homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin

#1 2012-06-03 13:52:24

vychi
Membru
Inregistrat: 2012-06-03

yasmin

buna ziua,azi am luat hotararea sa reincep yasmin,le-am intrerupt in anul 2008,in 2009 am ramas insarcinata,2010 am nascutin luna aprilie mi-am facut un control ginecologic totul a fost ok si d-na dr mi-a recomandat sa incep yasmin,nu le-am luat din motiv ca asteptam rezultatul la testul babes papanicolau,acum nu am mai fost la dr,credeti ca este o problema dc incep administrarea lor(rezultatul testului a iesit f bine
),va multumesc si astept un raspuns

#2 2012-06-03 18:23:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: yasmin

din moment ce medicul ti le-a prescris, nu vad nici o problema in a incepe administrarea.

se mentine regula: daca le incepi din prima zi de menstruatie, esti protejata instant, daca le incepi in oricare alta zi, contactele sexuale trebuie protejate cu prezervativ in primele 7 zile.

pt alte intrebari legate de anticonceptionale foloseste un topic deja existent, cum ar fi asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t3431 … onale.html , nu deschide altul nou; valabil si pt orice alte probleme, incearca sa le postezi la topicuri deja deschise care au legatura cu intrebarea ta.

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.