|
Nu esti logat.
Urgent#1 2012-06-23 18:34:22
UrgentVaa rog sa ma ajtati si pe mine cu ceva...Iau microgynon si joi trebuia sa iau prima pastila...dupa pauza de 7 zile...dar am uitat...ce pot face?va rog ajtati`ma...le pot incepe in seara asta?sau cum fac? Offline #2 2012-06-23 18:45:44
Re: UrgentPoti sa le iei. Ai si tu grija data viitoare Ultima oara a fost editat de kæreste (2012-06-23 18:46:18) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2012-06-24 10:59:57
Re: UrgentBuna ziua,am si eu o intrebare.Nu folosesc nici o metoda de contraceptie,am facut primul test de sarcina la 2 sapt de la contact si a iesit negativ,apoi am mai mai facut un test la o luna si tot negativ a iesit,intre timp mi-a venit si menstruatia exact cand trebuia sa vina,numai ca in loc de 3-4 zile a tinut mai mult,adica azi e a7-a zis tot mai curge asa fff putin.. se poate sa fiu insarcinata? mentionez ca in timpul menstruatiei am facut un dus cu apa mai rece.(poate fi de la asta?) Offline #4 2012-06-24 18:35:54
Re: UrgentAdela 26 Poate Fi O Dereglare Hormonala.mai Astepta Ceva Timp Si Apoi Faci Un Test De Salcina Si Vezi Ce Se Intampla ) ´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ produce ´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|