|
Nu esti logat.
Pete maro de cand iau anticonceptionale#1 2012-05-31 20:09:27
pete maro de cand iau anticonceptionalebuna ma nunesc roxya si am 24 de ani,am ciclul neregualt de catva timp.anul trecut spre exemplu nu am avut ciclu 2 luni(luna octombrie si luna noiembrie)iar in luna decembrie cand mi-am venit am avut hemoragie si am eliminat cheaguri de sange.iar dupa ce mi-a trecut ciclu am mers la medic si mi-am facut analize.mi-am facut papa nicolau si niste analize de sange.mi-a zis ca testul de la papa nicolau mi-a iesit negativ iar la ecografie mi-a zis ca am ovare polichistice.daca am ovare polihistice pot sa am copii ca sincer as vrea sa am un copil?eu acuma sunt in spania de anul trecut si aici mi-am facut analizele la ginecologie. Offline #2 2012-06-01 09:58:04
Re: pete maro de cand iau anticonceptionalepetele maronii/rosii sunt numite spotting si sunt normale in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor; sigur ca poti ramane gravida, trebuie doar sa urmezi tratamentele recomandate de medic. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|