat...

off si eu tot zic sa ma duc la dentist...dar uite ca nu ajung

muco bv pt alaptat si ca nu ai renuntat

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2936 2012-07-12 15:50:10

JanisJoplin
Platinum member

nu o sa moara de cald, e ok Any smile
mananca fructe,legume, ce te face si oe tine de obicei sa iesi afara smile
felicitari pt tztaztzici!! kram

acum ca mi-ai amintit mi-am pus si eu wrapul iar, dupa o luna de purtat in boba
vaaaai dezastru, mananca lateralele, se arunca pe spate(ca fiind mai mare l-am legat doar mai sus de fund. e un strulubatic chicot

te inteleg ca nici eu nu folosesc carutul, decat wrap si din iunie boba big_smile

aah am uitat sa va zic, mi-am luat jambiere poarta-ma, cu elefanti hjarta

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-07-12 15:51:09)

#2937 2012-07-12 15:54:27

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

neatza!

nu am citit nimic.
sunt cam necajita. dupa 3 saptamani de regim strict (fara proteina de lapte de vaca) am repetat analizele de scaun (2 probe) si au iesit iar pozitive pentru hematii oculte. medicul zice sa ii repet peste o luna si daca ies tot pozitive sa ii facem o colonoscopie care este cu anestezie generala si extrem de neplacuta pentru copil curatarea intestinala si toate preparativele.
ea sustine ca daca fata ia asa bine in greutate, mananca, doarme ceva mai linistit nu am motive de ingrijorare cu aceste hematii. organismul elimina mai greu efectele acestei proteine si scaunele se vor normaliza in timp. nu stiu ce sa zic. mi s-a parut cumva evaziva.
kata, garga ati patit asa ceva? e normal sa mai sangereze dupa 3 saptamani de regim? sa ii fac totusi aceasta coloscopie?
ne-a zis sa continuam regimul - lapte hidrolizat, cerealele speciale fara lapte, carne de pui si peste alb, legume, fructe (mai putin citrice sa nu o irite). ea sustine ca nu e nimic altceva. ioana doarme mai bine desi se trezeste de 2- 3 ori peste noapte, mananca cat de cat piureul de legume si carne, fructe mereu a mancat bine, iar lapte a crescut considerabil cantitatea 210 ml fata de max 150 ml de Nan2. scaunul insa este cand mai tare, cand moale, spumos, de culoare galben-verzuie, cu mucozitati (desi mvizibil mai putine) si cu miros a acru, fermentat sau branza ranceda. dieta este mereu aceeasi asa ca nu stiu de ce variaza asa scaunele.
garga si celelalte mamici, cunoasteti un gastroenterolog bun in bucuresti?
honney, eu asa am avut la 38 de sapt si 3 zile. cateva picaturi de sange apoi usoare dureri de mijloc si a doua zi am nascut. odihneste-te si ai grija de tine. manduca include un reductor pentru nou-nascuti. in instructiuni zice ca se poate utiliza de la nastere, dar nu stiu sa iti zic din experienta. ioana avea aproape un an cand am luat-o. ti-am raspuns la topicul cu ?plimbarea?.

va pup pe toate! incerc sa recuperez din urma.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-07-12 16:04:29)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2938 2012-07-12 16:28:54

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

honney_bunny a scris:

Pai, lucky, am fost ieri la medic... dupa control a aparut sangerarea (cateva pete, nu mai mult) si imediat ce am vazut, i-am dat telefon si a zis ca nu-i nimic, ca e de la col, daca a umblat ea pe acolo, fiind sensibil acum... de asta va intrebasem daca ati patit vreuna asa spre sf. sarcinii. Daca ma duc la ea din nou, ma duc degeaba, imi spune acelasi lucru..  nustiu
katapuss

vine nasterea.
si eu in ultima perioada a sarcinii m-am dus mai des la control si la ultimul control chiar am simtit mai multa durere si apasare pe acolo etc.
pete de sange maroniu sambata dimineata si duminica dimineata nascusem deja.
puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2939 2012-07-12 16:29:57

tzinca
Full member
Inregistrat: 2011-05-18

honney si eu sangeram dupa controalele din ultimele saptamani. Parerea mea este ca e normal. Colul este mult mai vascularizat acum si mai ales daca a umblat acolo el poate sangera. Eu zic sa stai calma, si relaxeaza-te cat mai mult, cand vine bebe o sa ai destula treaba wink

#2940 2012-07-12 16:50:54

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

honney, eu nu am avut sangerare dupa control insa mi-a zis medicul ca pot aparea
ultima sangerare pe care am avut-o a fost in ziua in care am nascut tongue

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2941 2012-07-12 17:37:21

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

garga, tu cat dai pe o cutie de aptamil? cate grame are? mama a gasit in bucuresti cutie de 600gr la 80 ron. e bine? exista si de 800? zicea ca nu se gaseste la orice farmacie si il aduc pe comanda. aici o cutie de 800gr costa 35 de euro.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-07-12 17:37:49)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#2942 2012-07-12 18:26:03

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

priga,garga este plecata in concediu,nu a mai intrat pe aici,eu nustiu cat costa,poate stiu alte fete

papu e misto tunssoarea...dar eu nu m-as mai tunde scurt..pt ca am parul ondulat si s-ar intoarce iin toate directiile...cu toate ca am avut cateva momente in viata mea cand m-am dus la coafor si am cerut sa fiu tunsa scurt...si nu mi-a parut rau,asta fiind in liceu...pacat ca nu am scanner sa pot pune poze aici cu mine tunsa scurt...imi statea bine,dar acum nu m-as mai tunde scurt

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2943 2012-07-12 18:45:11

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

janis multam de reteta  puss

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2944 2012-07-12 20:57:33

JanisJoplin
Platinum member

cu placere, sper sa va placa!

am fost la medic,a zis ca a avut doar un episod usor de reflux si incet incet dispare, iar mi-a zis de diversificare,a zis sa incep cu zeama de la supa de legume, dupa cateva zile sa le blenduiesc, dar sa curga la inceput, sa nu pun piure gros din prima....
la fel mi-a zis dupa 1 sapt sa pun un varf de lingurita de ulei de masline in supa, pt ca-i bun pt creier..o fi permis asa devreme?

imi pare rau de offtopic

#2945 2012-07-12 22:39:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

salutare wave

de dimineata tot zic sa citesc si dupa sa scriu dar vad ca n-am spor. asa ca macar sa stiu ca v-am salutat si pupat pe ziua de azi smile o sa recuperez intre timp.
pupici pentru mamici si pitici puss puss puss puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.