homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yaz si absorbtia sa in sistem

#1 2012-06-08 21:58:25

colazero
Membru
Inregistrat: 2012-06-08

Yaz si absorbtia sa in sistem

Astazi la 8 dimineata mi-am luat pastila insa in jur de 10-11 am avut scaun lichid. Dupa cum scrie in prospect am luat aceeasi pastila dintr-un blister de rezerva, asta fiind pe la 12:30. Pe la 4 am avut din nou scaun destul de lichid..
Trebuie sa mentionez ca nu am facut pauza pentru menstruatie luna trecuta deoarece am fost plecata iar acum sunt la pastila 20 din al doilea blister consecutiv.
Si-au facut oare efectul cele 2 pastile de azi?

#2 2012-06-09 10:35:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Yaz si absorbtia sa in sistem

a doua pastila sigur s-a absorbit; in plus, nu se pune problema protectiei, chiar daca nu se absorbeau, puteai considera ca esti in perioada de pauza, din moment ce ai luat 2 blistere fara pauza; esti protejata non stop daca iei 24 de pastile, tu ai luat 44, deci...
PS: daca vrei sa-ti amani menstruatia, nu-i musai sa iei inca un blister complet, e de ajuns sa iei cateva pastile (calculezi tu cate zile vrei sa amani) dupa care faci pauza normal si incepi folie noua.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-06-12 18:06:50

colazero
Membru

mai am o intrebare smile
menstrautia o sa imi vina normal dupa ce iau ultima pastila alba din blister?

#4 2012-06-12 19:02:49

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

teoretic da smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-06-12 21:06:57

Crisss91
New member
Inregistrat: 2012-06-10

Buna seara! am mai postat intrebarea asta undeva, dar cum mi-am dat seama k nu la locul potrivit, o postez si aici. Sper k nu e bai. Am inceput luna asta sa iau anticonceptionale Yaz. Le iau deja de 12 zile, dap sppoingul nu a incetat inc. Din cate am vazut si am citit pe aici, durata lui depinde de la organim la organism. si e posibil k luna viitoare sa apara sau nu. numai k eu luna viitoare plac in "Luna de miere" si nu as vrea sa am asemenea probleme. pentru asta m-am gandit sa iau vitamina k, k sa il opresc. ce imi recomandati, este bine sa fac asta, sau ce sa fac sa opresc sppotingul luna viitoare?

Publicitate

loading...

#6 2012-06-12 23:36:32

ina07
New member
Inregistrat: 2009-11-01

Buna seara. Am si eu o nelamurire. am luat yasmin, pastiluta pe la 21. si in jur de 23.30 am avut scaun moale. Ce ar trebui sa fac? va rog frumos. Multumesc frumos!

#7 2012-06-13 05:43:09

colazero
Membru

Buna, revin si eu din pacate... Au trecut 24 de ore de la ultima pastila alba  iar menstra nu a aparut.Trebuie sa mentinez ca yaz nu este singura metoda de contraceptie, ci o folosesc in paralel cu prezervativul; deci ma gandesc ca este o dereglare datorita celor doua blistere consecutive.Ce e de facut?

#8 2012-06-13 09:20:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Crisss91 a scris:

Buna seara! am mai postat intrebarea asta undeva, dar cum mi-am dat seama k nu la locul potrivit, o postez si aici. Sper k nu e bai. Am inceput luna asta sa iau anticonceptionale Yaz. Le iau deja de 12 zile, dap sppoingul nu a incetat inc. Din cate am vazut si am citit pe aici, durata lui depinde de la organim la organism. si e posibil k luna viitoare sa apara sau nu. numai k eu luna viitoare plac in "Luna de miere" si nu as vrea sa am asemenea probleme. pentru asta m-am gandit sa iau vitamina k, k sa il opresc. ce imi recomandati, este bine sa fac asta, sau ce sa fac sa opresc sppotingul luna viitoare?

ai rabdare. e mult mai probabil ca spottingul sa nu reapara luna viitoare. daca totusiu va reaparea(ceea ce eu nu cred)mergi atunci la medic pentru solutii...in tot cazul, vitamina k nu e o solutie buna

ina07 sa stai linistita, un scaun moale nu ridica probleme de nici un fel

colazero organismul uman nu e o masinarie. ai rabdare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.