homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pete maro de cand iau anticonceptionale

#1 2012-05-31 20:09:27

roxya
Membru
Inregistrat: 2012-05-31

pete maro de cand iau anticonceptionale

buna ma nunesc roxya si am 24 de ani,am ciclul neregualt de catva timp.anul trecut spre exemplu nu am avut ciclu 2 luni(luna octombrie si luna noiembrie)iar in luna decembrie cand mi-am venit am avut hemoragie si am eliminat cheaguri de sange.iar dupa ce mi-a trecut ciclu am mers la medic si mi-am facut analize.mi-am facut papa nicolau si niste analize de sange.mi-a zis ca testul de la papa nicolau mi-a iesit negativ  iar la ecografie mi-a zis ca am ovare polichistice.daca am ovare polihistice pot sa am copii ca sincer as vrea sa am un copil?eu acuma sunt in spania de anul trecut si aici mi-am facut analizele la ginecologie.
iar acuma de o luna iau anticonceptionale si de cand le iau am niste pete maroni pe protej slip si de multe ori as putea zice ca is si pete rosi.oare ii pana ce se acomodeaza corpul cu ele?ce e de facut ca sincer nu stiu  ce sa fac sa le mai iau incontinuare sau nu?

#2 2012-06-01 09:58:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: pete maro de cand iau anticonceptionale

petele maronii/rosii sunt numite spotting si sunt normale in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor; sigur ca poti ramane gravida, trebuie doar sa urmezi tratamentele recomandate de medic.

pe viitor te rog posteaza la un topic existent, nu deschide tu altul nou! citeste regulamentul.

aici gasesti informatii utile despre anticonceptionale: http://forum.anticonceptionale.ro/t3577 … onale.html
aici se posteaza intrebari despre anticonceptionale: http://forum.anticonceptionale.ro/t3431 … onale.html

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.