homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O nedumerire

#1 2012-06-19 15:46:58

onfire
New member
Inregistrat: 2012-01-31

O nedumerire

Buna ! As avea si eu o nedumerire... Am facut sex cu pretena mea si in timpul contactului sexual prezervativul s-a rupt (mentionez ca a fost Durex elite ) ... nu eram la inceputul actului sexual dar nici la sfarsit ... undeva pe la misloc ... in clipa urmatoare amandoi am sesizat ca sa rupt si neam oprit fix dupa  (am simtit amadoi)... si nu am mai continuat ... as avea nevoia de sfatul unui profesionist  care are fi sansele ca ea sa ramana insarcinata ??... este tot ce ma nelinisteste ...mentionez ca am 20 eu si pretena 19 ... va multumesc si astept un raspuns

#2 2012-06-19 16:18:42

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: O nedumerire

nu sunt probleme

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-06-20 19:41:31

onfire
New member
Inregistrat: 2012-01-31

deci nu ar trebui sa-mi fac griji ? ... poate este doar frica mea... nu vreau sa risc nimic .. la mn prezervativul este sfant!

#4 2012-06-21 14:03:43

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

on fire, scrie si tu te rog cu cratima acolo unde este nevoie ca in ne-am, nu neam, si nu doresc in nici un fel sa subminez autoritatea doctoressei, dar daca spui ca ejacularea nu avusese loc (eu asta am inteles), riscurile sunt minime (de la "picatura placerii"). daca prietena are un ciclu regulat si nu era in perioada fertila, nu sunt riscuri. daca da, sau are ciclu neregulat, solutia este contraceptia de urgenta, "pastila de a doua zi", de la farmacie, se ia in maxim 72 de ore de la contact. dar nu e cazul sa o ia aiurea ca deregleaza.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-06-21 14:04:18)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.