|
Nu esti logat.
Intrerupere anticonceptionale...#1 2012-05-31 16:09:07
intrerupere anticonceptionale.....buna ziua..am si eu o problema,iau de 3 saptamani ac karissa,si am sangerari mereu,k si cum as fi pe stop,stau de 3 saptamani cu tampon,vreau sa le intrerup,pot pati cva?pastilele sunt recomandate de un doctor din constanta sieu sunt din iasi,momentan nu pot merge la control la el,va rog spunetimi ce sa fac ca nu mai suport in situatia asta.va multumesc frumos va multumesc.o zi minunata Offline #2 2012-05-31 16:10:41
Re: intrerupere anticonceptionale...este normal draga mea,e ceva perfect normal,este abundent abundent sau e pur si simplu o simpla scurgere? Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-05-31 16:29:33
Re: intrerupere anticonceptionale...nu abundent abundent,da este de ajuns incat schimb 2-3 tampoane zilnice,ce pot face?nu pot sa ma culc cu sotu meu pt k curge.ca la ciclu. va multumesc.o zi minunata Offline #4 2012-05-31 17:32:00
Re: intrerupere anticonceptionale...nu abundent abundent,da este de ajuns incat schimb 2-3 tampoane zilnice,ce pot face?nu pot sa ma culc cu sotu meu pt k curge.ca la ciclu va multumesc.o zi minunata Offline #5 2012-06-01 10:05:32
Re: intrerupere anticonceptionale...ti s-a raspuns dincolo, nu e cazul sa te comporti asa, daca vrei un raspuns instant, nu ai decat sa te duci la doctor sau sa-l suni. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2012-08-27 11:13:09
Re: intrerupere anticonceptionale...Salut, sunt noua pe acest forum si chiar am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu stiu ce sa fac : am luat diane 35 foarte mult timp (6 ani) initial la recomandarea medicului dermatolog pentru acnee nodulochistica, ulterior medicul ginecolog, dupa un set de analize mi-a recomandat sa raman la ele asa ca le-am luat pana in 2009 cand am facut pauza (am auzit de multiplele efecte negative) doar ca aproximativ la o luna am facut o eruptie foarte urata pe fata si pe gat, eram plina de acnee, medicii dermatologi mi-au dat tot feluri de creme dar fara rezultat ...asa ca am inceput sa iau diane 35 din nou si mi s-a curatat foarte frumos fata. De la inceputul anului am inceput sa am spotting cam dupa 12-14 zile de la inceperea noului blister, si greata, balonare, dureri de san. Acuma o luna am schimbat cu yasmin pt ca nu le mai puteam lua, de la yasmin mi-a fost foarte rau, abia am stat pe picioare. Sunt in a 7 zi (puaza fara ac) si nu as mai vrea sa iau de fel, dar mi foarte frica sa nu patesc iarasi ca in trecut. Nu stiu daca ar fi mai bine sa continui cu yasmin inca vreo 2 luni sau sa ma las de azi? Multumesc foarte mult pentru rabdare si pentru un eventual raspuns. Numai bine! Offline #7 2012-08-27 11:16:38
Re: intrerupere anticonceptionale...din moment ce ti-e rau de la yasmin, nu vad de ce le-ai lua in continuare. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2012-08-27 11:23:56
Re: intrerupere anticonceptionale...Multumesc foarte mult pt raspunsul prompt. Problema mea este ca si de la diane mi-a fost rau in ultimele luni si ma ingrijoreaza si sangerarea maronie care a revenit in fiecare luna, si stiu ca diane reprezinta o solutie pe termen scurt. Nu stiu daca ar fi benefic pentru organismul meu sa ma las de anticonceptionale. Am citit ca daca am folosit diane pe termen lung nu este bine sa te lasi brusc, si m-am gandit sa iau ceva cu o cencentratie mult mai mica de hormoni, asa am ajuns la yasmin. Chiar nu stiu ce sa fac.... Offline #9 2012-08-27 11:26:04
