homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 75-69

#1293 2012-06-08 22:29:49

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 75

Ma bucur ca ai reusit, Madle. Sa iti bucuri sufletul cu muzica.  hjarta

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1294 2012-06-08 22:34:35

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

E bine, multumim de intrebare!
A tot calatorit in ultima perioada, ba cu trenul, ba cu tramvaiul, ba cu metroul... asta e, daca dureaza asa de mult pana isi is maica-sa carnetul smile s-a pricopsit cu o capusa dupa ultima vizita la iarba verde, dar a venit Super-Vet to the rescue (chiar ca super-vet, in vreo 45 de minute de cand l-am sunat super panicata sa-i spun ca am gasit o capusa pe ea s-a prezentat la usa) si acum suntem la "recuperare" smile adica o monitorizam sa vedem daca n-apar ceva manifestari mai dubioase, dar deocamdata se prezinta bine. I-am zis ca ea e fata de adapost, nu cade ea asa usor la o biata capusa... ii spuneam lui, dar de fapt incercam sa ma conving pe mine de asta, ca ma apucase o panica de nu se mai intelegea al meu deloc cu mine, ma fataiam prin toata casa in asteaptarea veterinarului... dupa ce a venit si i-a facut ce avea de facut m-am mai linistit. Si acum speram ca a fost doar o simpla capusa, neinfestata cu nimic dubios.

#1295 2012-06-08 22:38:31

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Lady, sper sa nu fie probleme de la capusa aia. Deja ia amploare fenomenul "capusa", am ajuns sa fiu si eu tematoare. cesafac

Merg si eu la somnic ca maine ma asteapta curatenia, gatitul, calcatul si ce o mai fi pe aici de facut.
Duminica avem iar iesire din oras...asa ca maine trag tare sa termin toata treaba.
Noapte buna, dragelor! Sa va fie somnul lin!

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1296 2012-06-08 22:45:41

LadyPink
Platinum member
Site

Somn usor si tie, Rave, sa visezi frumos! kram

Iar in ceea ce priveste capusele... da, nici eu nu-i acordam prea mare importanta pana n-am patit-o p-asta. Mai ales ca exact in weekendul ala se pare ca l-a muscat si pe al meu una. Ma rog, in secunda doi cand a simtit ca-l pisca ceva, a si scos-o, dar am tras o (alta) sperietura. Si dupa ce m-am mai linistit cu asta, la 2 zile dupa, am descoperit capusa si pe D... si era clar ca au luat-o amandoi din acelasi loc. Acum, na, Doamne ajuta, am vb cu un medic, i-a dat sa ia cel putin 7 zile antibiotic si dupa vreo luna, daca vrem, sa mergem sa facem analiza pentru borelioza, cu toate ca tratamentul asta ar trebui sa ne asigure ca totul e ok. Tare nenorocite sunt vietatile astea! Si scarboase!

#1297 2012-06-08 22:47:29

serbans
Full member
Inregistrat: 2012-02-22

glumeam si eu, nu am pofte si oricum eu eram pofticioasa acum nu stiu daca din cauza sarcinii sau altceva dar mananc foarte multi castraveti big_smile mi se par asa aromatiiiii, in fine oricum e devreme sa am pofte greturi si alte cele, cred ca asa sunt eu big_smile

a app cred ca de la medicamentele astea am avut o stare de somnolenta acuta de mergeam parca eram beata , n-am mai patit asa , sa fie probabil ca am mancat de 2 ori si intre mese am luat medicamentele dar mesele au fost foarte apropiate ca si timp?

Ultima oara a fost editat de serbans (2012-06-08 22:49:38)

Publicitate

loading...

#1298 2012-06-08 22:49:35

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

oo..săraca..mie nu știu de ce, dar nu mi-e frică deloc de căpușe. c?nd eram copil (ohh, baba din mine rotfl2) ) am scos vreo 6 de pe cățelușa mea...nu a pățit nimic.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1299 2012-06-08 23:02:00

LadyPink
Platinum member
Site

Da, asta zicea si al meu, ca pe vremea cand era el mic (hhhaaaat haaaat acum mult timp big_smile), nu exista panica asta cu capusele. Acum zici ca a dat strechea in ele lol

Hell, poti sa ma lamuresti si pe mine cu ceva? Cu valorile de la endometru si de la cervix mai precis... ca doctorita a fost cam saraca in explicatii (mi-a zis doar ca daca e sa fie sarcina, nu poate sa-mi spuna nimic deocamdata pentru ca e prea curand), iar mie mi-a picat fisa de-abia acum sa vad ce si cum cu valorile...

#1300 2012-06-08 23:05:05

Lothraine
Insomniac member

hmmm...lady...după cum tre să recunosc...geniul din mine  ( rotfl2 ) se face mic mic și strigă tare: la asta nu mă pricep sad

dar lasă valorile și m?ine ?ți vor răspunde fetele care se pricep.

