|
Nu esti logat.
Yaz si absorbtia sa in sistem#1 2012-06-08 21:58:25
Yaz si absorbtia sa in sistemAstazi la 8 dimineata mi-am luat pastila insa in jur de 10-11 am avut scaun lichid. Dupa cum scrie in prospect am luat aceeasi pastila dintr-un blister de rezerva, asta fiind pe la 12:30. Pe la 4 am avut din nou scaun destul de lichid.. Offline #2 2012-06-09 10:35:36
Re: Yaz si absorbtia sa in sistema doua pastila sigur s-a absorbit; in plus, nu se pune problema protectiei, chiar daca nu se absorbeau, puteai considera ca esti in perioada de pauza, din moment ce ai luat 2 blistere fara pauza; esti protejata non stop daca iei 24 de pastile, tu ai luat 44, deci... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-06-12 18:06:50
Re: Yaz si absorbtia sa in sistemmai am o intrebare Offline #4 2012-06-12 19:02:49
Re: Yaz si absorbtia sa in sistemteoretic da daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-06-12 21:06:57
Re: Yaz si absorbtia sa in sistemBuna seara! am mai postat intrebarea asta undeva, dar cum mi-am dat seama k nu la locul potrivit, o postez si aici. Sper k nu e bai. Am inceput luna asta sa iau anticonceptionale Yaz. Le iau deja de 12 zile, dap sppoingul nu a incetat inc. Din cate am vazut si am citit pe aici, durata lui depinde de la organim la organism. si e posibil k luna viitoare sa apara sau nu. numai k eu luna viitoare plac in "Luna de miere" si nu as vrea sa am asemenea probleme. pentru asta m-am gandit sa iau vitamina k, k sa il opresc. ce imi recomandati, este bine sa fac asta, sau ce sa fac sa opresc sppotingul luna viitoare? Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-12 23:36:32
Re: Yaz si absorbtia sa in sistemBuna seara. Am si eu o nelamurire. am luat yasmin, pastiluta pe la 21. si in jur de 23.30 am avut scaun moale. Ce ar trebui sa fac? va rog frumos. Multumesc frumos! Offline #7 2012-06-13 05:43:09
Re: Yaz si absorbtia sa in sistemBuna, revin si eu din pacate... Au trecut 24 de ore de la ultima pastila alba iar menstra nu a aparut.Trebuie sa mentinez ca yaz nu este singura metoda de contraceptie, ci o folosesc in paralel cu prezervativul; deci ma gandesc ca este o dereglare datorita celor doua blistere consecutive.Ce e de facut? Offline #8 2012-06-13 09:20:58
Re: Yaz si absorbtia sa in sistem
ai rabdare. e mult mai probabil ca spottingul sa nu reapara luna viitoare. daca totusiu va reaparea(ceea ce eu nu cred)mergi atunci la medic pentru solutii...in tot cazul, vitamina k nu e o solutie buna Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|