homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa intirzii citeva zile ciclul

#1 2012-06-07 14:40:46

deagemini
Membru
Inregistrat: 2012-06-07

vreau sa intirzii citeva zile ciclul

Stiu ca ceea ce intreb si as dori sa fac nu este tocmai ok pentru organism dar m-am saturat sa merg la mare si sa vina ciclul. Din pacate, sufar de hipertiroidie si mi se deregleaza ciclul frecvent.
Am inteles ca pot lua anticonceptionale citeva zile pina vin de la mare....?
Este adevarat?
Multumesc

#2 2012-06-07 14:45:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: vreau sa intirzii citeva zile ciclul

du-te la un cabinet de planning si vorbeste cu medicul de acolo; anticonceptionalele nu se iau in nici un caz "cateva zile".

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-06-07 14:48:07

deagemini
Membru
Inregistrat: 2012-06-07

Din pacate, nu am timp de cabinet. Este din scurt. Si se pare ca exista posibilitate, o colega de serviciu, fosta inotatoare, apela la aceasta metoda inainte de concursuri....

Ultima oara a fost editat de deagemini (2012-06-07 15:00:18)

#4 2012-07-15 23:29:06

oana natasa
New member
Inregistrat: 2012-07-15

buna fetelor.sunt noua p aici.am si eu o intrebare;dak ma puteti lamuri ar fi minunat.iau logest din ianuarie 2012,in mai am fc o pauza d 1 luna dar mi-a venit ,nu au fost probleme.acum mai am d luat pana vineri,apoi km a 4 a zi d pauza imi vine.dar sambata noapte plec la mare si totusi...nu vreau sa fiu p stop.am citit p prospect k pot unii 2 blisere,adik sa nu mai fc pauza de 7 zile.am mai citit si p aici p forum.ceea c n-am gasit si vreau sa aflu,este dak mai sunt protejata?scrie p prospect k as putea avea niste sangerari minore.multumesc mult.

#5 2012-07-15 23:51:29

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

poti unii foliile,nu este nici o problema numai sa nu faci abuz de chestia asta.
pur si simplu nu mai faci pauza,cand termini folia de acum,urmatoarea zi incepi alta la aceasi ora,normal,ca si cum nu le-ai fi terminat.asa amani menstra de luna asta.

vei fi protejata,normal,atata timp cat nu ai diaree sau ceva care sa interactioneze cu ele...
sangerarile pot aparea sau nu,depinde de organism.

Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2012-07-15 23:51:46)

Two souls don't find each other by simple accident

Publicitate

loading...

#6 2012-07-16 11:31:24

oana natasa
New member
Inregistrat: 2012-07-15

multumesc mult d tot pt raspuns.nu iau nimic care sa interactioneze cu anticonceptionalele.iau niste pastile antialergice prescrise d medicul orl pt k am o forma d sinuzita,si de vreo sapt beau ceai verde.as vrea sa slabesc putin.eu iau pastila logest la 10 seara.am unele scaune moi dar nu seara dupa c iau pastila.asa k pana dimineata logest are timp sa se absoarba.nu? wave

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.