Serbans, de la bb ți-e somn, nu de la medicamente...și o să te cam țină dormitul ăsta ?n picioare big_smile

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1301 2012-06-08 23:09:52

LadyPink
Platinum member
Site

Mno, scrie asa:

- uter in AVF de structura normala 73,6/43,8/33 mm
- endometru 12, 84
- cervix 31, 9 mm
- ovare micropolichistice bilateral
Daca sunt fetele dragute sa-mi arunce si mie o parere, raman recunoscatoare!

Ultima data cand am facut eu eco transvaginala, doctorita mi-a zis ca e asa si asa... acum am auzit numai de bine, ca ce uter frumos am, ce endometru frumos este etc lol

#1302 2012-06-08 23:13:01

Lothraine
Insomniac member

endometrul știu că tre să fie peste 8 ( faza luteală, da?)

și cu ov mpc ce e ? cu aspect sau sindrom cesafac

#1303 2012-06-08 23:15:12

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

lady bine ai revenit printre noi
serbans...poftele tale vor fi ele de la gravideala dar acum sunt de la subconstient...si eu am patit-o!iar somnul clar de la gravideala...o sa vezi ca o sa adormi daca ai 2 minute libere unu juma il dormi!

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1304 2012-06-08 23:19:34

Lothraine
Insomniac member

Amalia, ce faci la ora asta? fugi la nani că cine știe c?nd ?i mai dai de gust puss ce face Irinuca?

#1305 2012-06-08 23:27:41

LadyPink
Platinum member
Site

Amalia puss bine v-am regasit!

Hell, da, faza luteala, eram in Z21 cand am facut ecografia, iar ovulatia s-a produs la un moment dat saptamana trecuta (lucru care m-a surprins pentru ca in luna in care am mai facut eu monitorizare de ovulatia, s-a produs prin Z22-23).
In ceea ce priveste ovarele... cu riscul de a parea tampitica, spune-mi care-i diferenta intre sindrom si aspect dumbom

#1306 2012-06-08 23:28:33

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

hopsieu
nu am citit ultimele pagini ma scuzati  cascat

Lady  puss bine ai revenit!   Si eu mereu am scos singura capusele cateilor si nu s-au imbolnavit niciodata

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1307 2012-06-08 23:31:52

Lothraine
Insomniac member

Elena

poi sindromul e mai complicat..ține și de partea hormonală și e cam NEvindecabil, pe c?nd aspectul ov mpc nu e așa de periculos...plus că dacă ov au aspect mpc ?n per foliculară ai multe șanse ca ?n faza luteală să nu se mai vadă, sau de la o lună la alta. La sndrom nu dispar așa ușor (mai spre deloc)

#1308 2012-06-08 23:32:14

LadyPink
Platinum member
Site

Elena kram mda, e mare isterie mare cu capusele astea! Dar chiar m-am panicat! Si cand mi-a mai zis si vetul ca naspa poate sa fie daca nenoricita aia mica e infestata si poate sa-i transmita babesioza, am vazut negru in fata ochilor!

Hell, pai ma gandesc, din ce zici tu, ca daca s-au vazut acum la ecograf... e varianta aia mai naspa sad dar doctorita era pozitiva, mi-a aratat si laudat ovarul unde avusese loc ovulatia si mi-a zis ca la celalalt se vedeau chisturile, dar n-am vazut-o schimbandu-se la fata smile Cand am facut prima eco tv, doctorita respectiva mi-a zis ca daca are loc ovulatia, pot sa raman gravida bine-mersi, ca respectivele chisturi cel mai probabil se vor reabsorbi in sarcina, dar dupa ce nasc probabil or sa reapara. Problema atunci era daca am sau nu ovulatie. Se pare ca am, cel putin am avut in lunile in care am monitorizat acest aspect.

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2012-06-08 23:38:25)

#1309 2012-06-08 23:43:24

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

hell acus o juma de ora adormii Irinuca, eu vreau sa fac un dus si apoi ma pun si eu dar tot ma uitai la ea ca inca nu doarme dusa si mi-e ca ma bag la dus si nu o aud cand plange..ca nu-l avem pe tati acasa.
va pupam de noapte buna

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1310 2012-06-08 23:47:05

LadyPink
Platinum member
Site

Somn usor, Amalia puss

#1311 2012-06-08 23:50:35

Lothraine
Insomniac member

ami, pune-o-n scoică sau căruț și ia-o ?n baie.. nu o lădsa singură ?n cameră.

Lady nu e obligatoriu să nu se vadă ?n faza lutheală...doar posibil.Dacă hormonii au val. normale și ciclul e regulat (sau cu variații mici) e mai degrabă ov cu aspect mpc.

mă culc și eu wave somn ușor!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.