homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am dat de belea ori ba?

#1 2012-06-07 15:35:55

OZZN
New member
De la: Romania
Inregistrat: 2012-06-07

Am dat de belea ori ba?

Uff.. am patit o treaba nu tocmai linistitoare.. aseara, eu si iubitul am intretinut oaresice raporturi.. avand evident, la indemana balonasu' cel de toate zilele (adica, prezervativ).. inca n-am trecut la pilule contraceptive (tot aman pasul asta, am asa o semi-fobie - poate usor prosteasca da' o am!.. - de medicamente si treburi de genul asta).

Beleaua naibii este ca dupa momentul ejacularii, n-a iesit imediat, ne-am mai tinut un pic in brate (iubire mare la noi..  smile ) dupa vreo cateva minute insa, m-am dat eu inapoi ca sa iasa (eu eram on top of the business) moment in care constatam caaaa.. balonasu' a ramas inauntru la mine! neutral De scos, l-am scos fara probleme, numai ca a stat cateva minute acolo in interior, cu "marfa" cu tot (cat timp ne-a mancat pe noi in talpa sa mai zabovim imbratisati) si ne gandim ca e foarte posibil sa se fi scurs ceva pe acolo!

Panica maxima (..daca am ajuns sa cer pareri si pe net vizavi de buba asta!..  hmm ) cu atat mai mult cu cat acu vreo 2-3 luni am fost nevoita sa iau Postinor (atunci n-am folosit prezervativ si ne-a cam luat valu'..) da' stiu ca pilulele alea se iau o data pe an.. deci acuma nu mai are ce ma salva!  rotfl2
Ne atarnam amandoi de un fir de speranta si anume ca era a 3-a sesiune pe ziua de ieri ( sexinpat no comment.. rodnar ) si cantitatea ejaculata acum era mult mai mica decat cea initiala.. si ne mai gandim noi ca..   rotfl or fi fost si ei obositi  spermatozoid  si n-or avea suficienta forta sa ajunga pana sus, la egg-ul meu (plimbaret si asta dealtfel, ca zilele astea m-am pricopsit cu perioada de maxima fertilitate!..)  neutral

Acuma, ziceti voi, sa ne tragem unu' altuia palme sau nu?!  box Rugaciuni oricum fac la fiecare 5 minute, de azi dimineata incoace.. si cred ca am s-o tin asa pana am sa fac testul de sarcina! hopsieu

Ah, si desi cred ca nu mai e nevoie sa precizez, o eventuala sarcina chiar nu incape in planurile noastre din viitoarul apropiat..  neutral

Linistiti-ma si pe mine.. la momentul asta parca accept si minciuni frumoase, numa' sa nu ma dau in continuu cu capu' de pereti! rotfl

Damn, e cam groasa, nu?!.. neutral

"FUCK LOUD & MAKE NOISE"

#2 2012-06-07 15:38:07

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Am dat de belea ori ba?

1. erai in perioada fertila?
2. inelul prezervativului a ramas in vagin sau era in afara vaginului?
3. postinor se poate lua de 2 ori pe an, de preferabil la o distanta de 5-6 luni intre administrari

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-06-07 15:43:36

OZZN
New member

1. Da!  rotfl
2. A ramas in interior!  rotfl
3. N-au trecut alea 5-6 luni!  rotfl2

How 'bout that?!

"FUCK LOUD & MAKE NOISE"

#4 2012-06-07 15:48:14

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nasol; teoretic, prezervativul a functionat pe post de diafragma, spermatozoizii nu prea aveau cum sa ajunga sus; practic, nu se stie niciodata.

eu personal n-as lua postinor, dar pe mine nu m-ar deranja un bebe daca ar fi cazul; deci tu... ia pilula, si fiti mai precauti de acum incolo.
eventual mai asteapta si alte pareri, dar daca ai de gand sa iei pilula, sa o iei diseara cel tarziu; cu cat mai repede, cu atat mai bine.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-06-07 15:54:46

OZZN
New member

Mda.. mi-e teama sa iau pilula aia, a trecut prea putin timp de la ultima.. cum ziceai si tu, prezervativul a blocat totusi cat de cat, ma gandesc naibii ca nu s-or catara dracusorii aia pana sus, sus acuma..  neutral 
Uff.. merci oricum pentru parere, Yoyolina.. apreciez..

"FUCK LOUD & MAKE NOISE"

Publicitate

loading...

#6 2012-06-07 18:28:47

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca... dracusorii ( smile ) au ajuns in vagin este suficient, ca apoi stiu ei in ce directie sa o ia, nu-i subestima.
eu una, sa stiu ca nu vreau bb, as lua postinor.
tu... pune in balanta si hotaraste ce ti-ar pica mai prost, o dereglare hormonala sau o sarcina.

#7 2012-06-07 22:33:28

OZZN
New member

Gargarita, eu as lua Postinor numai ca mi-e teama sa nu afecteze pe termen lung.. daca ar fi vorba numai de o dereglare hormonala, ar fi simplu, da' ma gandesc ca nu degeaba zice in prospect sa fie luate maxim de 2 ori intr-un an.. mi-e teama sa nu afecteze posibilitatea de a ramane insarcinata mai tarziu, de asta ezit atat..

"FUCK LOUD & MAKE NOISE"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.