Re: intrerupere anticonceptionale...in cazul asta, singura solutie e sa mergi la doctor; sigur exista un tip de pastile care sa nu-ti dea nici stari de rau, nici spotting. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2012-08-27 12:14:57
Re: intrerupere anticonceptionale...Asa voi face, cand se intoarce ginecologul meu din concediu, dar deocamdata ma gandesc sa nu mai iua nici un fel de anticonceptionale (am luat o perioada foarte indelungata), doar ca mi groaza de dereglarile hormonale, nu stiu cum se va descurca organismul meu singur dupa atatia ani de ac. Am uitat sa mentionez ca in ultima perioada am avut si tensiunea arteriala putin marita (130/85) asta ar fi motivul pt care chiar nu mai vreu sa iau nici un fel de ac. Dilema mea era sa mai yasmin, macar 2 luni, sau sa ma opresc de tot. In viitor as dori si un bebe, deorece am 30 de ani. Multumesc pentru sfaturi. Multa sanatate! Offline #11 2012-10-22 23:29:45
Re: intrerupere anticonceptionale...Buna, Offline #12 2012-10-23 00:25:41
Re: intrerupere anticonceptionale...da tu ai dat mail la toata lumea de pe forum ? Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-10-23 00:26:04) Offline #13 2012-10-23 00:53:22
Re: intrerupere anticonceptionale...Imi cer scuze, poate nu am fost atenta, insa ti-am dat in speranta ca ma poti ajuta. Eram mult prea stresata, ai dreptate, poate ar fi trebuit sa astept. Offline #14 2012-10-23 01:10:16
Re: intrerupere anticonceptionale...nu stiu ce sa ti zic, ori ori.. Offline #15 2012-10-23 01:19:24
Re: intrerupere anticonceptionale...Asta stiam si eu, am amanat de ieri insa acum sunt mai nelinistita.la dereglari de la intreruperea ac ma astept, insa nu stiu cum ar fi mai ok sa procedez. Nu ma pot baza pe ziua ovulatiei de acum 2 sapt insa nici pe faptul ca trebuia sa imi vina astazi. Poate , pentru linistea mea ar trebui sa merg la medic maine dimineata. Mersi mult oricum.scuze inca o data pentru insistente. Offline #16 2012-10-23 02:07:18
Re: intrerupere anticonceptionale...pai tocmai, ca acum nu te mai poti baza pe nimic... Offline #17 2012-10-23 20:27:38
Re: intrerupere anticonceptionale...hey fetelor.am si eu o intrebare.eu iau logest din ianuarie 2012,la sfatul medicului.acum kteva luni am facut o luna pauza,mi a venit in luna urmatoare si apoi am continuat cu pastilele.luna asta iar am facut pauza.cred k din neglijenta mai mult.am uitat sa mi cumpar pastile si am zis sa nu schimb ziua d ciclu si n am mai mult.vreau sa mi spuneti kt d grav e k am fc din nou pauza o luna?c se poate intampla?contact sexual am dar nu se termina in mine.va multumesc mult.acum astept in noiembrie la inceput sa mi vina si sa iau din nou logest.ast raspunsul vostru.va pup >< Offline #18 2012-10-23 20:32:48
Re: intrerupere anticonceptionale...o sa ai probleme endocrine daca mai faci multe pauza asa Two souls don't find each other by simple accident Offline #19 2012-10-23 23:08:19
Re: intrerupere anticonceptionale...probleme endocrine?:|cum adik?nu am probleme d sanatate si nici nu vreau sa raman gravida.data trecuta knd am fc pauza mi a venit dupa 6 zile.dar important e k mi a venit,nu?am zis k asta a fost o scapare.sper sa mi vina luna urmatoare.n am avut ovulatii multiple,adik sa mi vina d mai multe ori in aceeasi luna.am grija knd am contact sexual.am o relatie d 6 ani.ne cunoastem f bine.am 23 d ani.deci c ma sfatuiti sa fac??!!sa astept sa mi vina si apoi sa nu mai fac nici o pauza?sper sa n am probleme....ms mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|